Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי קליאו 2014 דגם 0.9 הרכב עלה לכביש בינואר 14 ומאז נסע קרוב ל28 אלף ק"מ.

ממוצע של 2k בחודש..

הנסיעות הן הכרחיות ורובן לעבודה/לימודים כולן בכבישים מישוריים בין עירוניים,כך שאין מקום לצמצם את הנסועה יותר מדי

עקב המצב הזה של הנסיעה הרבה אני מתלבט האם להשאר עם הרכב עד סיום התואר ( עוד שנה וחצי ) ואולי אחרי או למכור אותו לפני ולעבור למשהו אחר עם ק"מ נמוך יותר וזאת על מנת לא להגיע למצב בו הרכב יהיה צעיר ובעל הרבה מאוד ק"מ מה שיגרור מחיר מכירה נמוך.

באופן כללי אני מרוצה מהרכב מאוד, חסכוני , זריז , קטן מאובזר ונוח. בדיוק מה שאני צריך, מבחינתי הרכב הבא יהיה בדיוק אותו הדגם רק חדש יותר..

מה דעתכם?האם אני מגזים ו2k קמ בחודש זה לא כזה הרבה?

תודה מראש

פורסם

2000 ק"מ בחודש זה לא הרבה. מעל הממוצע אבל לא חריג.

תישאר עם הרכב עד סיום התואר וגם כמה שנים אחרי אם תרצה.

תצטרך למכור אותו במחיר מופחת ביחס למכוניות אחרות עם נסועה יותר נמוכה, אבל מכירתו היום והחלפה לרכב אחר תעלה לך הרבה יותר.

פורסם

אני גם חושב כמו Buki יש לך רכב חדש דנדש לא שווה עכשיו למכור ולקנות רכב אחר זה נשמע לי טמטום וגם יעלה לך יותר כסף..

לשיקולך.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כמו שאמרו לפניי, לא כדאי ולא כלכלי במיוחד שהרכב שלך 2014 ולא 2001 עם סימני זיקנה וקילומטרז ששואף ל300,000 כמו אצלי. אני סגרתי בשנה 22 אלף קילומטר על הפולו שלי שהיא שנת 2001 ומלכתחילה בתיכנון ידעתי שהרכב מקסימום שנה וחצי יהיה ברשותי.

תישאר עם הקליאו, אחלה רכב כמו שאמרת ועונה על הדרישות שלך אלא אם כן אתה מאלה שאוהב להחליף כל שנה למשהו חדש.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

את מה שאתה מנסה לחסוך אתה תפסיד באובדן הערך. למכור רכב חדש בן שנה זה ירידת הערך הכי גבוהה. אם הרכב משרת אותך נאמנה תחזיק אותו שלוש שנים, תהנה בינתיים מהאחריות שיש עליו וכשתמכור אותו בן שלוש עם 90 אלף ק"מ בערך כשרובן נעשו בכבישים בינעירוניים, מצבו עדין יהיה טוב בהרבה משל מכוניות עם חצי מהנסועה אבל שעבדו קשה בעיקר בעיר.

פורסם

תודה למשיבים,

נתון שלא רשמתי:

הרכב יד שניה נקנה לאחר כ 8חודשים אצל היד הראשונה בכ 15אלף פחות ממחיר של חדש,

ככה שאת ירידת הערך הגדולה לא אני ספגתי

האם כעת המשוואה משתנה?

פורסם

לא ממש. רוכשים פוטנציאליים יביטו בחשדנות ברכב שהחליף שתי ידיים בכזאת זריזות והדבר יתבטא במחיר שתוכל לקבל בסופו של דבר.

פורסם

המהלך הכי נכון כלכלית הוא להישאר עם הרכב הקיים. זה נכון לגבי רכב עם כמות נסועה חריגה, קל וחומר לגבי רכב שנוסע רק 2000 ק"מ בחודש שזה לא יוצא דופן

פורסם

תמשיך לנסוע עם הרכב, אלא אם כן יש לך כסף מיותר.

אני עשיתי בשנתיים הראשונות עם הרכב כמעט 40 אלף ק"מ, הנסועה עכשיו ירדה ואני עומד על 50 אלף ק"מ, זה יתאזן אצלך בסוף התואר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...