Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים שלחתי מוצר ששוויו 400 דולר למישהו באוסטרליה. לקח ארבעה חודשים למוצר להגיע כי שלחתי בדואר ימי והפקידה בסניף הדואר אמרה שזה יקח גג חודש וחצי:evil:, הבן אדם פתח קייס בפאי פל וקיבל את הכסף חזרה אחרי שהם בדקו את המקרה. שלשום ראיתי שהמוצר הגיע ליעד והבן אדם קיבל אותו. שלחתי מייל לפאי פל שיפתחו שוב את הקייס כי המוצר הגיע לבן אדם בסוף השאלה מה עושים אם הם יתחמקו מזה...?

פורסם

קרה לי מקרה פחות או יותר,

קונה שטען שלא קיבל את המוצר, שלחתי לו אחר.

קנה שוב ממשתמש אחר (בשלב הזה לא ידעתי שזה אותו בנאדם) וטען שלא קיבל אז החזרתי לו את הכסף.

אחרי כמה ימים גיליתי שזה אותו בנאדם.

כתבתי לאיביי מכתב שהוא רימה אותי ושיש לי הוכחות שזה אותו בנאדם ודרשתי שיחזירו לי את הכסף שזיכיתי אותו בו

בשיחה עם נציגה שלהם נאמר שאין להם אפשרות להחזיר את הכסף בחזרה כי הוא חוזר ישר לכרטיס אשראי שלו.

הייתי מנסה בכל זאת, אולי השתנו נהלים או שבגלל שזה מקרה שונה משלי יש להם מה לעשות.

דרך אגב, ניסית לדבר עם הקונה?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

שלחתי מייל לפאי פל מחכה לתשובה. עם איביי לא דיברתי, יש טעם בכלל? לבן אדם יש פידבק 1. שלחתי לו כמה מיילים בנתיים לא ענה לי למרות שבזמנו אחרי שפל פל זיכו אותו אמר לי לא לדאוג ושהוא יעדכן אותי אם המוצר יגיע בסוף.

פורסם

במקרה שלי הוא לא רימה אותי באמת לקח 4 חודשים למוצר להגיע, אבל בסוף הגיע והוא קיבל אותו. אני מבין למה פאי פל זיכו אותו כי איביי מתחייבים על זה שהמוצר יגיע בהרבה פחות זמן אבל עכשיו שיש הוכחה שהמוצר הגיע זה לא הגיוני שאני אספוג 400 דולר נזק עם הבן אדם מחליט להיעלם בלי לשלם.

פורסם

כשאני שולח מוצרים שמכרתי באייביי לחו"ל אני מקפיד לשלוח בשיטה מהירה ומבוטחת, גם אם זה יקר יותר. הקונים בארה"ב רגילים לקבל את המוצר אחרי כמה ימים וכל חריגה מזה גורמת לבעיות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אכן במקרה שלך הוא לא רימה אותך.

אבל מן הראוי שעכשיו כשהמוצר הגיע אליו שיחזיר לך את הכסף

שלח לו הודעה בניסוח חברותי, תגיד שראית שהוא קיבל את הפריט ושאתה שמח על כך, שאל אם הוא מרוצה ובקש את שישלח לך את הכסף.

תעד את ההודעות ושלח לפייפל במקרה והוא לא יחזיר

אני לא רואה אפשרויות אחרות

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

פאי פל חזרו אלי עם הודעה טיפה אופטימית...ניראה.

You provided us with valid tracking information, and as a result, we senta courtesy email to your buyer requesting that they send you a fullrefund.

If you have not received this refund, please contact the buyer to arrangepayment.

We appreciate your patience and cooperation regarding this matter.

פורסם
לפני כמה חודשים שלחתי מוצר ששוויו 400 דולר למישהו באוסטרליה. לקח ארבעה חודשים למוצר להגיע כי שלחתי בדואר ימי והפקידה בסניף הדואר אמרה שזה יקח גג חודש וחצי:evil:, הבן אדם פתח קייס בפאי פל וקיבל את הכסף חזרה אחרי שהם בדקו את המקרה. שלשום ראיתי שהמוצר הגיע ליעד והבן אדם קיבל אותו. שלחתי מייל לפאי פל שיפתחו שוב את הקייס כי המוצר הגיע לבן אדם בסוף השאלה מה עושים אם הם יתחמקו מזה...?

פאי פל חזרו אלי עם הודעה טיפה אופטימית...ניראה.

You provided us with valid tracking information, and as a result, we senta courtesy email to your buyer requesting that they send you a fullrefund.

If you have not received this refund, please contact the buyer to arrangepayment.

We appreciate your patience and cooperation regarding this matter.

לפני כמה שנים הזמנתי חלק עבור מישהו. עברה תקופה של מעל חודשיים. פתחתי דיספיוט ולתדהמתי הרבה פייפאל פסקו לטובת המוכר. הסיבה, הוא סיפק הוכחה חותכת שהמוצר נשלח לארץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפי ההודעה פייפאל ביקשו מהמוכר יפה שיביא לך את הכסף ואם הוא מסרב זאת בעיה שלך והם אינם יכולים "להכריח" אותו

תקווה שהמוכר הגון ויסכים להעביר לך את הכסף.

Miata ND2

• תוכן חדש...