Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי להתקל בפרסומות האלו בשני אתרים, של "מאקו" ושל "אוטו". מחיר התחלתי של כ-95K, לדגם ה-350. נשמע מאוד זול, והם טוענים לאיבזור ברמה גבוהה.

הבאנר הפנה לאתר הישראלי של יבואנית MG. אחה"צ ניתקלתי שוב בפרסומת, אבל ההפניה לא עבדה, האתר קרס (היה כתוב שרוחב הפס שהוקצה לו הגיע למגבלה).

האם "הנחתום מעיד על עיסתו"? לא רק שמדובר ברכב סיני עם אמינות לא ידועה, גם אתר האינטרנט של היבואן לא מראה עמידות ואמינות :)

פורסם (נערך)

היי

הבאנר עובד ויש לינק למפרט.

גם אני הייתי סקרן ואכן המפרט לא רע אבל ב- 95K לא תקבל:

- גלגלי מגנזיום (אבל כן גג נפתח....)

- בקרת אקלים

- DVD עם מצלמת רוורס

- מושבי עור

- מנוע טורבו

- אבל כן 5 שנות אחריות וצריכת (צריחת..) דלק מזעזעת (ממוצע 14.5 ק"מ לליטר....) ובטיחות מפוקפקת....

שווה 95K? שכל אחד יעשה את החשבון בעצמו

לא ממש יודע כמה עולות רמות הגימור המפוארות יותר....

עריכה אחרונה על ידי rlevari
פורסם

יצא לי לנסוע ברכב הזה בשנת 2012. יש לסייג ולציין שמאז הוא עבר סוג של מתיחת פנים, אז אולי הדברים שאני כותב השתנו קצת.

בכל מקרה, זה לא היה רכב מרשים במיוחד. בטח שלא יחסית לרכב מודרניים ממנו, נניח סקודה ראפיד או קיה ריו סדאן או דומיהם. המנוע רועש, לא ממש חזק ולא ממש חסכוני. הנדסת האנוש רחוקה מלהיות מושלמת, פתחי המיזוג למשל קטנים מידי. רמת האבזור גבוהה מאוד אבל האיכות לא ממש מרשימה.

בקיצור, אם תשווה את זה ליונדאי אקסנט אז בוודאי שזאת מכונית עדיפה. אבל אם תשווה את זה ליונדאי i25 - אני כבר ממש לא בטוח.

היבואן של הרכב הזה, אגב, זה לובינסקי. יבואן די עמיד עד כה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כנראה כי בחנו אותה מנקודת מבט של 115K על הכביש (ולפני מתיחת הפנים שציין צביקה פיק)

התמונה משתנה (קצת) לטובה כשהרכב, כל רכב, עולה 20K פחות.

קח לדוגמה מאזדה 2; 110K מחירון. מי בכלל שוקל אותה כשמחפש סופרמיני חדשה?

עכשיו ספר לאנשים שאפשר לקנות אותה ב30K פחות ופתאום היא נהיית סמי-אטרקטיבית.

הכל קם ונופל על מחיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וגם יש מנוע טורבו-בנזין חדש שיכול לעשות הרבה הבדל. תכלס, זאת הייתה נקודת החולשה העיקרית של הדגם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
וגם יש מנוע טורבו-בנזין חדש שיכול לעשות הרבה הבדל. תכלס, זאת הייתה נקודת החולשה העיקרית של הדגם.

רק שלטורבו בנזין הצמידו מחיר של 130,000 שקלים.

אני לא רואה סיבה להעדיף את דגם הטורבו על פני אסטרה/קרוז או ראפיד/טולדו.

מהצד השני של המתרס לובינסקי מוכרים את ה-C4 המחודשת ב-124,000 שקלים (עוד סיבה למה למחיר של ה-MG350 טורבו).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...