Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה אחלה כלי אבל העיניין הוא שבמציאות זה לא כך !!!

החורף באמת לא הכי בעיייתי אצלנו אבל כשיורד גשם ויש קרח על הכביש זה מסוכן , שלא נדבר על הקור המקפיא בשעות הקטנות של הלילה שלא משנה כמה אתה לבוש היטב קר ,

הבעיה העיקרית במדינה שלנו שהכבישים לא בנויים היטב על אחת כמה וכמה בחורף , בנוסף הנהגים עם רכבים לא מתחשבים כל כך ברוכב שלפעמים זה מרתיח אותי ואז רגלי נותנת איזה "זוגייה" לפח של מרצדס חדשה ...

על כל מקרה שימרו על עצמכם , אני מנסה לשמור על עצמי בכל אופן ...

:twisted::shock::-Pמהיר בטירוףףףףףףףףףףףףףף:twisted::lol::twisted:

פורסם
נראה אחלה כלי אבל העיניין הוא שבמציאות זה לא כך !!!

החורף באמת לא הכי בעיייתי אצלנו אבל כשיורד גשם ויש קרח על הכביש זה מסוכן , שלא נדבר על הקור המקפיא בשעות הקטנות של הלילה שלא משנה כמה אתה לבוש היטב קר ,

הבעיה העיקרית במדינה שלנו שהכבישים לא בנויים היטב על אחת כמה וכמה בחורף , בנוסף הנהגים עם רכבים לא מתחשבים כל כך ברוכב שלפעמים זה מרתיח אותי ואז רגלי נותנת איזה "זוגייה" לפח של מרצדס חדשה ...

על כל מקרה שימרו על עצמכם , אני מנסה לשמור על עצמי בכל אופן ...

וסקוטר מעדיף את החורף הישראלי על פני הקיץ הישראלי בל להטלבט בכלל.

הרבה יותר מהנה לרכב בחורף.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
וסקוטר מעדיף את החורף הישראלי על פני הקיץ הישראלי בל להטלבט בכלל.

הרבה יותר מהנה לרכב בחורף.

אני מבין שהסקוטר מעדיף לרכב בגשם מאשר לרכב ביום שמש חמים.

נכון יש יותר ימים של מזג אויר בלתי נסבל עקב חום מאשר ימים של קור אולם לצערנו התשתית הישראלית לא מטיבה עם ימי החורף. גם אני נהנה לרכב באויר הקריר של החורף אולם הכבישים הלא מנוקזים, האספלט שפוער לועות עקב תשתית לקויה ועוד מפגעים גורמים לי להעדיף את ימי הקיץ.

עוד אספקט שחשוב לי להדגיש הוא הבורות הנוראה שנהג ישראלי ממוצע מפגין בנוגע לנהיגה בתנאי גשם וראות לקויה.

למה לא כל הזמן אביב ??

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

נכון יש יותר ימים של מזג אויר בלתי נסבל עקב חום מאשר ימים של קור אולם לצערנו התשתית הישראלית לא מטיבה עם ימי החורף. גם אני נהנה לרכב באויר הקריר של החורף אולם הכבישים הלא מנוקזים, האספלט שפוער לועות עקב תשתית לקויה ועוד מפגעים גורמים לי להעדיף את ימי הקיץ.

עוד אספקט שחשוב לי להדגיש הוא הבורות הנוראה שנהג ישראלי ממוצע מפגין בנוגע לנהיגה בתנאי גשם וראות לקויה.

למה לא כל הזמן אביב ??

צודק בכל מילה

והעניין של העדפת חורף אצל סקוטר לעניות דעתי נובעת מהחורף הישראלי שדווקא ידידותי לרוכב(פלוס מינוס) ככה שמדי פעם יש גשם שמנקה את הכבישים ורוב הימים הם קרירים אך מלאי שמש ואוויר נקי

לעומת הקיץ ש.......(השלם את החסר)

פורסם

למה לא כל הזמן אביב ??

אני מעדיף את החורף כחבילה, את הימים הקרירים הנעימים, כבישים שטופים ואוויר יבש יחד עם ימי הגשם, על פני הקיץ על ימיו האביביים וימי החמסין הבלתי נסבלים בקסדה.

ובאופן מוזר גם מרכיבה בגשם אני נהנה.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
אני מעדיף את החורף כחבילה, את הימים הקרירים הנעימים, כבישים שטופים ואוויר יבש יחד עם ימי הגשם, על פני הקיץ על ימיו האביביים וימי החמסין הבלתי נסבלים בקסדה.

ובאופן מוזר גם מרכיבה בגשם אני נהנה.

האמת היא..., שכל עוד יש מיגון מספיק מפני הרטיבות..., זה די כיף ליסוע בגשם...

בשבוע האחרון יצא לי אפילו ליסוע בגשם השוטף ובברד..., למזלי פלג הגוף העליון מוגן לגמרי..., אבל דווקא באותו יום לא הייתי עם מכנסיים אטימות למים...

זה מאוד כיף לקבל ברד לביצים ולצרוח כל הדרך הביתה ב90 קמ"ש...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם
וכם כבר נכנסנו לזה...

