Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

לאחר תחקירים רבים, החלטתי ללכת על הגרנדה הידנית.

(פסלתי את: האיביזה בגלל טיפולים לא זולים, הגטס פחות איכותית וחסכונית, הסיריון עדינה, הפנדה בלי בגאז - ואם פספסתי משהו ששווה לבדוק עד 25K, שיהיה חסכוני, בטיחותי וזול לתחזוקה - אשמח לשמוע:)

ראיתי שיש את הדגם של ה1.2 ידני וגם 1.4 ידני (ממנו יש פחות). כמה הם שונים אחד מהשני? עדיף להתעקש על ה1.4 גם אם מדובר בתוספת של5000? (את ה1.2 אפשר למצוא בסביבות ה20K וה1.4 בסביבות ה25k).

ומה ההבדל בין הDynamic ידני 1.4 לActive ידני 1.4?

ושאלה נוספת קצת יותר כללית: נניח ומצאתי באותו מחיר: שנת 2008 עם פחות מ100 אלף ק"מ.. וגם שנת 2010 עם 130 אלף קילומטר.. מה עדיף? בהנחה שהמצב של שניהם טוב, שמור ומטופל...

עריכה אחרונה על ידי danit84
פורסם

גם אני מחפש כזאת כבר שבועיים שלושה, 1.4 לא מצאתי אפילו אחת שמורה, ו1.2 הרוב יוצאות השכרה או ליסינג,

אל תתפשר על רכב חבוט, קח את הזמן וחפש משהו טוב עם היסטורית טיפולים

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם (נערך)

יש בדימונה אחת שנשמעת מעולה.. בדקת אותה? לא שמורה?

ובתל אביב, לא כתב משהו על שמורה.. אבל כתב ללא תקלות...

ויש לך מושג מה ההבדל בין הDynamic ידני 1.4 לActive ידני 1.4?

עריכה אחרונה על ידי danit84
פורסם

אני מהצפון ככה שבאיזור שלי אין משהו למרות שהלכתי לראות גם אחת בבת ים כסופה עם קילומטר נמוך,

תושבות מנוע גמורות צמיגים גמורים, קלאץ בסוף חייו, והצבע החיצוני על הפנים טמבונים נצבעו והטמבון הקידמי לא יושב טוב במקום

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
אני מהצפון ככה שבאיזור שלי אין משהו למרות שהלכתי לראות גם אחת בבת ים כסופה עם קילומטר נמוך,

תושבות מנוע גמורות צמיגים גמורים, קלאץ בסוף חייו, והצבע החיצוני על הפנים טמבונים נצבעו והטמבון הקידמי לא יושב טוב במקום

אני שולחת את אבא שיבדוק לי את הרכב במרכז (אני גם מהצפון) - יש לך המלצות מה לבדוק ואיך?

בדיוק דיברתי עם מישהו מהצפון (קרית שמונה) שמוכר גרנדה 2009 ידני 1.2 עם קילומטרז של 87 אלף. הוא רוצה בסביבות ה30k. מתאים לך?

פורסם

לפי דעתי אפשר להוריד אותו ל28.5K (מהשיחה שהייתה לי איתו עכשיו...:)

יחסית לקילומטרז הזה ולשנה זה דווקא נשמע לי סביר.. אם תרצה, בכיף אקשר בינכם :)

מה שכן, אפשר למצוא גם ב20k כאלה שעשו 140-150 אלף.. נראה לך שווה את ההפרש מחירים? (5000+ ש"ח).

אני אישית לא נוהגת הרבה...

• תוכן חדש...