Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פיג'ו 407 מנוע 2.0 עם 143 כ"ס.

היום צצה לי בעיה ראשונה ומוזרה איתה שאני לא יודע מה הבעיה וקשה להסביר, אני אתחיל ככה:

אני נוסע החל מאפס קמ"ש עד לסביבות 80-90 אוטו נוסע בסדר גמור ועובד כשעון, אבל כשאני עובר את ה-90 ומגיע לסביבות 100-110 אני מרגיש שאוטו מתחיל לקרטע ולא סוחב לכמה שיותר מהירות גבוהה.

נגיד שאני על המהירות 100, אני ממשיך ללחוץ על הגז אבל אוטו לא מגיב ואוטו מתחיל להאט ויורד מ-100 ל-90 קמ"ש אני מנסה כמה שיותר ללחוץ על הגז ואוטו חוזר להגיב ואני מצליח להגיע ל-110 קמ"ש אבל אוטו כבר לא מגיב ומאיט בחזרה ל-90/100 ואחרי זה אוטו מגיב... מה זה צריך להיות?

אין שום הודעה על הבעיה במחשב הדרך.

איזה בעיה יש? פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאת ואפשר להתייעץ מה לעשות.

• ספונסר פורום
פורסם

בלתי אפשרי לאבחן את התקלה ללא אבחון במוסך.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם

אני מאזור חיפה לכן לא אוכל להגיע לחולון, מה שכן אני לא אוכל לנסוע בכביש מהיר עד לחולון עם הבעיה שיש לי. מקסימום אוכל לנסוע בדרך העירוני.

פורסם

לפני שאני ניגש למוסך, החלטתי לנסוע בכביש מהיר בשביל לבדוק במהירות גבוהה והופתעתי שאין שום בעיה עם מהירות גבוהה, אני מקווה שזה היה חד פעמי ושפיג'ו החליטה להציק לי ליום אחד :D

תודה על העזרה.

פורסם

רוב הסיכויים שאם זה יחזור ולא יהיו תקלות רשומות, תצטרך לחכות עד שתהיה החרפה משמעותית במצב ואז ירשם קוד תקלה.

האפשרויות:

1. בית פיוזים (נתיכים) בתא המנוע (תקלה אופיינית: ממסר דפוק למערכת ההצתה\דלק שגורם לבעיות). היתה סידרה דפוקה כזו באיזור 2007 פלוס\מינוס.

2. חיישן חמצן עליון (תקלה אופיינית: המנוע מקרטע, הרכב לא סוחב פתאום, מגמגם). עד להחרפה במצב לא יהיה קוד תקלה.

3. ליכלוך במערכת הדלק או בעיה אקראית במזרק\סליל הצתה (אלו בד"כ מייד נרשמים כקוד תקלה במחשב).

אלו הם בד"כ הדברים המוכרים בדגם הזה.

בוא לא נשכח שמדובר ברכב בן 9 בערך, ולכן זה גם יכול להיות משהו אחר (משאבת דלק, תקע רופף או ליכלוך בבית מצערת וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
רוב הסיכויים שאם זה יחזור ולא יהיו תקלות רשומות, תצטרך לחכות עד שתהיה החרפה משמעותית במצב ואז ירשם קוד תקלה.

האפשרויות:

1. בית פיוזים (נתיכים) בתא המנוע (תקלה אופיינית: ממסר דפוק למערכת ההצתה\דלק שגורם לבעיות). היתה סידרה דפוקה כזו באיזור 2007 פלוס\מינוס.

2. חיישן חמצן עליון (תקלה אופיינית: המנוע מקרטע, הרכב לא סוחב פתאום, מגמגם). עד להחרפה במצב לא יהיה קוד תקלה.

3. ליכלוך במערכת הדלק או בעיה אקראית במזרק\סליל הצתה (אלו בד"כ מייד נרשמים כקוד תקלה במחשב).

אלו הם בד"כ הדברים המוכרים בדגם הזה.

בוא לא נשכח שמדובר ברכב בן 9 בערך, ולכן זה גם יכול להיות משהו אחר (משאבת דלק, תקע רופף או ליכלוך בבית מצערת וכד').

איציק

רכב כרגע נוסע כמו חדש ולכן עדיף לשמור עליה מכל הבעיות שיופיעו בהמשך לכן אני אגש למוסך באחד הימים, הרי אני מאוד אוהב את הרכב הזה.

תודה רבה איציק.

עריכה אחרונה על ידי שמואל.ג
  • תוכן חדש...