Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאני מטפח את האוטו ומשקיע בו כסף אני תמיד מזכיר לעצמי שאוטו זה רק אוטו ולא צריך להגזים.

עובדה שעדיין לא קיבלנו תגובה ממנו נובעת מכך שהמשתמש שיש פה עניין עם ״טרול״.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

אני חייב להביע את דעתי.

אני באמת שלא מבין מה הבעיות שלך כלפי המוסך?

קודם כל אל תכליל את כל קרסו, זה כמו שתטפל במוסך באזור כלשהו, והוא לא יצא צדיק

אז כל המוסכים באזור כאלו?

2. הוא נכנס לרכב שלך וכיוון את המראות, מה הבעיה?

אם הוא לא היה עושה את זה, , לא היה שם לב למשהו ונכס בו , מה אז?

היית מתלונן שהוא עשה תאונה ברכב שלך כי הוא לא כיוון את המראות?

הדליק את המזגן, הבחור השקיע עבודה על הרכב שלך, השבוע היו ימים חמים מאוד, אז קצת

הדליק את המזגן מה קרה?

וזה המחיר של הטיפולים במורשים, תשווה מחירים ותראה ש +- אלו המחירים.

(התגובה הזאת על סמך התגובה הראשונה שלך).

ואין לי או לכל חברי כנופיה קשר לקרסו, או לכל מוסך אחר.

רועי

פורסם

הצעה לפותח השרשור: כאשר אתה מזמין הביתה טכנאי למקרר או חשמלאי, אל תניח למנוול להדליק מזגן וגם אל תתן לו אפילו כוס מים - גם אם הוא מזיע לאללה ועוד רגע מתעלף מעומס חום. שהמניאק ירד לקיוסק לקנות פחית קולה על חשבונו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

משעשע שאתם עדיין פונים לפות"ש.

הרי מדובר בטרול משועמם שכבר מזמן הפסיק להתייחס למה שכותבים לו פה.

רק חבל שבעתיד כל מי שיבצע חיפוש בגוגל תחת המילים "שירות קרסו" יגיע לשרשור הבדוי הזה.

פורסם
מיקי - לא נראה לך שאתה טיפה מגזים? אולי לא טיפה, אלא טיפה ככה?

לא, הכל בסדר, אני מכיר גם שרוטים ממני. לחברים הכי טובים שלי אני לא נותן לנהוג ברכב שלי, אז מוסכניק מסריח יעשה דריפטים?!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
לא, הכל בסדר, אני מכיר גם שרוטים ממני. לחברים הכי טובים שלי אני לא נותן לנהוג ברכב שלי, אז מוסכניק מסריח יעשה דריפטים?!

הופה הופה, יצא המרצע מן השק... מוסכניק מסריח? למה מה, כי הוא עובד כל היום עם שמן וגריז? אולי במקרה הוא שומר על היגיינה מצוינת? ואולי הוא ממש טוב בדריפטים על סקודות? ואולי תחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא את עצמך טאמבל לפני כל הפורום?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הופה הופה, יצא המרצע מן השק... מוסכניק מסריח? למה מה, כי הוא עובד כל היום עם שמן וגריז? אולי במקרה הוא שומר על היגיינה מצוינת? ואולי הוא ממש טוב בדריפטים על סקודות? ואולי תחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא את עצמך טאמבל לפני כל הפורום?

אם הוא עושה דריפטים ברכב שלי, שלא לצורך - אכן הוא מוסכניק מסריח מבחינתי ואבקש מהאחראי שלא יתקרב יותר לרכב שלי.

Just daily

פורסם (נערך)

מצא מין (פריק מיקי) את מינו (פות"ש).

גועל נפש של פוסט.

מקווה שיינעל וגם אם יימחק זה לא אסון.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם
אם הוא עושה דריפטים ברכב שלי, שלא לצורך - אכן הוא מוסכניק מסריח מבחינתי ואבקש מהאחראי שלא יתקרב יותר לרכב שלי.

תסביר לי בבקשה איך לפי ההגיון שלך הגעת ממוסכניק שהדליק מזגן ולחץ יותר משמינית גז לחצי שניה, למוסכניק מסריח שעושה דריפטים על סקודות?

שלא לדבר על כך ש:א. אני מעדיף שידליק מזגן, אחרת הוא באמת יסריח. ב. אם הוא מצליח לעשות דריפט בסקודה, מגיע לו צל"ש, לא טר"ש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינתך מקובל עלייך שבעל מקצוע יכנס לבית שלך, ידליק את המזגן על 16 מעלות וינוח שעתיים על המיטה שלך.

לי זה לא כל כך מתאים.

חג שמח!

