Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהחלפתי צמיגים אמרו לי שהבולמים שלי יוצא מהם השמן של הבולמים...וצריך להחליף אותם.

אני אישית לא מרגיש כלום בכביש גם בנסיעה מהירה, כמה זה חשוב ובטיחותי להחליף?

יש לי הונדה סיוויק 2009 עם 67 אלף קילומטר.

הציעו לי מונרו ב1000 שח כולל מעמ והרכבה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוג בולמים מקוריים עלו לי 500 ש"ח כולל מע"מ אבל זה ליונדאי,

במידה ותרצה להחליף לבד, אוכל לעזור לך.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

לבד אני לא יוכל לצערי, אין לי מושג במכונאות.

מונרו נחשב חברה טובה?

שאני יחליף אותם אני ירגיש בהבדל? כי כרגע אני לא מרגיש כלום באמת בכביש, אני נוסע גם דיי זהיר

פורסם

מאשדוד

מבחינת בולמים יכול להיות שאחרי 67 קילומטר כבר הבולמים האחורים הלכו?

הדבר היחידי שאני שומע ברגע זה שהרכב עומד ואני מזיז אותו פיזית או שנכנסים אליו אני שומע מן חיכוך כזה מציק מהחלק האחורי של הרכב לא יודע אם זה קשור

פורסם

אם אתה לא מרגיש כלום אז למה להחליף בולמים מלכתחילה ?!

לא נשמע לי הגיוני שבולמים בהונדה הולכים אחרי 60 אלף ק"מ.

אם הם נוזלים זה סיפור אחר, תתכופף מתחת לרכב ותראה אם כל העבק מלא עם שמן, ישר רואים את זה, אם כן, תנגב עם חתיכת בד ותבדוק שוב אחרי שבוע. לפי זה תדע אם הם נוזלים או שזה סתאם לכלוך .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אם אתה לא מרגיש כלום אז למה להחליף בולמים מלכתחילה ?!

לא נשמע לי הגיוני שבולמים בהונדה הולכים אחרי 60 אלף ק"מ.

אם הם נוזלים זה סיפור אחר, תתכופף מתחת לרכב ותראה אם כל העבק מלא עם שמן, ישר רואים את זה, אם כן, תנגב עם חתיכת בד ותבדוק שוב אחרי שבוע. לפי זה תדע אם הם נוזלים או שזה סתאם לכלוך .

תודה רבה, אני יעשה את זה באמת

אני ממש לא מרגיש כלום בנסיעה גם בבמפרים.

אני ראיתי שיש שמן על הבולמים האחוריים, אבל אולי בטיפול האחרון לפני חצי שנה במורשה פשוט שימנו לי אותם?

פורסם

שימנו לך את הבולמים? למה? מרחו עליהם גם קקי של עטלפים? קח סמרטוט, תן ניגוב - סע יום-יומיים, אם יש הזעה, הבולם נוזל, תחליף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש מקומות שמשמנים את החיבור העליון של הבולם/כרית הבולם או שמים wd40 כי זה חלק שנע. גם בבולמים הקדמיים, אז לפעמים יש סימנים של כאילו הבולם נוזל...

בולם נוזל אפשר לבדוק לא רק ויזואלית, בנסיעה ישר מרגישים במיוחד אם זה רק בצד אחד.

אני גם אם חושד שיש רעש דבר ראשון יורד מתחת לרכב ומשמן חיבורים וצירים עם משמנת, לרוב זה פותר את הבעיה אך יש סימנים של נזילות בגלל שחלק מהשמן נוזל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה זאת החובבנות הזאת לנקות בולם ולראות אם הוא ממשיך לדלוף?

רואים דליפה מהבולם? זה אומר שהוא גמור ויש להחליף אותו בין אם "הלקוח" מרגיש משהו או לא.

פורסם (נערך)
מה זאת החובבנות הזאת לנקות בולם ולראות אם הוא ממשיך לדלוף?

רואים דליפה מהבולם? זה אומר שהוא גמור ויש להחליף אותו בין אם "הלקוח" מרגיש משהו או לא.

יש שמן על הבולמים האחוריים, אבל זה לא בהכרח דליפה, כמו שאמרתי אולי שימנו אותם וזאת הסיבה?

אני אמור להרגיש משהו בנסיעה?

אגב בנוסף הציעו לי בולמים זולים יותר של חברת UNICORN מישהו שמע עליהם?

המחיר לזוג עם הרכבה 800 שח

עריכה אחרונה על ידי guybenza
פורסם

תתפלא.

מספיק שמשמנים כמה צירים/חיבורים, משהו שחורק לייד או חיבור עליון ואז כאילו הבולם נוזל כי השמן נוזל עליו.

• תוכן חדש...