Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Nessun Dorma ("בל מישהו ירדם") זאת אריה אחת מתוך האופרה טורנדוט.

לגבי העיצוב - משום לפי המבקרים מה כל דבר נראה כמו מאזדה כזאת או אחרת....

צריך לראות את התוצאה הסופית ורצוי על הכביש בחיים האמיתיים.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי מגיע הרגע שכריס האריס עולה לבמה, מניע, יוצא איתה למסלול הצמוד, ומספר לנו (בשפה שאנחנו מבינים, לשם שינוי) איך הדבר הזה נוסע ומרגיש?

אה, לא?

פורסם

שום דבר לא מספיק לאנשים, אני רואה. לדעתי היא נראית טוב, דווקא דומה ל-F30 קצת, וזה לא כזה רע לדעתי. דלת דלק בצד שמאל, שזה חביב עלי באופן אישי. אם הביצועים בגרסאות העממיות גם יהיו טובים - מה לא טוב לכם לעזאזל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אני לא מבין. נראית טוב, במיוחד בלבן כמו שמראים עכשיו.

RK, אולי הספקת לשכוח - אבל ה-159 היא האלפא האמיתית האחרונה. הנעה אחורית, 510 כ"ס וחלוקת משקל טובה לא ישנו את זה.

פורסם

נו באמת רומן, אתה מדבר כמו הטייפקאסט שאחרים עושים כאן לחובבי איטלקיות...

אני, בתור חובב של אלפא, לא מרוצה מהעיצוב. היא מזכירה לי מזדה 6 ומהתמונות שנחשפו לא זיהיתי אלמנטים ייחודיים (לעומת 159 שאתה מזהה מתמונת לווין, לדוגמא). מה, אסור לי להתבאס?

הנתונים נראים סוף הדרך, אבל אלפא זו אלפא, ויש להם מסורת של עיצובים ייחודיים ומבודלים מהעדר (לדעתי לפחות). במקרה הזה הרכב נראה בדיוק כמו ה'עדר' פשוט עם גריל משולש. לטעמי האישי ה159 יפה ממנה בכמה סדרי גודל, וזה מבאס קצת.

מקווה שתמונות נוספות ישנו את דעתי, אבל אני לא מתכוון להעריץ את הרכב רק כי אני אוהב את אלפא. הערצה עיוורת זה מצ'עמם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אגב, מישהו יודע לומר מה המיצוב שלה? הנתונים של הQV נשמעים כמו סופרקאר ואני מניח שהמיצוב שלה יהיה בהתאם, אבל מה עם הגרסא של ה"מסכנים"? מול מי היא תעמוד?

(נ.ב. למען ההבהרה: אני חושב שהרכב יפה, פשוט לא מיוחד, מכאן הביאוס)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
RK, אולי הספקת לשכוח - אבל ה-159 היא האלפא האמיתית האחרונה. הנעה אחורית, 510 כ"ס וחלוקת משקל טובה לא ישנו את זה.

האלפא האמיתית האחרונה היא לעולם הדור הלפני אחרון. אגב, על ה-159 אמרו את אותם הדברים כשהיא יצאה - שהיא לא אלפא אמיתית וכל ה-9 יארדס. כך שלפחות בקטע הזה, אם כבר, זה סימן טוב :lol:

נו באמת רומן, אתה מדבר כמו הטייפקאסט שאחרים עושים כאן לחובבי איטלקיות...

אני, בתור חובב של אלפא, לא מרוצה מהעיצוב. היא מזכירה לי מזדה 6 ומהתמונות שנחשפו לא זיהיתי אלמנטים ייחודיים (לעומת 159 שאתה מזהה מתמונת לווין, לדוגמא). מה, אסור לי להתבאס?

הנתונים נראים סוף הדרך, אבל אלפא זו אלפא, ויש להם מסורת של עיצובים ייחודיים ומבודלים מהעדר (לדעתי לפחות). במקרה הזה הרכב נראה בדיוק כמו ה'עדר' פשוט עם גריל משולש. לטעמי האישי ה159 יפה ממנה בכמה סדרי גודל, וזה מבאס קצת.

מקווה שתמונות נוספות ישנו את דעתי, אבל אני לא מתכוון להעריץ את הרכב רק כי אני אוהב את אלפא. הערצה עיוורת זה מצ'עמם.

היא מזכירה לך מאזדה6 כי למן המאזדה3 וה-6 הראשונות כל העיצובים של מאזדה מושפעים מאלפות. הדור ההוא מה-156 וה-147, הדור הנוכחי מהדור הנוכחי של אלפות (ומספיק לראות את הפנסים האחוריים של ה-3 בהשראה ברורה של הג'ולייטה).

אני מצפה שהיא תהיה טובה, כי כמה רעה כבר יכולה להיות אלפא סגמנט D, עם פרופורציות כאלה, שלדה על בסיס גיבלי והנעה אחורית?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז אתה רומז שהתוכניות של האלפא הזו נגנבו מכספות אלפא רומאו כבר לפני כמה שנים ע"י אנשי מאזדה וכך מהר מהר הם ייצרו את ה 6 החדשה לפני שאלפא יוציאו את ה"חדשה" שלהם?

ואללה רומן, חסר רק שתביא גם קישור שרבין נרצח בתוך הרכב, ע"י השומר ראש שלו.

האמת, כן דומה ל 6, לא דומה ל 6, את מי זה מעניין?

סה"כ אוטו נאה וכל שנשאר זה לראות איך הוא אופה.

מצד שני, רצפה ע"ב גיבלי ומנוע ע"ב פרארי, 510 כ"ס, 3.9 שניות למאה, זאת אלפא שדי בטוח תיסע נהדר אבל הולכת לגרד מלמטה את המחירון של מזראטי.

עניינית, אני חושב שצריך ביצים (או מח) של בת יענה בכדי לשחרר רכב ראשון מיני רבים (שישה?) ולכוון אותו ישירות מול מכונת מלחמה מוטורית כ"כ משובחת וכ"כ עטירת הילה כמו M3.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה רמזתי את זה? עזבו, לא משנה מה אגיד הרי.

ב.מ.וו. יותר טובה, מרצדס יותר טובה, טאטא נאנו עוקפת אותה בהקפה ברינג, ברוורס.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם מישהו פיספס את ההצהרה לפיה מדובר במתחרה לסידרה 3 של ב.מ.וו, הצילומים מספרים את הסיפור, הדמיון בהחלט כבר שם. קצת מאכזב, יחסית להייפ שנבנה באופן כה מרשים במשך זמן ארוך למדי, ודאי יחסית למה שהאוטו הזה אמור לעשות עבור היצרן. עיצוב נאה אין ספק, אבל לא מקורי במיוחד, צריך לקוות שעל הכביש הוא יעשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...