Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי אוטומט ויש כמה דגמים ששמתי עלינם עין

מודל 2013-2014

פולקסווגן גולף

קיה סיד/ריו,

טויוטה אוריס

חשוב לי נושא האמינות והסחירות ושיהיה חסכוני בדלק ושלא יבקר הרבה במוסך

*לציין שלגבי הגולף היה ברשותי גולף מודל 2003 מנוע 2000 אוטומט שאני נכוותי בעלויות צריכת הדלק המאוד זללנית ועלויות האחזקה בצ'מפיון הייתה שחיטה*

מסרטונים שראיתי באינטרנט אומרים כולם שהפח של הגולף מאוד חזקה(גרמני) לעומת הקיה שיש לה פח קרטון

אני מתלבט בין הרכבים האלה שהם פחות או יותר אותו גודל כולם.

תודה רבה.

פורסם

האמירות על עובי הפח לא רלוונטי היום,

ברכב מודרני קיימות מערכות לספיגת אנרגיה במקרה של תאונה שהמטרה שלהן לספוג את אנרגיית התאונה למרכב הרכב ולא לנוסעים, ולכן גם רכב גרמני עם פח עבה או קוריאני עם ״פח דק״ יצאו מתאונה מעוכים והנוסעים חיים בניגוד לרכב ישן עם פח עבה ויחסית שלם אך עם נזק פיזי לנוסעים, אל תחשוב על משחקי עובי פח ברכישת רכב, אלא בציוני בטיחות ובאי-דילוג על מערכות בטיחות חשובות.

אם כבר קיה עם גיר אוטומטי תעדיף את הסיד משמעותית על הריו האוטומטית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אמינו+סחירות+חיסכון בדלק=אוריס היברידית.

הגולף יקרה לאחזקה (כפי שאתה יודע).

הקיה כניראה תשמור פחות על הערך.

הייתי מוסיף לחיפושים גם ג'יפונים כמו סוזוקי קרוסאובר וסובארו xv 1600.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
שלום

אני מחפש רכב משפחתי קומפקטי אוטומט ויש כמה דגמים ששמתי עלינם עין

מודל 2013-2014

פולקסווגן גולף

קיה סיד/ריו,

טויוטה אוריס

חשוב לי נושא האמינות והסחירות ושיהיה חסכוני בדלק ושלא יבקר הרבה במוסך

*לציין שלגבי הגולף היה ברשותי גולף מודל 2003 מנוע 2000 אוטומט שאני נכוותי בעלויות צריכת הדלק המאוד זללנית ועלויות האחזקה בצ'מפיון הייתה שחיטה*

מסרטונים שראיתי באינטרנט אומרים כולם שהפח של הגולף מאוד חזקה(גרמני) לעומת הקיה שיש לה פח קרטון

אני מתלבט בין הרכבים האלה שהם פחות או יותר אותו גודל כולם.

תודה רבה.

היתרון הכי משמעותי של קיה לצרכים שציינת (נושא המוסך) לדעתי זה האחריות ל7 שנים. מעבר לזה אתה צריך גם לציין מה התקציב וכו', בסה"כ כל המכוניות שציינת הן אחלה.

פורסם
היתרון הכי משמעותי של קיה לצרכים שציינת (נושא המוסך) לדעתי זה האחריות ל7 שנים. מעבר לזה אתה צריך גם לציין מה התקציב וכו', בסה"כ כל המכוניות שציינת הן אחלה.

עדכון פוסט

לאחר התלבטויות נוספות החלטתי להגדיל את התקציב ל130000 ש"ח וחשוב לי אמינות וסחירות

וראיתי את הסיאט ליאון שפחות או יותר זה באותו תקציב.

מה אתם אומרים ?

פורסם
עדכון פוסט

לאחר התלבטויות נוספות החלטתי להגדיל את התקציב ל130000 ש"ח וחשוב לי אמינות וסחירות

וראיתי את הסיאט ליאון שפחות או יותר זה באותו תקציב.

מה אתם אומרים ?

המשך(משום מה אני לא מצליח לערוך את ההודעה)

אני מציין שרוב הנסיעות שלי הם בעיקר בעיר

אני שוב שוקל לרכוש את האוריס היברידי בעקבות התגובה של

markb205 שזה אוטו סחיר ואמין

מה אתם אומרים בין כל הרכבים שהוזכרו כאן מה הכי מומלץ למשפחה והאם ההיבריד באמת שווה את הרכישה ?

ואיך הסחירות שלו תיהיה בעוד 5-6 שנים ? לא ידוע מה הישראלים חושבים על ההיבריד כיום ואיך זה ישפיע על המכירה בעתיד.

פורסם

סחירות לא ממש משנה אחרי 5-6 שנים גם ככה הרכב יהיה שווה חצי ממחירו היום אם לא פחות.

