Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיביק קופה ב-170000 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20,000 תכפיל בשער הדולר ולאחר מכן מיסים. זה מה שתקבל בייבוא אישי.

הרכב לא מיוחד ולדעתי, אפילו מנוע חלש.

פורסם

בסכום כזה אפשר לקנות את הדגמים הכי חזקים והכי מאובזרים של סיאט לאון ויונדאי ולוסטר למשל.

170K לרמת האבזור הנמוכה איך בדיוק זה אמור להראות אפילו טיפה אטרקטיבי למישהו שהוא לא מעריץ הארד-קור של הונדות?

V5

פורסם
ביצועים טובים למנוע אטמוספרי , אבל מדובר פה על אותה יחידת הינע של הסיוויק האמריקאית . מחיר קצת מנופח לדעתי.

17.8 קג"מ ב 4,300 סל"ד עם 143 כ"ס ב 6,500 סל"ד אלו ביצועים טובים? לא במחיר של 170,000 שקלים סלח לי עם כל הכבוד. ב 18,500$ זה כן טוב, לא ב 170K שקלים.

קנה לך מאזדה 3 עם מנוע ה 2.0 ליטר עם ביצועים עוד יותר טובים אם כבר. משאירה אבק בכל מצב.

האבזור הדליל עד לא קיים כך שמה שמושך את האנשים זה בעיקר העיצוב הצעיר בלבד עד הילדים.

פורסם

אוטו מכוער , חלש , לא מאובזר.

ב160 אלף אתה מקבל מנוע 1.8 טורבו אוטו יפייפה , איכות פנים גרמנית ואיבזור שכולל פנסי לד ראשיים , מושבי עור אלקנטרה , מוליטמדיה מקורית כולל בלוטוט וגג פנורמי נפתח.

סיאט לאון FR

פורסם

במחיר שלו הוא נותן כל כך פחות לעומת המתחרות. אבל זה הונדה בישראל. עשתה את השם שלה בשנות ה90. וב2001 עם מהיר ועצבני.

ומאז מוכרת מכוניות בנוניות במחיר פרימיום.

האקורד של תחילת שנות האלפיים לא התביישה להתייצב למבחן עם 2 כריות אויר דבר שהיה מתאים לסופר מיני באותה תקופה.

פורסם

גם לדעתי היא לא אטרקטיבית בעליל וגם לא נאה כמו דגמי שנות ה-90.

מאז תחילת המילניום זה הפך לכב כעור וחסר ייחוד.

פורסם

במחיר הזה מדובר בעסקה גרועה במיוחד!!

רכב מכוער, צפוף, ומבוסס על דגם הסדאן הלא איכותי במיוחד.

במחיר הזה-וגם בפחות.. יש מלא אופציות טובות.

אם כבר סיוויק, ההצ'בק הבסיסית מספקת את הסחורה ב 40 אלף פחות..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
ביצועים טובים למנוע אטמוספרי , אבל מדובר פה על אותה יחידת הינע של הסיוויק האמריקאית . מחיר קצת מנופח לדעתי.

17.8 קג"מ ב 4,300 סל"ד עם 143 כ"ס ב 6,500 סל"ד אלו ביצועים טובים? לא במחיר של 170,000 שקלים סלח לי עם כל הכבוד. ב 18,500$ זה כן טוב, לא ב 170K שקלים.

קנה לך מאזדה 3 עם מנוע ה 2.0 ליטר עם ביצועים עוד יותר טובים אם כבר. משאירה אבק בכל מצב.

האבזור הדליל עד לא קיים כך שמה שמושך את האנשים זה בעיקר העיצוב הצעיר בלבד עד הילדים.
התכוונתי בעיקר לעובדה שהיא מאיצה ככה עם חיבור לתיבה רציפה. רשמתי שהמחיר מנופח, אולי לא הייתי צריך לרשום קצת ובכל מקרה אני לא חלק מהקהל שלה או של מאזדה 3.

• תוכן חדש...