Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בגלל הסאנרוף המזויף שלך הוא מתפקד כמפרש.

וכן, במכוניות קלות מרגישים רוחות צד.

הצלחת להצחיק אותי למרות שאני עצבני מאוד עכשיו (לא קשור לנושא).

הצמיגים שלי לא בני 10 ולא שום דבר, אתם יכולים לראות בתמונות שהם במצב טוב!

מה גם שגם לפני הפלקאן התאילנדים האלו המצב היה די דומה וגם אחרי... אני שולל בעיות בצמיגים חיצונית. מה שעובר בתוכם פנימה זה כבר גדול עליי.

אני רק אקח לתשומת ליבי את מה שאיציק אמר ואעבור בתקווה שיש לי זמן על כל חלקי המתלה מאחורה שיכולים להשפיע בהזדמנות הראשונה.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שנה הבאתי אופנוע אספנות מארה"ב, הצמיגים שלו נראו יפה מאוד, (כמו כל האופנוע) אבל במבט זריז גיליתי שהם בני 7 שנים.

הדבר הראשון שעשיתי הוא להחליף צמיגים.

וכששלחתי תמונה של האופנוע לבעל האופנוע הקודם, הוא שאל למה החלפתי צמיג ? היה לו עוד הרבה בשר ? לך תסביר ל red neck .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

ככל שלחץ האוויר עולה הצמיג קשיח יותר ולכן מתעוות פחות בהאצה, האטה ופניה. זה לא שיש יותר אחיזה, אלא שהאחיזה מנוצלת יותר טוב ליצירת כוחות - כלומר קשיחות הפניה עולה.

אמנם עלית לחץ האוויר יוצרת סוליה קמורה, אך רשת הפלדה בצמיג שומרת על מדרס שטוח בכל מקרה שבו לא מגזימים, ולכן ההשפעה השלילית (שאגב יכולה לעזור כשרטוב) קטנה בהרבה מההשפעה החיובית.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

תגידו, חברים. אני שם לב כבר כמה חודשים שנגיעה קטנה בגז ביום חם גורמת לתחושה של צמיגים באוויר ולפרפר ולמשוך לצד ואילו בלילות זה בקושי קורה, אם בכלל.

לדעתי הצמיגים שלי לא מתאימות לסוג הרכב, מה אתם אומרים? FALKEN 912 והירוק של קונטיננטל.

ועוד פעם, רוב האכזבה היא בגשם, וביום חם עם אור. בד"כ בלילות רגילים הרכב פונה בסדר גם בעומס, אבל הכל יחסי, עדיין יכול ליהות טוב יותר.

אגב, היום ירדתי לאוטו למטה באיזור המתלים האחוריים והכל נראה יציב וחזק ולא משהו חריג... כמובן ללא כלים וסתם למראית העין והיד אבל סתם לעדכן. בגלל שאני שחיף קטן אני לא צריך ג'ק באיזור האחורי של הרכב^.^

אגב, אחרי הR608 הזה והתקן של הE11 יש את המספר כנראה של התאריך שזה כתוב R1114.

אם זה התאריך, למרות שעדיין בספק, איזה חודש זה שבוע ה11 של שנת 14?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

פאלקן 912 היו לי סבירים גם על אלפא 156, לקורולה הם בוודאי מספיקים. מאיפה אתה בארץ? מעניין לעשות סיבוב על הרכב ולהבין, אולי, סוף סוף, מה הבעיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה חודש שלישי של 2014.

נהגתי כמה פעמים על קורולה כמו שלך רק שנתון 2002, לא הרגשתי חוסר אחיזה בסיבובים ואת שאר הדברים שאתה מתאר.

מה שכן הרגישה לי שהיא פחות יושבת טוב על הכביש מהאימפרזה שלי.

• תוכן חדש...