הטויוטה לא מספיק מרווחת במושב האחורי ובתא המטען.

אני חושב שאם סחירות באמת חשובה לך, לך על ג'יפון כמו קרוסאובר, xv, או ספורטאז' (האחרון מצריך עוד מתיחה של התקציב).

הטרנד העכשווי של רכבים מסוג זה + מכירות נאות בשוק הפרטי ופחות למוסדי = סחירות עתידית טובה יותר (הכל ספקולציות, כן?).

הלאון טובה אבל המותג לא שומר ערך ויש גם בעיות אמינות של הגיר שספק אם נפתרו עד כה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
המשך(משום מה אני לא מצליח לערוך את ההודעה)

אני מציין שרוב הנסיעות שלי הם בעיקר בעיר

אני שוב שוקל לרכוש את האוריס היברידי בעקבות התגובה של

markb205 שזה אוטו סחיר ואמין

מה אתם אומרים בין כל הרכבים שהוזכרו כאן מה הכי מומלץ למשפחה והאם ההיבריד באמת שווה את הרכישה ?

ואיך הסחירות שלו תיהיה בעוד 5-6 שנים ? לא ידוע מה הישראלים חושבים על ההיבריד כיום ואיך זה ישפיע על המכירה בעתיד.

אם הנסיעות שלך הם בעיקר בתוך העיר אז המערכת ההיברידית של טויוטה תהיה החסכונית ביותר. אפילו יותר מדיזלים ברוב המקרים.

האם שווה לרכוש רכב היברידי למשפחה? שאלה טובה והיא תלויה בכמה קילומטרים אתה נוסע בשנה ובכמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב. פשוט מאוד לחשב את זה, לא צריך תואר בכלכלה.

נכון להיום להיברידיות יש שוק טוב והישראלים קונים אותם כמשומשות. לא שזה אומר משהו על מה שיהיה בעוד 5-6 שנים, אבל עדיין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סחירות לא ממש משנה אחרי 5-6 שנים גם ככה הרכב יהיה שווה חצי ממחירו היום אם לא פחות.

הטויוטה לא מספיק מרווחת במושב האחורי ובתא המטען.

אני חושב שאם סחירות באמת חשובה לך, לך על ג'יפון כמו קרוסאובר, xv, או ספורטאז' (האחרון מצריך עוד מתיחה של התקציב).

הטרנד העכשווי של רכבים מסוג זה + מכירות נאות בשוק הפרטי ופחות למוסדי = סחירות עתידית טובה יותר (הכל ספקולציות, כן?).

הלאון טובה אבל המותג לא שומר ערך ויש גם בעיות אמינות של הגיר שספק אם נפתרו עד כה.

תודה רבה

רציתי לשאול האם יש הבדל בעלות האחזקה בין ג'יפון לרכב משפחתי פרייבט ?

האם ג'יפון מייקר את העלות או שזה אותו דבר ? (מבחינת ביטוח , דלק , ירידת ערך ,הוצאות שוטפות על תיקונים במוסך,עלויות טסט ורישוי וכו..)

הלכתי היום להונדה ואמרו לי לחכות ל HONDA H-RV החדש

תודה.

פורסם
אם הנסיעות שלך הם בעיקר בתוך העיר אז המערכת ההיברידית של טויוטה תהיה החסכונית ביותר. אפילו יותר מדיזלים ברוב המקרים.

האם שווה לרכוש רכב היברידי למשפחה? שאלה טובה והיא תלויה בכמה קילומטרים אתה נוסע בשנה ובכמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב. פשוט מאוד לחשב את זה, לא צריך תואר בכלכלה.

נכון להיום להיברידיות יש שוק טוב והישראלים קונים אותם כמשומשות. לא שזה אומר משהו על מה שיהיה בעוד 5-6 שנים, אבל עדיין.

רציתי לשאול איך ההונדה סיוויק לעומת הטויוטה אוריס מודלים 2013-2014 ?

התקציב שלי ירד הצטמצם ל 80000 עם חריגה של 10000.

ההונדה יותר מדבר אליי אבל חשוב לי האמינות והסחירות של הרכב ושלא יראה מוסך.

ומתלבט לגביי הטויוטה אוריס.

אם יש הצעות נוספות זה יתקבל בברכה.

פורסם

התקציב שלי ירד הצטמצם ל 80000 עם חריגה של 10000.

מבדיקה ביד 2:

אופל אסטרה\שבי קרוז - 1.4 טורבו, 2013-2014, לקראת 90K.

טויוטה כמעט ולא קיים.

הונדה גם.

יש מגוון מכוניות מקונצרן VW.

---------

לדעתי, לקבלת תרומה לכסף, לך על אסטרה\קרוז 1.4T

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...