Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתנסות בנהיגת מירוצים (לא משנה אם כביש או שטח),

אני מתכוון לנהיגה שעושים עם מדריך, משהו מבוקר ועם מקצוענים.

עולה בדרך כלל בין 650 לאלף ומשהו.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש מס׳ בתי ספר לנהיגה שמציעים קורסים כאלו ואחרים, בדוק אותם.

מסלולים

אלטרנתיבי

דרייב ארט

IDream

אני עברתי קורס במסלולים, חבר׳ה מקצועיים, יודעים את העבודה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

מסלולים קצת חלשים היום בהדרכות בארץ, וגם כשהן מתקיימות הן חווייתיות יותר מאשר לימודיות. אולי זה יספיק לפותח השרשור, אך הלכה למעשה זה כבר לא בית ספר לנהיגה, זה איסתא עם מכוניות.

IDream ועוד לא מעט "חברות" הן באותו סגנון, רק שבשונה ממסלולים גם אין להן גם שום רקע להסתמך עליו, ואני אישית לא מתקרב אליהן.

נשארנו עם אלטרנתיבי (די מונופול בתחום החברות הגדולות) ועם לא מעט חברות קטנות ומדריכים פרטיים - כמו דרייב ארט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הדרכה אישית עם ראם (שהתחיל להדריך בצורה פרטית) היא תמיד רעיון טוב, אך צפה לתג מחיר גבוה ביחס למתחרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בפייסבוק הנך יכול לדוג פרטים על קורסי נהיגת מרוצים בחו"ל(בארץ אין אישור לביצוע).

דוגמה אחת

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תפנה לדדי, אם אתה רוצה מספר בפרטי - תוכל לנהוג על הרכב שלך או לחלופין לבחור באאודי S3.

בחור תותח ומקצועי מאוד. בעברו הדריך גם במסלולים. ילמד אותך לנהוג למופת.

פורסם

מצטרף להמלצה על דדי ש-Smiro הזכיר, הדריך אותי במסלולים יחד עם און יעקבסון.

הבחור תותח אמיתי, מעביר הכל בצורה עניינית ומהנה.

אגב, תצטרך להסביר מה זו נהיגת מירוצים בשבילך כדי שתוכל לקבל חוות דעת בהתאם - האם זו פשוט נהיגה מהירה בכבישים או מסלול עם הקפות ומדידות זמנים?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
מצטרף להמלצה על דדי ש-Smiro הזכיר, הדריך אותי במסלולים יחד עם און יעקבסון.

הבחור תותח אמיתי, מעביר הכל בצורה עניינית ומהנה.

אגב, תצטרך להסביר מה זו נהיגת מירוצים בשבילך כדי שתוכל לקבל חוות דעת בהתאם - האם זו פשוט נהיגה מהירה בכבישים או מסלול עם הקפות ומדידות זמנים?

אז זהו שאני רוצה לחוות נהיגה מקצועית ואת הריגוש והאדרנלין.. לא יודע מה מהם מתאים לי..

מי זה הדדי הזה?

פורסם

שים לב שלא מדובר בנהיגת מירוצים אלא בנהיגה מתקדמת. אתה לא יכול ללמוד נהיגת מרוצים בתקציב הזה, או על כבישים ציבוריים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שים לב שלא מדובר בנהיגת מירוצים אלא בנהיגה מתקדמת. אתה לא יכול ללמוד נהיגת מרוצים בתקציב הזה, או על כבישים ציבוריים...

כן אני מבין, המטרה שלי היא לחוות נהיגה יותר מקצועית ומתקדמת, לקבל ערך מוסף ולהינות...

פורסם

עד כמה שאני יודע, און יעקובסון וליאור לוי מעבירים הדרכות ראלי גם כאן. לא מזמן אפילו עשו על זה איזו כתבה בטמקא.

אתה יכול לחפש בעמוד שלהם בפייסבוק (drive art)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...