Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שנים אני אומר שמה שצריך זה רכב ספורט לעניים, לא יקר מדי, לא חזק מידיי, ובהחלט לא vag מדיי. לפני כמה חודשים בדקתי אופציה של רכישת רכישת רכב יחסית חדש (יד שניה) עם יומרות ספורטיביות, לבסוף החלטתי לרדת מזה, מכיוון שלא מצאתי איזון של עלות ותועלת.

פורסם

LOLz "צילומי ריגול"

" במבצע שטרם נודע בהיקפו התאחדו ענקיות הרכב ושכרו את שירותיהם של צוות מרגלים מקצועי

שבעורמה הצליחו להסתנן עד אל תוך המנוע ולצלמו. הצוות מורכב מגאנדון ממצצנקו, בן 78,

שהיה טבח בסיקוריטאטה ומאז נפילת המשטר משמש כאלכוהוליסט רחוב. זעם בחברת דלתא"

The first one to get angry loses

פורסם

בעבר ידעו לייצר מכוניות עם מנועים קטנים בהספקים צנומים שנתנו המון כיף.

אני מקווה שבמקרה הזה לא ירדפו אחר כוח וביצועים אלה על יחס כיף לשקל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בעבר לא היו לך מערכות בטיחות וחיזוקים בהתאם לתקנות הבטיחות החדשות שרק הולכות ומחמירות, שהעלו את משקל המכוניות במאות קילוגרמים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעניין מאוד, מוזר לי שרנוספורט החליטו לשווק את הסאנדרו RS כרנו ולא דאצ'יה - זה צעד שחוסם אותם באירופה.

אני מאוד אוהב את החטיבה (גם לקוח שלה) ומקווה שסנדרו RS תוכל להתברג בין קליאו RS לטווינגו RS עתידית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם תקרא את הכתבה בעמוד תראה שזו הגרסא שמיועדת לשווקים בהם לא משווקת דאצ'יה.

מן הסתם שאם יש גרסאת דאציה לשווקים מחוץ לאירופה אז תהיה גרסת ספורט עם סמלי דאצ'יה לאירופה ובתקווה גם לנו.

וזה בניגוד לפלואנס GT ששווקה רק בדרום אמריקה .

פורסם (נערך)

קראתי ומזה בדיוק אני חושש.

שלא יוציאו את הדאצ׳יה כרנוספורט

עריכה אחרונה על ידי In Flames

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...