Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. ברכב של הורי,אקסנט 2007, נדלקה נורה של המנוע ואני מנסה לעזור בשלט רחוק... זכור לי מהאקסנט 2001 שהייתה לי בעבר שניתן לנתק את הכבל של ההזרקה וכך ליסוע בצורה קצת יותר סבירה ( אך בזבזנית) עד לתיקון החיישן או מה שזה לא יהיה. מישהו מכיר את זה ב2007?! אולי יש תמונות?

פורסם

נכנסו לרכב בשעה האחרונה.כמובן שלא בוצעה שום סריקה. רק מנסה להעביר להם את הנסיעה הביתה ומחר למוסך בצורה יותר סבירה. אצלי, מוסכניק הראה לי וניתק לי ונסעתי ככה בשבוע, עד שמצאתי את ההצעות מחיר הטובה ביותר להחלפת החיישן חמצן. וכל זה בהנחה שאכן זו התקלה. הרכב החל לקרטע.

פורסם

יכול להיות שיש תקלה בהצתה - חוטי הצתה, פלאגים, סלילי הצתה.

מאיפה הוריך בארץ ? אשמח לעזור להם בחיבור סורק ושליפת קוד התקלה.

Stay Dirty

פורסם

הם מאזור השרון. ממש תודה על הצעת העזרה. אין צורך בקריאת תקלה כיוון שעל הבוקר הם יסעו למוסך. רק רוצה לעזור להם עד אז. על סלילי הצתה באמת שאין מה לעשות אולם אם זה ההזרקה אפשר להקל עליהם עד המוסך.

• תוכן חדש...