Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקצרה הסיפור שלי הוא כזה

הופיע לי קוד תקלה P2444. לפי מה שאני מבין, תקלה אופיינית לדגמי סובארו.

מדובר בשסתום אויר מפוקד על ידי המחשב והוא חלק ממערכת הזרקת אויר לסעפת פליטה בזמן התנעה ובדקה הראשונה שהרכב עובד. נקרא גם

Air switching valve.

פירקתי את החלק. השסתום נראה במצב קשה. תקוע מלא בלכלוך רטיבות ופיח. ניקיתי איפסתי קוד תקלה אך התקלה חזרה.

למשהו יש ניסיון עם מקרה כזה?

אני מחפש חלק כזה לא חייב חדש, אפשר מפירוק, משהו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר למצוא חלקים כאלה?

תמונות יועלו בהמשך, לא יודע אם אפשר מהטלפון לא מצליח

תודה למגיבים

פורסם

אתה בטוח שלא ניתן להחיות את החלק?

אם זו באמת תקלה ידועה ("מחלה") אז אני משוכנע שתמצא מדריכים כתובים או מצולמים לפתרון הבעייה. בדקת ביוטיוב?

מאחר ואני לא מכיר את הסובארו הנ"ל או התקלה צריך לברר האם זהו בלאי טבעי של החלק וככה המערכת עובדת או שמשהו אחר שגרם שם לרטיבות ולהרס השסתום, מה שכנראה גם יהרוס את השסתום החדש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממה שראיתי באינטרנט מדובר בבעיית רטיבות. לסובארו יש 2 שסתומים כאלה ל 2 הסעפות. מבדיקה בעיקר ויזואלית המצב של השסתום השני נראה הרבה יותר טוב וגם אם לסמוך על ה obd הבעיה רק באחד מהם.

השאלה מה גורם לרטיבות. אני מתקשה לחשוד שזה מגיע מהתא שריפה.

אבל כמו שאמרת אני צריך לבדוק יותר לעומק באינטרנט

פורסם

אייל האם אפשר לקנות בסובארו את החלק הזה ספציפי בלבד וכמה הוא אמור לעלות למיטב ידיעתך בערך?

מצרף תמונה של החלק

20150127_094644[1].jpg

• תוכן חדש...