Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קרה בחייט דינק אף פעם לא זרקתם אבנים על חתולים???

אתכם לכלא....

רק בשבוע שעבר, נסעתי לי לתומי בעיר לפני פס האטה, ברגע האחרון חתולה נזכרה שהיא רוצה לחצות את הכביש, האטתי כמובן, אבל הריצה שלה הייתה מאוד איטית ביחס לחתול שרץ ורוצה לחצות את הכביש במהירות.

המשכתי להאט והגעתי למצב של כמעט עצירה בדיוק כשהחתולה סיימה לעבור את הכביש בדיוק חצי מטר מהטמבון שלי.

מאחור בינתיים נהגה מישהי שממש כמעט נכנסה בי, בדיעבד היא צודקת, היא יודעת שאני צריך להאט מעט בגלל פס ההאטה לא היה אף אחד לפני, והיא באמת יכלה להכנס בי ובאשמתי. לא קרה כלום לא צריך להכנס לזה.

בגדול אני אומר, שאני לא אוהד גדול מדיי של חתולים, יותר אוהב כלבים, אבל לא הייתי יכול לשאת את המחשבה שאני אדרוס חתול תמים שכל מה שעשה זה רצה לחצות את הכביש.

וזה היה שבוע אחרי זה שחתולה ענקית נשכה לי את הפינצ'ר, מצחיק? ככה זה נשמע, גם אני הייתי צוחק, אבל הייתי בהלם כשראיתי את זה, לקחתי אותו ל2 ויטרינרים, הראשונים לא היו מוכנים להסתכל עליו אפילו כי הם רק מחסנים והשניים לא היו זמינים.

קצת לפני שהתקשרתי לבית חולים לחיות בית דגן (עברה חצי שעה מאז הנשיכה, לא ראיתי את הנשיכה עצמה, לא הבנתי מה קרה לו מצידי זה היה יכול להיות גם נחש), ראיתי שמצבו של הכלב השתפר ולקחתי אותו להרגע בבית (לנסוע באוטו לא עושה לו טוב גם כך).

ושתבינו, אני אחד שימכור את האוטו שלו כדי להציל את הכלב שלו, לא מאלה ש"תרדימי אותו אני כבר אמצא חדש".

לכלב שלום :).

יוסי.

tutu.JPG

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני מודה...אני מתעלל בבעלי חיים על בסיס יומיומי.

עכשיו חורף והחתולה שלנו לא אוהבת לישון בסלסילה שלה-אז היא מחכה שאני ארדם ואז נכנסת איתנו מתחת לפוך. ברגע שהיא מתחת לפוך היא מתחילה לגרגר ,כי ממש טוב לה ונעים וחם.

ואז אני מפליץ עליה.

(ואז חברה שלי צועקת עלי והחתולה נבהלת מהרעש של הנאד ובורחת לסלון).

צחוק בצד,אנשים שמרגישים צורך לפרוק תסכולים על בעלי חיים צריכים לעבור חוויות דומות כדי להבין מה הם עושים.המשטרה גם לא מספיק מחמירה עם עבריינים כאלה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...