Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

השבוע אחי רכש קורולה 2008 רובוטית ויש לציין שהיא עברה בדיקה בקומפיוטסט ויצאה תקין.

באחת הנסיעות שלי מחוץ לעיר באותו יום שאחי קנה את הרכב, ובאמצע כביש מהיר ללא שוליים הגז הפסיק לעבוד לי.

מההילוך האוטומטי(E), זה נהפך לי לN מהבהב עם נורה אדומה שנדלקה(זו לא הנורה של הברקס). לאחר שעצרתי בצד צילמתי את התקלה בסרטון הנל:

למזלי הצלחתי להאיט ולעצור במפרץ כלשהו שנקרה בדרכי.

רק לאחר שכיביתי את הרכב והתנעתי מחדש התקלה נפתרה.

יש לציין שהעברתי את ההילוכים דרך ההגה, וכ5 דקות לפני המקרה חזרתי להילוך האוטומט ואז קרתה התקלה.

יש לכם הכרות עם התקלה הזו? מה יכול לפתור אותה?

אני נורא מפחד שזה יקרה לי שוב, זה עניין של חיים ומוות

עריכה אחרונה על ידי shlomi88

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

כמובן שאגש במידה ויש צורך.

אך גם אם אני אגש למוסך, אני מעדיף שיהיה לי רקע לפני שאני בא, אחרת יכולים למכור לי סיפורים מפה ועד הודעה חדשה ואין לי את הכלים לדעת אם הסיפורים נכונים או לא

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם (נערך)
אם אתה כל כך לחוץ גש למוסך.

משפט שאמר לי חבר פורום לא מזמן:

"בישראל, כשאתה שואל בעל מקצוע שאלה, כדאי מאוד שתדע מראש את התשובה,

אחרת תמצא את עצמיך בהריון למרות שיצאת בבוקר מהבית עם ג'ינס עבה"

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

שום עניין של חיים ומוות. ברגע שהמנוע פועל יש תגבור הגה והבלמים עובדים כרגיל.

האם כשהיית במצב הידני הרכב "עבד קשה"? התיבה הרובוטית של טויוטה לא נודעה באמינות מרובה וכדאי לגשת למוסך מורשה או מוסך שיש לו נסיון וציוד לאבחון וכיול של התיבה הזו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
משפט שאמר לי חבר פורום לא מזמן:

"בישראל, כשאתה שואל בעל מקצוע שאלה, כדאי מאוד שתדע מראש את התשובה,

אחרת תמצא את עצמיך בהריון למרות שיצאת בבוקר מהבית עם ג'ינס עבה"

מסקנה - אם קנית קורולה רובוטית תכנס להריון - מזל טוב.

ובנימה רצינית, כאשר זה דלק אצלי זה היה התראה ללכת למוסך - החליפו קלאץ - נפרדתי מ-4K.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

כנראה שפלטות הקלאץ' נגמרו ודורשות החלפה. האם בוצע איפוס קלאץ' לאורך חיי התיבה?

יכול לעלות גם פחות מ4K-נסה לבדוק מול אורן שירותי רכב. התיבה הזו זהה לתיבה הרובוטית של פז'ו 107 למיטב זכרוני. קלאץ' מקורי של AISIN (יצרן התיבה) ללא המדבקה של טויוטה יעלה לך פחות-וזהו אותו הקלאץ' שיבואן טויוטה מחזיק במוסך, אחד לאחד.

פורסם

יש לי בדיוק רכב כזה. כשלי זה קרה זה נגמר בהחלפה של גיר קלאצ ואפילו את הרובוט.

ממליץ בחום על טויוטה נתניה.

כמה קמ הרכב?

פורסם

כמה עלה לך התיקון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, אתה גולש לשוליים ועוצר בבטחה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ניראה לי להיט לעשות את זה בכביש 6 כשאתה בנתיב השמאלי.. :-)

שלומי, האם זה נתן התראות לפני שזה קרה סופית? הכוונה האם הרכב רמז לך - קפיצות חריגות בהחלפת ההילוכים וכדומה או שזה פשוט קרה?

בכל מיקרה, אל תחכה, גש למוסך.

• תוכן חדש...