Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שתהיתי לגביה ,

קראתי בפורום הרבה פעמים שהמהירות האמיתית שלך היא מה שרשום ב-Waze (כלומר מהירות מבוססת GPS).

שאלתי היא האם זה גם מה שהשוטרים מקבלים? אשמח לשמוע מנסיונכם המר. תודה לעונים!

פורסם (נערך)

שאני נוסע אני כן מסתמך על הוייז, אני מאמין שה-GPS במכשירים החדשים מספיק מדויק. אם יש איזו התראה אני מוריד עוד כמה קמ”ש just in case...

לפי ניסיוני כששוטר מודד מהירות, הוא לא יעצור אותך אם אתה נוסע מעט מעל המותר אלה רק במקרים של לפחות 10-15%. כמובן שזה כבר שיקול דעת של כל שוטר ושוטר אז זה לא 100 אחוז.

עריכה: קיבלתי מספיק דוחות מהירות בקריירה שלי, אף אחד מהם לא היה על פחות מ-10 קמ”ש מעל המותר (עירוני ובינעירוני). גם כשאתה נוסע מהר תמיד תדע איפה יש מצלמות ואיפה מותר לשוטרים למדוד מהירות ועם אלו מכשירים...

עריכה אחרונה על ידי alexmsi
פורסם

"ואיפה מותר לשוטרים למדוד מהירות ועם אלו מכשירים."..

ואתה יודע איפה מותר לשוטרים למדוד מהירות ואם איזה מכשיר? המקלדת "אוכלת" הכול ותיסלח לי שאני כותב לך את הדברים האלה

אם המכשירים שיש אתה אף פעם לא תדע איפה עומדים לא עם הממל"ז ולא עם הדבורה, זה משתנה בכול פעם שיש מקומות הפעלה מורשים וזה לא ע"י בית משפט אלה ע"י ק.היחידה

פורסם

"ואיפה מותר לשוטרים למדוד מהירות ועם אלו מכשירים."..

ואתה יודע איפה מותר לשוטרים למדוד מהירות ואם איזה מכשיר? המקלדת "אוכלת" הכול ותיסלח לי שאני כותב לך את הדברים האלה

אם המכשירים שיש אתה אף פעם לא תדע איפה עומדים לא עם הממל"ז ולא עם הדבורה, זה משתנה בכול פעם שיש מקומות הפעלה מורשים וזה לא ע"י בית משפט אלה ע"י ק.היחידה

אל תשלול דברים שאתה לא בקיא בהם!

למשל:

לשוטר אסור למדוד עם אקדח לייזר בכביש ללא תאורה. בכבישים כאלה בלילה אמצעי המדידה היחידים שאפשר למדוד איתם זאת דבורה, מולטינובה או מצלמה נייחת... כך שלבתיאוריה אם יש לך מכשיר וולנטיין 1 (חוקי לחלוטין) שמזהה דבורה מ-1.5 ק"מ ומולטינובה מ-300 מטר בארך (מספיק כדי להאט כי מולטינובה מצלמת רק עם כיוון התנועה) וויז דלוק שאומר לך איפה יש מצלמות... אתה יכול לנסוע באיזה מהירות שאתה רוצה (כל עוד היא חוקית כמובן...)

אז לתגובתך, שיהיה למקלדת שלך בתיאבון... :lol:

פורסם

alexmsi יקר,

לפני שאתה פוסל את דבריו של אדם אחר, כדאי לברר מה עברו בתחום וכמה שנים ניסיון יש לו באותה האכיפה שאתה מבקש להתחמק ממנה.

אם היית יודע את כל מה שאתה חושב שאתה יודע אז לא היה לך "מספיק דו"חות בקריירה".

זו המלצה כללית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למשל:

לשוטר אסור למדוד עם אקדח לייזר בכביש ללא תאורה. בכבישים כאלה בלילה אמצעי המדידה היחידים שאפשר למדוד איתם זאת דבורה, מולטינובה או מצלמה נייחת... כך שלבתיאוריה אם יש לך מכשיר וולנטיין 1 (חוקי לחלוטין) שמזהה דבורה מ-1.5 ק"מ ומולטינובה מ-300 מטר בארך (מספיק כדי להאט כי מולטינובה מצלמת רק עם כיוון התנועה) וויז דלוק שאומר לך איפה יש מצלמות... אתה יכול לנסוע באיזה מהירות שאתה רוצה (כל עוד היא חוקית כמובן...)

קודם כל אני יכול לשלול את הדברים שאתה כותב כי אתה כותב שטויות ומטעה כאן את הנהג ,דבר שני אתה לא מכיר אותי ולא יודע במה אני בקיא ומה לא ,במשך 27 שנות שרות במשטרה ו25 שנה בתנועה אני חושב שאני קצת יותר בקיא ממך באמצעי אכיפה מה מותר ומה אסור ואיפה מפעילים וכו..ואים כל האמצעים שכתבת כאן עוד קיבלת מספיק דוחות כמו שכתבת זה אומר דרשני לא?

פורסם
איך אני מטעה מישהו?

בבקשה אדוני השוטר, תגיד לי במה טעיתי. שכולנו נילמד מזה.

אני לא כאן בפורום בשביל להיתווכח איתך בטוח אני כאן בשביל לעזור מניסיוני הרב שיש לי,

דבר שני הטעות שיש בידך זה שאתה חושב שאתה יותר בקיא ממני ,

ודבר שלישי בוויז שלך אם נהגים לא ידווחו שיש שוטר אתה לא תדע כי זה דבר משתנה ,רק מצלמות נייחות.

פורסם

אני גם לא מתווכח איתך. אם תקרא בעיון את מה שכתבתי תגלה שרשמתי את הוייז רק בהקשר של מצלמות נייחות!

אז שוב אני אשאל. איך אני מטעה מישהו?

פורסם

למשל:

לשוטר אסור למדוד עם אקדח לייזר בכביש ללא תאורה. מותר גם מותר בשעות היום. בכבישים כאלה בלילה אמצעי המדידה היחידים שאפשר למדוד איתם זאת דבורה, מולטינובה או מצלמה נייחת... כך שלבתיאוריה אם יש לך מכשיר וולנטיין 1 (חוקי לחלוטין) שמזהה דבורה מ-1.5 ק"מ ומולטינובה מ-300 מטר בארך (מספיק כדי להאט כי מולטינובה מצלמת רק עם כיוון התנועה) וויז דלוק שאומר לך איפה יש מצלמות... אתה יכול לנסוע באיזה מהירות שאתה רוצה (כל עוד היא חוקית כמובן...)

פות"ש ביקש לדעת האם מכשיר הוויז יגבר על המכשיר שאכף את המהירות של השוטר.

המכשיר של השוטר יגבר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אולי זה לא ברור מהכתוב אבל כאשר יש תאורה, למשל אור יום, מותר להם למדוד עם אקדח לייזר בכל מקום!

כמו שאמרתי מקודם הוייז טוב רק נגד מצלמות נייחות!

מר ישראל, אחרי שכתבת לי שהמקלדת אוכלת הכל... עוד לא שמענו ממך מה בדיוק המקלדת שלי אכלה?! ומה שלך...

• תוכן חדש...