8)

Just daily

פורסם

מילא שאתה סוציומט ובטוח שאתה מחזיק מינימום פגאני זונדה, אבל:

אם הוא מצליח לעשות דריפט בסקודה, מגיע לו צל"ש, לא טר"ש.

בדיוק מה שחשבתי - אם הוא מצליח, קן בלוק קטן עליו :-D

אם אתה סומך על המוסכניק, אין מניעה שינהג ברכב שלך. כמה פעמים אחרי תיקון בעיות מורכבות ביקשתי מהמוסכניק שלי שיקח את הרכב לביתו, על מנת לוודא שהתקלה לא חוזרת. אם אתה לא סומך על המוסכניק - למה אתה נכנס למוסך שלו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מילא שאתה סוציומט ובטוח שאתה מחזיק מינימום פגאני זונדה

זה לא משנה מה אני מחזיק וכמה זה עולה, כך זה היה גם בפולו עם 400K ק"מ וגם במאזדה 323 95.

זה הרכב שלי ומבחינתי זה הרכב הכי יקר בארץ, עבדתי קשה וכנראה אפילו קשה יותר מהחבר שלך עם הזונדה.

אם אתה סומך על המוסכניק, אין מניעה שינהג ברכב שלך. כמה פעמים אחרי תיקון בעיות מורכבות ביקשתי מהמוסכניק שלי שיקח את הרכב לביתו, על מנת לוודא שהתקלה לא חוזרת. אם אתה לא סומך על המוסכניק - למה אתה נכנס למוסך שלו?

איפה ראית שאני נכנס למוסך שאני לא סומך על המוסכניק?

Just daily

פורסם

אם אתה לא מוכן שמוסכניק ינהג לך על האוטו ואתה מכנה אותו "מסריח", סימן שאתה לא סומך עליו מי יודע מה. מבחינתי המוסכניק שלי אולי מזיע (מעבודה, גם על הרכב שלי), אבל לא מסריח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שלום רב לכולם.

לאחר הודעות רבות החלטתי להגיב.

קודם כל, מחר אעלה את החשבונית. לא נעלמתי, ולא ברחתי, מחוסר יכולת רק מחר בעבודה אוכל להיות מול המחשב ולהעלות שכולם יראו וירגעו.

שנית, ציינתי מספר פעמים וזאת הפעם האחרונה שאני מציין זאת, הישיבה וההתנחלות ברכבי, ההאצה, וכל המגע בוצע לפני שנגעו לי ברכב לצורך העבודה, הטיפול, ולפני כל צורך מקצועי!

ציינתי זאת לא פעם, כנראה בחרו להתרענן לי ברכב למס דקות לא מועט, לכוון לי ולעשות לי ניסויים ברכבי, להאיץ שלא לצורך, וכל זה -לא- לצורך מקצועי!

יש סיבה מוצדקת לעשות את כל זה לפני שנוגעים לי ברכב לצורך טיפול?

שעתיים לפני?

אין סיבה.

רוצה להתרענן? חם? לך למשרד ותנוח.

רוצה להאיץ? קח קורס נהיגה, תריץ ברכב שלך.

אם הוא היה עושה טיפול, יוצא לנסיעת מבחן, לבדוק שהכל עובד, אף אחד ולא אני לא היו אומרים כלום. כי יש סיבה לזה.

כמה מהחברים ציינו בתגובתם על חוסר אנושיות וכאלה, אני מאחל לכם, שמה שעשו ברכבי, יעשו ברכבכם. לא יותר.

ומה שהכי חשוב, השרשור גולש למקומות מכוערים ולא נכונים.

המוסכניק לא מסריח, ולא כלום. הם בני אדם, בעלי מקצוע. הכעס שלי מופנה לחוצפה שלהם, וזה לא הופך אותם למסריחים. מי שציין זאת, לדעתי זה לא במקום.

פורסם (נערך)
אם אתה לא מוכן שמוסכניק ינהג לך על האוטו ואתה מכנה אותו "מסריח", סימן שאתה לא סומך עליו מי יודע מה. מבחינתי המוסכניק שלי אולי מזיע (מעבודה, גם על הרכב שלי), אבל לא מסריח.

אין לי מה להוסיף, עוד פעם אתה מסלף את דברי - מתי כתבתי שאני לא מוכן שמוסכניק ינהג על האוטו שלי?

המוסכניקים שלי, אגב, ממש לא מסריחים. אנשים זהב. חג שמח.

המוסכניק לא מסריח, ולא כלום. הם בני אדם, בעלי מקצוע. הכעס שלי מופנה לחוצפה שלהם, וזה לא הופך אותם למסריחים. מי שציין זאת, לדעתי זה לא במקום.

נכון, מוסכניק שאין לו ערך לרכוש של אחרים הוא לא מסריח הוא *קללות כבדות ואיחולי בריאות שאסור לכתוב בפורום*.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

• תוכן חדש...