Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור, ברשותי פיוניר 275bt

הייתי מעוניין לחבר לכפתורי השליטה שקיימים בהגה.

המתקין אמר שאין אפשרות (לדעתי בכלל לא ניסה), מישהו יודע לתת לי תשובה?

מדובר בפורסטר 2007.

תודה.

פורסם

במכשירי פיוניר החדשים אמור להיות מתאם מובנה שיכול לפעול ברכבים בהם השליטה מההגה היא על בסיס הבדלי התנגדויות או מתח (לא יודע בדיוק) ולא מתאים לרכבים בהם השליטה מההגה היא על בסיס תקשורת ממוחשבת (CanBus).

למיטב הבנתי, יחד עם המכשיר אמור להגיע מחבר כמו של אוזניות ופיצול ל-3 חוטים אותם יש לחבר לצמה של ההגה.

במידה והמתאם המובנה אינו מתאים, ניתן לחבר מתאם חיצוני.

בנימת אגב, מדוע לא רכשת את ה-2750BT שנמכר בפער לא משמעותי כלל ומציע פונקציות מתקדמות יותר?

פורסם
במכשירי פיוניר החדשים אמור להיות מתאם מובנה שיכול לפעול ברכבים בהם השליטה מההגה היא על בסיס הבדלי התנגדויות או מתח (לא יודע בדיוק) ולא מתאים לרכבים בהם השליטה מההגה היא על בסיס תקשורת ממוחשבת (CanBus).

למיטב הבנתי, יחד עם המכשיר אמור להגיע מחבר כמו של אוזניות ופיצול ל-3 חוטים אותם יש לחבר לצמה של ההגה.

במידה והמתאם המובנה אינו מתאים, ניתן לחבר מתאם חיצוני.

בנימת אגב, מדוע לא רכשת את ה-2750BT שנמכר בפער לא משמעותי כלל ומציע פונקציות מתקדמות יותר?

המכשיר אכן הגיע עם מחבר כזה, לצערי המתקין אפילו לא ניסה לחבר וישר אמר שלא מתאים.

מתאם עולה איזה 500 ש"ח לפי הבנתי ואין לי רצון לשלם כזה..אתה אומר שצריך לבדוק.

בנוסף, המכשיר נקנה בחו"ל ב800 ש"ח. אכן ה2750bt מגיע עם אפשרויות נוספות אך לי לי צורך בהן, הייתי צריך דיבורית סבירה וa2dp למוזיקה...

פורסם

תראה את המסמך הבא (שייך למתאם חיצוני, אבל העקרון תקף גם כאן) שלכאורה מראה את צמת ההגה המתאימה ואת נקודות החיבור:

http://www.12volt-shop.lv/files/File/rul_doc1.3.pdf

שים לב, שמדובר רק בחוט אדמה ועוד אחד מהחוטים שיש לחבר.

את ההוראות כיצד לכייל את השליטה תמצא בחוברת ההפעלה של הרדיו.

שווה נסיון לדעתי לפני שרוכשים מתאם חיצוני.

** אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

אני מציע לבצע את הניסוי עם מקדמי זהירות מתאימים, כלומר לעבוד עם רב-מודד כדי לנסות לאמת את החיבורים הנכונים.

ועוד יותר טוב, לאתר מתקין שיש לו נסיון ספציפי עם הרכב וענין מתאם השליטה.

בהצלחה ושוב לעדכן.

פורסם

לפני כחודש התקנתי מערכת כזו בקיה ריו של חבר.

גם אני בהתחלה קצת הסתבכתי עם חיבור לכפתורי השליטה מההגה, אך בסופו של דבר הסתדרתי.

יש איזה קטע במערכת, שאתה חייב לכבות אותה, וללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן MODE אם אני לא טועה,

ואז אתה נכנס למצב סנכרון כפתורי השליטה מההגה...

זה גם רשום בספר ההוראות של המערכת.

מכאן זה רק להתאים כל כפתור לתפקידו, כמובן במידה וחיברת את החוטים בצורה נכונה.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

כנראה ההתנגדות שלהם די דומה ולכן המערכת לא מבדילה בינהם

יש לי בעיה דומה שכפתור להחלפת מקורות מושפע גם מידית ששולטת על מחשב הרכב

• תוכן חדש...