Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZED Audio Leviathan gen1 - מוכר את הלוויתן שלי

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מוכר את הלוויתן שלי - ZED AUDIO LEVIATHAN

לאחר כשש שנות הנאה רצופה מהמגבר הנפלא הזה אני מציע אותו למכירה בעקבות מעבר לטכנולוגיה אחרת לגמרי של הגברה.

מדובר במגבר מביתו של סטפן מנץ - מגבר של המפעל האישי שלו - זד אודיו

נתוני המגבר הינם -

שישה ערוצי הגברה שיכולים לספק ב4 אוהם 150 וואט לערוץ או לסירוגין במידה ואין צורך הם יורדים אוטומטית ל33 וואט.

ההספקים בפועל הם 50 וואט כאשר אין דרישה גדולה וקרוב ל180 וואט כאשר יש דרישה.

מגבר מאוד נציל, למען האמת אחד המגברים הנצילים ביותר בהיסטוריה.

דאמפינג פקטור מטורף - למעלה מ80 אבל בתדר 20 הרץ!!! ומנסיון - הוא מדהים גם להגברת סאב וופר (500 וואט מסדרת W7 של JL אודיו למי שתהה)

אחוז עיוות מאוד נמוך וSNR גבוה

גודל פיסי קטן יחסית למגבר שישה ערוצים עם הספק שכזה ומשקל נמוך - בקושי מתחמם הודות לכך שמדובר במגבר FULL RANGE CLASS D

בשביל שלא יהיו אי הבנות מדובר במגבר קלאס D בטכנולוגיית מיתוג מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד - אפשר להמשיך ככה יום שלם - מהירה! 25 נאנו שניות למיתוג - בפועל האזניים לא מסוגלות לשמוע דגרדציה בגלל הקלאס.

עד היום זה המגבר הכי טוב שהיה לי וברשימת המגברים הזו אתם גם תמצאו שמות כמו ג'נסיס וDLS

קרוס אובר עם 16 טופולוגיות אפשריות

גלאי THD מובנה בתוך המגבר

באמת ובגלוי תחנת כוח קטנה - מפלצת, סוס עבודה.

אין למגבר הזה אופי צליל, הוא שקוף (תרתי משמע) ניטראלי לחלוטין.

האם הוא חף מתקלות?

הוא עובד, תקין לחלוטין במובן של סאונד ועבודה רצופה - מתחייב על כך!

אבל הוא כן מגבר מפס הייצור השני ולכן הוא עבר תיקון על ההתחלה בשביל לבטל רעש של HISS שהיה בו - מדובר על תיקון ידוע אשר הרכיבים לתיקון וההוראות לתיקון ניתנו ע"י היצרן עצמו - לא מדובר על התיקון של רכיבי הIC - אצלי הם לא הוחלפו - הם המקוריים - אלא על מעקף של הארכה והחלפת קבל SMT.

המגבר "סובל" מתופעה אחת בלבד שקוראת לעיתים והיא POP בהדלקה כאשר המגבר מודלק על ווליום אפסי - משום מה הוא מכבה את היציאות לרמקולים וצריך לכבות ולהדליק אותו (את המערכת) בכדי שהוא ידלק בצורה תקינה ויעלה את הרמקולים - זה לא עושה שום נזק לרמקולים

אחרי שש שנים עם המגבר הזה וכמעט כל הזמן עם אותם הרמקולים אני יכול לאמר זאת בבטחון מלא.

וגם יש דרך לעקוף את בעיית ההדלקה הזו בקלות - אז שוב, מתחייב לתקינות המגבר.

כאשר המגבר היה חדש - אחרי מיסים, משלוח ותיקון העלות הכוללת שלו היתה בדיוק 4500 שקלים!

מאחר והמגבר בן שש שנים (אם כי תקין לחלוטין ללא כל סימן לבלאי)

מאחר והוא כן עבר תיקון

אני דורש עליו פחות ממחצית המחיר - 2000 שקלים בלבד - מחיר סופי - לא לחוץ למכור.

המגבר יהיה מורכב עד סוף החודש ברכב שלי - ניתן לבוא, לשמוע ולהתרשם, לאחר מכן יפורק מהרכב.

אדי - הודעות פרטיות בלבד בבקשה.

* המגבר הוא המגבר שאתם רואים בתמונה - זו תמונה מהרכב עצמו.

ScreenHunter_001.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן - המגבר תוקן! הוחלפו בו כל ששת רכיבי הIR והוא כעת לאחר התיקון המקורי והייעודי שהיה אמור להתבצע בו.

אני מבקש בעבורו את אותו המחיר בדיוק גם לאחר התיקון.

2000 שקלים, לווייתן דור ראשון, תקין לחלוטין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...