Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לצערי, אני במצב דומה לשלך,

כמוך, מחפש רבות את המותג החמקמק OZ או בשמם המפונפן OZRACING (דגם enegy)

הג'אנטים שלהן אכן נחשבים לשם דבר בעולם הראלי,

אך, במדינת היהודים עדיין לא קם האיש שירים את הכפפה.

עד כמה שאני יודע, האקספלרים היחידים שנמצא בארץ הם בייבוא אישי (מעט מאד, בג.מ פורטל אפשר למצוא כמה במחירים הזויים)

ונוסף, רבים שבאו מקורי על רכבים מסויימים.

רכבים יפנים בעיקר, אך גם לצרפתיות "ראלי" ולגרמניות ספורטיביות יש חיבה כלפיהם. (בדגם שאתה מחפש לא נתקלתי)

בסזוקי איגניס למשל (מעין ג'יפון-סופר-מיני מוזר מתחילת המילניום) בגירסת "Sport" הגיע סט מהודר OZ (מסדרה הכי נמוכה)

בגלל מידותיהם, (מרווח ברגים וקדח מרכזי) כיום הם מעטרים לרוב הונד(ה)-ות סיוויק משנים מקבילות.

אז מה עושים אתה שואל, מחפשים בלוחות יד שניה ומתפללים. הממשלה לא רוצה שנביא דברים מבחוץ, אז נסתדר עם מה שיש.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

למיטב ידיעתי, אתה יכול לייבא ג'אנטים עצמאית, ללא צורך באישור משרד תחבורה.

אני אשתדל לבדוק זאת יותר מאוחר (כרגע מוגבל בזמן)

פורסם

למרות מה שרשמתי יותר מוקדם - לא ניתן להביא בקלות ג'אנטים עצמאית.

זה דורש אישור מוקדם של משרד תחבורה וכולל דרישה לבדיקת מעבדה (לא מומלץ להכנס לסיפור הזה).

פורסם
היה כאן בחור שייבא סט לGTI (אאל"ט) ללא שום אישורים.

מצתרף לשאלה, מה הפרוצדורה ביבאו גאנטים מחול? אפשר קישור לבחור עם גי טי אי? תודה

פורסם (נערך)

ראיתי סט 17 אולטרלגרה (לא זוכר איפה, לדעתי בפורטל, לא בטוח) ב-5K+ ש"ח, שאפשר עוד להתמקח על המחיר. ככה שהמחירים לא כלכך בשמיים והם סבירים.

עריכה:

http://gmportal.co.il/Home/Wheel/80701

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...