Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום מיסים\מכס דרך EBAY?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי בתופעה חדשה (לפחות בשבילי..),

אני מעוניין לקנות מוצר שעלותו 300$ + 80 דולר משלוח.

עכשיו מצוין שיש לשלם מיסים ומכס דרך EBAY של 110 דולר ושזה יגיע לארץ

אני אהיה פטור ממיסים, אני מצטט :

• I usually pay import charges only when the item is delivered to me. Why do I need to pay import charges when purchasing the item?
    This item ships through the Global Shipping Program. You will be charged for the price of the item at checkout, including shipping and import charges. Import charges include applicable customs duties, taxes, brokerage and other fees. Exclusions apply. Since you pay the import charges when you purchase the item, there are no additional charges at delivery. Import charges must be paid upfront and can't be paid later for items purchased through the Global Shipping Program. For additional information, see the Global Shipping Program terms.

• How are the import charges / shipping charges calculated?
    The shipping and import charges quoted to you in a listing are real-time estimates of applicable shipping and import charges received from third party service providers. Applicable charges differ based on your designated delivery address. Shipping charges include seller-specified U.S shipping charges as well as estimated international shipping, handling, and other charges to the delivery address that you designate during checkout. Import charges include estimated customs duties, taxes, brokerage and other charges applicable for importation to the delivery address that you designate during checkout. These estimates are subject to change until you make payment during checkout. For additional information, see the Global Shipping Program

האם באמת המכס יניחו לי לנפשי ואני לא נדרש לשלם עוד מיסים למדינת ישראל?
    נשמע לי קצת תמוה לאור ניסיון העבר שלי מולם (שהם מתווכחים איתי כמה עלה המוצר) ..

פורסם

אם זה דרך משלוח של Global Shipping Program אז זה המשלוח של איביי.

אתה משלם מראש על המוצר, דמי משלוח ומיסים צפויים ולא תשלם שקל נוסף.

אני קניתי כמה מוצרים כאלה ולא שומעים מהמכס כלום. הכל מגיע עם שליח עד הבית.

זה כמו שיטת המשלוח של אמזון רק שכאן אתה לא מקבל את כספך בחזרה במידה והמכס לא דרש תשלום מיסים או לא את כל הסכום ששילמת.

פורסם
אם זה דרך משלוח של Global Shipping Program אז זה המשלוח של איביי.

אתה משלם מראש על המוצר, דמי משלוח ומיסים צפויים ולא תשלם שקל נוסף.

אני קניתי כמה מוצרים כאלה ולא שומעים מהמכס כלום. הכל מגיע עם שליח עד הבית.

זה כמו שיטת המשלוח של אמזון רק שכאן אתה לא מקבל את כספך בחזרה במידה והמכס לא דרש תשלום מיסים או לא את כל הסכום ששילמת.

זה מה שמופיע :

[TABLE=class: sh-tbl, width: 1349]

[TR]

[TH=bgcolor: #E8E8E8]Shipping and handling

[/TH]

[TH=bgcolor: #E8E8E8]Import charges (estimated)

[/TH]

[TH=bgcolor: #E8E8E8]To

[/TH]

[TH=bgcolor: #E8E8E8]Service

[/TH]

[TH=bgcolor: #E8E8E8]Delivery*

[/TH]

[/TR]

[TR]

[TD]US $79.50

[/TD]

[TD]$109.27

[/TD]

[TD]Israel

[/TD]

[TD]International Priority Shipping

[/TD]

[TD]Estimated between Fri. May. 22 and Fri. Jun. 5

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מה זה אומר ? מיסים ומכס כלולים במחיר (לא אצטרך לשלם שוב בארץ למכס?)

פורסם

כן בדיוק. מה שתשלם בקופה זה הסכום הסופי של המוצר.

לא יגבו ממך עוד מיסים, עמלות שקר למיניהן, כלום.

פורסם

אני נתקלתי במצבים שהמיסים שאיביי דרש היו ממש מופרכים. בצע חישוב בעצמך לפני שאתה משלם להם.

פורסם
אני נתקלתי במצבים שהמיסים שאיביי דרש היו ממש מופרכים. בצע חישוב בעצמך לפני שאתה משלם להם.

מדובר על מכונית שלט רחוק לילד (משחק אלקטרוני)

עלות המוצר - 250$

עלות המשלוח - 80$ .

יצא 110$ מיסים תקין ?

כמה צריך לצאת בכלל 35% מערך המוצר (250 דולר) ?

פורסם

זאת הבעיה, המיסים המבוקשים די מופרחים. מדובר בכ- 35% באופן כללי. זה כלל לא משתלם כאשר על המוצר חל מע"מ בלבד, אולם זה יכול להיות משתלם לגבי מוצרים שחל עליהם גם מס קנייה, כמו טלפונים, ציוד סטריאו ווידאו וכדומה.

פורסם

תבדוק כמה יעלה לך לקנות את המוצר מאמזון ולשלוח אותו דרך חברה צד שלישי כמו שיפיטו, BUY2USA וכו'.

אולי ייצא לך יותר זול כולל מיסים..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר, לפי החישוב של איביי יוצא שאתה משלם מכס בנוסף למע"מ, למרות שהמוצר עצמו לא עובר את ה320$ שזה הרף של המכס (לא להתבלבל עם מע"מ שמשלמים החל מ75$)

פעם חשבתי שהרף נקבע על ידי מחיר המוצר + משלוח, אבל בקריאה יותר מדוקדת של החוק-

מחיר הרף נקבע על פי מחיר המוצר עצמו, ובמידה ועברת את הרף- אז המסים מחושבים על פי המחיר + משלוח (בהנחה שאתה לא משתמש באחת מחברות השילוח הישראליות).

לדוגמה:

מוצר עולה 73$, משלוח עולה 4$- המוצר לא עבר את הרף של המע"מ- לא תשלם.

מוצר עולה 76$ , משלוח עולה 1$ - עברת את הרף, תשלם 17% מ77$ (מחיר המוצר + משלוח)

• תוכן חדש...