Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הכיבוי קורה רק כשאתה משחרר את דוושת הגז? ואם אתה ממשיך ללחוץ זה לא קורה?

אם כן, תבקש שיחליפו לך פילטר VTEC (קרה לאבא שלי ולקח לו 3-4 מוסכים עד שהלכתי למרכזי ושם אובחן תוך שניה)

פורסם

המנוע נכבה גם בזמן עצירה, שאני עם רגל על הברקס או אפילו קרה לי שהרכב היה על פרקינג.

רק פעם אחת הוא נכבה לי בזמן נסיעה, על בערך 20-30 קמש, אני כמעט בטוח שלא עזבתי את דוושת הגז.

תודה, אני אזכור לציין את הפילטר שמן. כנראה גם אלך למוסך מורשה.

פורסם

עדכון,

ביום חמישי נסעתי למוסך מורשה הונדה ארז בחיפה.

בגלל שאין שום נורה וגם שמחברים את המחשב זה לא מראה על שום תקלה, שיארו שהבעיה בחיישן למדא.

הוא הוחלף ולאחר נסיעה בה הרכב גמגם הוחלט להחליף גם פילטר דלק, שהיה קצת סתום כנראה.

גם אחרי ההחלפה של הפילטר עשיתי נסיעת בדיקה, אבל גם אז הייתה בעיה שהמנוע נכבה.

אחרי כל זה הוחלט שהבעיה היא בדיסטרביוטר (מקווה שאני רושם נכון), אך לא היה במלאי ורק היום הגעתי לשם

שוב כדי להחליף אותו.

עד עכשיו כל הבעיות של הרעידות והכיבוי הפתאומי של ההמנוע פסקו.

מעבר לזה השירות שקיבלתי היה פשוט יוצא מהכלל.

מקווה שהבעיה באמת נפתרה לצמיתות..

• תוכן חדש...