Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה למנהל וחברי הפורום על הסיוע

מדובר במיצובישי ספייסוואגן שנת 96

לפני כ 3 חודשים החלפתי גיר עקב מכה במיכל השמן גיר ונזילת כל השמן,מה שגרם לשריפת הגיר.

ההחלפה עושה רושם טוה העברת הילוכים כולל אחורית תקינה.

אבל צריכת הדלק עלתה ב20-25%.

לפני ההחלפה עירוני 6-6.5

בינעירוני 9-10 ממוצע 8

כיום עירוני 5

בינעירוני בלבד השיא 7.3

במוסך אומרים שאין קשר לגיר.

העניין שאני בודק בכל מילוי. והשינוי התחיל רק אחרי ההחלפה

האם ייתכן איזה שהוא קשר או משהו אחר שניתן לבדוק

שוב תודה

אבי

פורסם
לא יכול להיות שהשינוי קשור לעובדה שעכשיו קיץ והמזגן עובד שעות נוספות?

לא קשור רוב הבדיקות שלי היו כשהמזגן לע עבד.

ואני גם זוכר את ההיסטוריה שלו משנים קודמות לא היו פערים כאלו גם בהפעלת מזגן

תודה

פורסם

האם הרכב לא סוחב כמו בעבר? יכול להיות שזה קשור ישירות לשיפוץ הגיר, אצלי בפאסאט שופץ הגיר לפני שנתיים ולאחר השיפוץ צריכת הדלק עלתה ב 35%. החזרתי את הרכב למכון ולאחר פתיחה של הגיר שוב (אני לא יודע מה בדיוק נעשה שם) צריכת הדלק חזרה לנורמל.

פורסם

יכול להיות ששמו לך גיר עם יחסי העברה שונים, לחבר שלי בזמנו בצ'מפיון שמו גיר לגולף דיזל של גולף בנזין, הרכב היה עובד בטורים יותר גבוהים אך לא יודע לגבי צריכת דלק כי אחרי יומיים הרכב הוחזר להחלפה חוזרת של הגיר, אך מהגיון הדברים טורים יותר גבוהים אז יותר צריכת דלק.

• תוכן חדש...