פתרונות לאדים על המשקף

ולמי שיכול להרשות לעצמו...איך מכינים אופנוע לעמידה ממושכת?

סקוטר הוא טיפוס שמרן, כאשר הוא מתרגל למוצר מסויים הוא יוגדר אצל משווקים בעל נאמנות גבוהה ביותר למוצר.

הרבה שנים שמר סקוטר אמונים לשני פתרונות חורף טובים מבית אופנועית פוג סיטי צווארון + כובע מקוולאר להגנה על הצוואר.

אחת לשנה בתחילת החורף נכנס סקוטר לאופנועית להצטייד במדבקה חדשה, לפעמים אחת נוספת במהלך החורף. השנה בחודש נובמבר נכנס סקוטר לקנות מדבקה, אבל אופנועית כבר מכרה את כל המלאי ובאופן חינני הודיעו לסקוטר שכיוון שהחורף כבר בעיצומו (נובמבר???) לא יהיו יותר מדבקות וצווארונים עד סוף החורף.

ורק הערה קטנה, איחסון לחורף זה למי שלא סובל את החורף, לאו דווקא למי שלא יכול להרשות לעצמו. הימים היחידים בהם סקוטר שוקל לאפסן את האופנוע הם תמיד בין יוני לספטמבר.

לסקוטר לא הייתה ברירה והוא נאלץ לחפש תחליף, לקח זמן להתרגל למרוח את הנוזל על המשקף בבוקר אבל הדבר הזה עובד. יותר מכך הנוזל פותר את הבעיה שהכי מציקה לסקוטר ניתן למרוח אותו על עדשות המשקפיים.

כיוון שסקוטר לקוח שמרן והוא התרגל לפתרונות אחרים, אופנועית הפסידה לקוח נאמן.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם
סקוטר הוא טיפוס שמרן, כאשר הוא מתרגל למוצר מסויים הוא יוגדר אצל משווקים בעל נאמנות גבוהה ביותר למוצר.

הרבה שנים שמר סקוטר אמונים לשני פתרונות חורף טובים מבית אופנועית פוג סיטי צווארון + כובע מקוולאר להגנה על הצוואר.

אחת לשנה בתחילת החורף נכנס סקוטר לאופנועית להצטייד במדבקה חדשה, לפעמים אחת נוספת במהלך החורף. השנה בחודש נובמבר נכנס סקוטר לקנות מדבקה, אבל אופנועית כבר מכרה את כל המלאי ובאופן חינני הודיעו לסקוטר שכיוון שהחורף כבר בעיצומו (נובמבר???) לא יהיו יותר מדבקות וצווארונים עד סוף החורף.

ורק הערה קטנה, איחסון לחורף זה למי שלא סובל את החורף, לאו דווקא למי שלא יכול להרשות לעצמו. הימים היחידים בהם סקוטר שוקל לאפסן את האופנוע הם תמיד בין יוני לספטמבר.

לסקוטר לא הייתה ברירה והוא נאלץ לחפש תחליף, לקח זמן להתרגל למרוח את הנוזל על המשקף בבוקר אבל הדבר הזה עובד. יותר מכך הנוזל פותר את הבעיה שהכי מציקה לסקוטר ניתן למרוח אותו על עדשות המשקפיים.

כיוון שסקוטר לקוח שמרן והוא התרגל לפתרונות אחרים, אופנועית הפסידה לקוח נאמן.

עזוב שטויות, טלפון לשון מטריק טייפ וה-Fog City בדרך אליך. כולל משלוח לגרסת ה-PRO יוצא יותר זול מאופנועית, וקיים גם בגרסאות ל-Arai. אחרי שכבר מכרו לי מדבקות עכורות בארץ, אחרי שכבר אמרו לי שלא מייבאים את ה-Pro (שעמיד יותר לשריטות) שלא לדבר על כל מני אילתורים לקסדת אראי, וזאת אצל היבואנים של הקסדה, אני כבר אפילו לא מנסה יותר להשיג בארץ.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
עזוב שטויות, טלפון לשון מטריק טייפ וה-Fog City בדרך אליך. כולל משלוח לגרסת ה-PRO יוצא יותר זול מאופנועית, וקיים גם בגרסאות ל-Arai. אחרי שכבר מכרו לי מדבקות עכורות בארץ, אחרי שכבר אמרו לי שלא מייבאים את ה-Pro (שעמיד יותר לשריטות) שלא לדבר על כל מני אילתורים לקסדת אראי, וזאת אצל היבואנים של הקסדה, אני כבר אפילו לא מנסה יותר להשיג בארץ.

עכשיו, אחרי שיש לי פתרון למשקפיים לא צריך יותר מדבקה משקף.

כיוון שרוב הזמן אני רוכב עם משקף פתוח, אני מסתפק במשקפי שמש שמונעות מהרוח להגיע לעיניים. כיוון שהנוזל פותר את בעיית האדים על המשקפיים בעיית המשקף כמעט ולא מטרידה אותי יותר.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...