Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף למה שהמליצו ביוטיוב, אם מעניין אותך איך מכלול מסויים פועל, תוסיף בחיפוש animation, כדי לקבל אנימציה.

שם אתה יכול להבין יותר טוב איך דברים עובדים בנוסף לקריאה (לא במקום).

פורסם

כל ההצעות נכונות וטובות אבל שים לב, כמו בשיר של כוורת, ללמוד שחיה בהתכתבות זה לא זה. קח פרויקט קטן אפילו החלפת שמן, תחקור עליו שגע אותנו, ובצע אותו, תתלכלך, תריח ותיגע.מכונאות זה מקצוע שללמוד אותו זה התנסות נסיון בשילוב הבנה. וככה מתקדמים. שמן פלגים ראשמנוע אוברול מנוע. עקומת למידהשהיא אגב ישימה לרוב האנשים אך המחויבות זה לעשות ולהיות נוכח. בהצלחה

פורסם

אין כמו ללמוד עם הידיים, זה בוודאי הכי טוב, אני אקח את ההמלצה ממאור ללמוד ממנו בשיא הרצינות :) או כל מישהו מאיזור רחובות והסביבה שיהיה מוכן להסביר לי. אני לא חשוב שבאופן כללי מלבד התיאורתי אני אתחיל לפרק מנועים ובלמים (מי יודע אסור להגיד NEVER) אבל בוודאות הייתי שמח לדעת להתעסק עם החשמל ברכב, לחבר למשל בצורה קבועה ולא למצת את מצלמת הדרך שלי, לחבר סאב וואפר בבניה אישית, לחבר מצלמת רוורס שאני אקנה וארכיב בעצמי וכדומה... הבעיה שנורא קשה למצוא אינפורמציה קונקרטית על הרכב הספציפי ואני מרגיש שאני צריך להתחיל קודם מהבסיס, מבנה המנוע, מכלולים, שמנים, מערכות קירור ואז חשמל, אבל אולי הסדר לא באמת משנה :) אני מאוד מחבב את הערוצי יוטיוב, זה דיי מגניב מה שהולך שמה.

פורסם

אל תיגע בבלמים, תשאיר את זה למוסך.

לגבי פרוייקטים קטנים הקשורים לחשמל, אני לא יודע מה רמת הידע והעבודה שלך, אבל תעשה כמוני, כל פעם לוקח פרוייקט קטן, קורא על הכל, מתכנן, ומשריין זמן לעבודה.

תתחיל בקטן ותעבור לאט לאט לדברים המסובכים.

יש לי רכב בן 20, שזה יתרון גדול ללימוד, התחלה טובה, יש הרבה דברים לשפץ\לשפר, ותמיד יש מה להוסיף רק צריך זמן..

איזה רכב יש לך?

• תוכן חדש...