Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם.

אני מחזיק ברשותי (בינתיים...) טיוטה קורולה 2001 אוטמט.

לפני כחודש עשיתי טיפול 10 אלף לרכב.

ברצוני להציג בפניכם שתי בעיות אחת שנתקלתי בה היום לראשונה.

1. יצאתי היום לקניות והחניתי את הרכב כחצי שעה וכשחזרתי לרכב הרכב בקושי סחב בעליה על אף שלחצתי על דוושת הגז. הטורים כן טפסו גבוה אך לא היה תגובה בפועל והרכב למשך כ5 דקות נסע על 10-20 קמ"ש. אחרי כמה דקות הכל חזר למקמו והרכב הגיב כשורה והמשכתי לנסוע כרגיל ללא בעיה.

האם זה מצריך בדיקה מיוחדת? האם נגזר עלי לבלות במוסך? או שזה משהו בר פתרון ללא מוסך.

בעיה שניה - בבוקר כשאני מדליק את הרכב הרכב עומד להתכבות באם אני לא נותן לו גז. בימים קרים מאוד זה מורגש יותר בימים פחות קרים הבעיה גם קיימת אבל פחות. בטיפול אחרון אמרתי את זה למוסכניק שניקה לי את הבית מצערת ואמר לי שזה יוכל לפתור את הבעיה אך למעשה זה לא פתר. האם יש פתרון יותר טוב?

תודה רבה לעוזרים ומסייעים.

פורסם

לגבי הבעיה השנייה, כשאתה מניע את הרכב בבוקר הסל"ד עולה לאזור ה 1200-1500 סל"ד באופן אוטמטי או שהוא מגיע רק עד 800-900?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה- במידה ומדובר ברכב אוטומטי, בדוק את מפלס נוזל התמסורת ("שמן גיר").

עיין בספר הרכב ע"מ לבצע נכון את הבדיקה .

ברוב המקרים נדרש להביא את המנוע לטמפ' עבודה+לעבור עם בורר ההילוכים את כל ההילוכים באיטיות (רגל על הבלם!)

במידה ומדובר ברכב ידני- ככה"נ מצמד בסוף חיו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לגבי הבעיה השנייה, כשאתה מניע את הרכב בבוקר הסל"ד עולה לאזור ה 1200-1500 סל"ד באופן אוטמטי או שהוא מגיע רק עד 800-900?

הסל"ד מגיע לכ500-600

פורסם
לגבי הבעיה הראשונה- במידה ומדובר ברכב אוטומטי, בדוק את מפלס נוזל התמסורת ("שמן גיר").

עיין בספר הרכב ע"מ לבצע נכון את הבדיקה .

ברוב המקרים נדרש להביא את המנוע לטמפ' עבודה+לעבור עם בורר ההילוכים את כל ההילוכים באיטיות (רגל על הבלם!)

במידה ומדובר ברכב ידני- ככה"נ מצמד בסוף חיו.

מדובר ברכב אוטמטי. אבצע את הבדיקה בהקדם.

תודה

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אותו רכב עם הבעיה השנייה פה. חוץ ממצערת וחיישן MAF שנוקו מה עוד ? אין תקלות בסורק OBD .

עריכה אחרונה על ידי matan-d
  • תוכן חדש...