Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ההורים שלי לא רוצים לשלם מאות ש"ח בחודש להוט\ יס מצד אחד ומצד שני רוצים לראות את הערוצים החביבים עליהם מארצות ברה"מ השונות (בעיקר. גם את הערוצים הישראליים)

צלחת לויין בעייתי לשים בגלל המבנה והכיווניות של הבניין שהם גרים בו (על צלע הר, פונה לכיוון צפון מזרח. הלוויינים ממוקמים יותר דרומה)

חשבתי על סטרימר כלשהו.

חבר הציע את הMinix neo x8 ולהתקין עליו XBMC שמאפשרת צפיה בהמון ערוצים. הוא עם המערכת כבר שנה כמעט ומרוצה, אני לא מבין בכלל בעניין הזה.

הבנתי שיש ערוץ בשם kartina שאפשר לצפות בו בתוכן שמוצג ברוסית, אבל לא יודע אם אפשר להתקין את האפליקציה שלהם על המכשיר הזה (וגם לkartina עולה כסף פר חודש)

יש לחברים בקהל הצעות לסטירימרים נוספים שיכולים לעבוד?

לא חייב HD מטורף, לא חייב תוכן פרמיום.

צריך Wi-Fi, שלט נפרד ותפעול ידידותי

תקציב- עד 150$

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

roku 3 יעלה לך 100 דולר באמזון ועובד עם Wi-Fi בתדר 2.4GHz ו- 5GHz.

מגיע עם שלט נפרד ותפעול מאוד פשוט.

חבילת ערוצים ברוסית תעלה לך 17$ בחודש עם ים ערוצים.

פורסם

חיברתי מחשב PC בסלון למטרות האלה, וההורים שלי מסתדרים עם זה יופי.

כמובן שצריך לחפש במה לצפות, אבל מצד שני לא קובעים לך את הלו"ז.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החשב פנוי אין לי וחדש יעלה הרבה מידי

הרוקו זה אופציה, אני אבדוק את זה.

הצעות נוספות?

פורסם (נערך)

http://www.aliexpress.com/item/32GB-Mini-PC-TV-BOX-Quad-Core-Intel-Atom-Z3735F-1-83GB-Windows-8-1-OS/32260068036.html

http://www.aliexpress.com/item/32GB-Version-MEEGOPAD-T01-Mini-PC-TV-stick-Quad-Core-Intel-Atom-Z3735F-Windows-8-1/32245958338.html

יש כאלה עם מעבד אינטל וwindows8.1 כל מני סוגים.

ויש כאלה עם אנדרואיד

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

וואלה, מעניין. שכחתי בכלל שכאלה קיימים

יש משהו מחברה מוכרת (שלא ישרוף את הבית) שמגיע מותאם לצפיה בערוצי טלוויזיה? (בד"כ בסטרימרים כבר מותקנים קליינטים של אתרים לצפיה- של רשתות, נטפליקס וכו')

פורסם

המכשירים האלה עם אינטל חדשים לגמרי, זה מעבד חדש וקטן במיוחד.

יש אתMINIX NEO Z64 שיש יבוא של החברה לארץ אבל לא נראה לי שזה כבר הגיע

אייל

פורסם

כמה אני באמת ארגיש את ההבדל בין הZ64 וה- X8?

שוב- אני לא צריך מעבר ל1080p (וגם בזה אני לא בטוח שהטלויזיה תומכת) וצפיה "פשוטה" (לא משחקים וכאלה, אולי רק סקייפ)

בנוסף, לגבי צפיה- XBMX מאפשרת צפיה בערוצים הישראליים? הבנתי שאפשר לשים בתוכנה תוספים שפותחים הרבה אפשרויות צפיה חינמיות (יש מצב פירטיות, אבל לא מכיר כאמור)

פורסם

איזה מערכת הפעלה אתה רוצה?

הZ64 מגיע או אנדרואיד או WINDOWS, אני חושב שעל האנדרואיד הזול יותר אפשר להתקין לבד WINDOWS או כול דבר אחד.

המעבד הוא של אינטל שהוא יותר טוב מרוב המכשירים האחרים בשוק.

XBMX אפשר להוסיף הרבה דברים, לא הבנתי איך

אייל

פורסם

תאכלס לא ממש אכפת לי איזה מערכת הפעלה, העיקר שיהייה יציב (ואני באמת לא יודע מה יציב יותר, האנדרואיד או וינדוס. אני מניח אנדרואיד כי זה לא מיקרוסופט)

לגבי המעבד- עד כמה זה משמעותי בשבילי? בשביל מה צריך מעבד חזק יותר במכשיר כזה?

פורסם

כיום אחרי הוצאת מכשירים מבוססי אינטל וWIN8.1 חוקי אני כבר לא רואה סיבה ליקנות מכשיר מבוסס אנדרואיד לטלויזיה, בווינדוס הכל יראה לכם טבעי יותר וגם להיתעסקות+ יש לכם מערכת חוקית ממיקרוסופט וכל זה באותו המחיר.

אני כבר השתגעתי בגלישה באתרים עם צפייה בוידאו שפשוט לא עובדים לי טוב, כולל קפיצת פירסומות/התאמה למובייל וכו', דרך המחשב הכל פשוט יותר :-).

כרגע אני רואה ששווה ליקנות PIPO X7 שמגיעה עם מעבד משודרג + יש קהילת תמיכה בFREAKTAB :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יכול להיות- אבל כמו שכתבתי, הסטרימר לא ישמש לעבודה בתור מחשב אלא בתור סטרימר בלבד, דרך תוכנות ואפליקציות שיעודיות לצפייה, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה (בכול זאת, זה סטרימר יעודי, אז לא נראה לי שאתרים ישדרו דרך נגן כלשהו שלא יהייה מותאם)

לגבי העבודה הטבעית גם פחות משנה לי, זה לא שההורים שלי מתעסקים יותר מידי עם המחשב מעבר לגלישה ואופיס. יתרגלו מהר מאוד גם למערכת הזו ברמה דומה.

הבדלים נוספים? :)

פורסם

נשמע מעניין, זה יכול להיות פתרון מושלם עבור אשתי.

כל מה שצריך זה מחשב ואינטרנט ויש לך קליטה של הרבה ערוצים? או שלא הבנתי משהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...