Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חלקכם מכירים אותי, ויודעים שאני זמן מה חושב למצוא מקום שבו אני יכול להחנות את הרכב ולעבוד עליו עד השעות הקטנות של הלילה ללא מפריע, לא מדובר על רכבים של לקוחות אלא הפרוייקטים האישיים שלי שבזכותם אני יצבור ניסיון וידע, ויקדמו אותי לרמה חדשה בארץ בתחום הזה.

מכיוון שלא נולדתי להורים עשירים אני לא יכול להשכיר בית פרטי עם חניה צמודה וסגורה,

אני עובד עצות וחושב איזה עוד אופציות עומדות לפני, ובכמה שפחות לייקר את הנושא באזור המרכז.

כל רעיון יתקבל בברכה

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

דבר עם יעקב אלטר - אני יודע שהוא לעיתים משכיר מקום לאנשים, המיקום אולטימטיבי - חניון תת קרקעי סגור, חשמל, מים ובעל מקצוע שיכול לייעץ לך מטר ליד

פורסם

אם תרצה להגיע לירושלים - תאם איתי בפרטי

לא חניה מקורה, אבל עדיין פינה נחמדה לעבוד בה.

גם בשעות הקטנות של הלילה.

יש חשמל ומים, וגם תאורה.

M-TECH E46

פורסם

תודה רבה ההצעה שלך פשוט מדהימה!

אך לצערי ירושלים נמצאת 65 ק"מ ממני, אני צריך מיקום יותר קרוב שיאפשר לי להמשיך עם חיי האישיים שהם עבודה, בית, לימודים.

אשמח לעוד הצעות כל הצעה תתקבל, אזור תעשייה, שכונות עמידר, בית פרטי, יחידת דיור, מושבים, כמובן שיש גם אפשרות לשלם שכירות מצידי!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אהלן

היכן אתה גר?

תמיד אפשר לנסוע במושבים ליד המושב שלי או לחילופין בשלי ופשוט להתחיל לעבוד. אני מדבר על מושבים סובבי נתב"ג, אני אישית גר בבית נחמיה.

הבעיה היא שלא בכל מקום יש תאורה ומים זמינים.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

בת ים

פורסם
sh1506, על חשבון מי המים האלו שאתה מציע?

אם יש אז של המועצה אני מניח. לפעמים יש ברזים/בירזיות במושבים כאלה ואחרים.

אני הייתי מטפל לפעמים ברכב שלי ככה (מכנית) ופה ושם לקחת מים לא אמרו לי כלום.

הכל כמובן בגבול הטעם הטוב.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אין שום בעיה לשכור חניה תמורת נאות בודדות של שקלים בעיר מגוריך. אבל אם צריך מקום דמוי מוסך עם מים וחשמל זה יותר בעיה.

• תוכן חדש...