Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני צריכה את עזרתכם, לפני כשבוע תיקנו לי פנצ'ר בגלגל הרכב מיצובישי ספייסטאר (1.250) שנת 2014.

מסתבר ששברו לי את חיישן לחץ האויר בגלגל, והנורת האזהרה דולקת כל הזמן בלוח המחוונים.

קיבלתי המלצה מבעל פנצ'ריה נחמד שאמר שניתן לרכוש ב- Ebay ארבעה חיישנים ב- 50$. וישארו לי 3 לתקלות הבאות. הבנתי מבעל מוסך מיצובישי שחיישן אחד עולה בסביבות 600 ש"ח בארץ. מדהים.

האם מישהו יכול לשלוח לי לינק איך החיישן בכלל נראה ?

ואולי לינק למוצר ב-Ebay ? ה צ י ל ו.:-(

ממש תודה,

דיקלה

פורסם

הפנצ׳רמאכר שהרס היה בתל אביב. זה רחוק ממקום המגורים, ולך תגיד להם שהם הרסו לי. בפנצ׳ריה שליד הבית הבהירו לי שרק בפתיחה לא נכונה של הגלגל ניתן לשבור את החיישן

האם יש למישהו מידע שיעזור בבקשה?

פורסם
מסתבר ששברו לי את חיישן לחץ האויר בגלגל, והנורת האזהרה דולקת כל הזמן בלוח המחוונים.

את יודעת בוודאות שהחיישן נשבר?

לפעמים נדרש איפוס של המערכת.

פורסם
הפנצ׳רמאכר שהרס היה בתל אביב. זה רחוק ממקום המגורים, ולך תגיד להם שהם הרסו לי. בפנצ׳ריה שליד הבית הבהירו לי שרק בפתיחה לא נכונה של הגלגל ניתן לשבור את החיישן

האם יש למישהו מידע שיעזור בבקשה?

זה נכון וזה לצערי לא נדיר שפצרמעכרים שוברים את החיישן בפירוק הצמיג מהגנט.

פורסם

בלי ציניות שבר של חיישן בזמן פירוק צמיג הוא לא בר תיקון.

השבר שמבדר עליו נעים ביוטיוב זה תוצאה של נהג לא זהיר שמנפח האויר בתחנת דלק ונותן עיקום לשסתום והוא נשבר די בקלות אך אז החייישן מתפקד.

פורסם

קרה לי אותו הדבר עם טויוטה קאמרי 2010 יבוא אישי מנוע 3.5.

לא כדאי לכם לדעת כמה ביקשו בחברה לסדר את זה. דומני שעשרות שטרות אדומים.

• תוכן חדש...