Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאי.ביי מערכת אנדרואיד המתאימה לגיפ פאגרו עם קונקטורים מקורים , רק לחבר ולנסוע, ניסיתי לסכרן את הכפתורים של ההגה דרך האפליקציה והמכשיר נותן לי לסכרן רק כפתור אחד בהגה, אני רוצה לציין שבצמת חוטים של המכשיר ישנם 3 חוטים שלא מחוברים להגה והם נקראיםkey1 key2 ו graund, האם יש קשר בין זה שהם לא מחוברים לכלום לזה שאני לא מצליח לסכרן את ההגה??

אין כביש לא טוב ,יש נהג גרוע!!

פורסם

חבר את KEY1 לחוט הירוק של ההגה (בדרך כלל ירוק) ואת הGND לאדמה (שחור) שיוצא מהקונטקטור של המערכת שלך (תעשה גשר בניהים) אחרי זה אמור להיות לך תפריט במערכת לכייל כל כפתור וכפתור...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...