Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

התפרקו לי 2 כפתורים (הפלסטיקים) בפנל הזה . רציתי לדעת האם השגת את כל הפנל ומהיכן? חיפשתי הרבה ב אי ביי ולא מצאתי . כמו כן אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג רק את מכסי הכפתורים ( הפלסטיקים) אגב דגם המכונית שלי הוא 2011 מאזדה 3 COMFORT , לבית המנורה קים המשך של תא למשקפי שמש .

עריכה אחרונה על ידי giladfri
פורסם

האמת שבדרך כלל אני רק קורא ולא מגיב פה,

אבל בגלל שהייתי בסרט של החיפוש של הרכיב הזה מס' חודשים ,הנה ההמלצה שלי-

לי יש מאזדה 3 ספיריט מאותה שנה ולמצוא אחת כזאת בפירוקיה היה ממש לא פשוט,עברתי באזור השבע פירוקיות עד שהתייאשתי.

באיביי תחפש :mazda 3 2011 overhead console(במידה וצריך כפתורים לסאנרוף תוסיף "sun roof")

בהצלחה

פורסם (נערך)

המלצה שלי ממקרה דומה לפני כחודש - חנות חלפים חזי דלאל ברחוב המסגר, בסביבות 400-450 שקל כולל מע"מ חדש בניילון. זה רק מגיע בלי החיפוי השקוף של הנוריות שאותו אפשר להזמין בנפרד, ואם לא נגרם להם נזק אפשר להעביר אותם לפריט החדש. תתקשר ותיתן להם את המספר רכב והם יתנו לך הצעה לפריט שתואם לרכב שלך בדיוק. שים לב שבמידה ותחליט בכל זאת לקנות באיביי או ממקור אחר - יש כל מיני וריאציות של הפריט הזה לרבות אם כולל כפתורי סאנרוף כמו שכתבו פה, וגם הבדלי גוונים לפי הגימור באוטו, ולכן אני ממליץ לקנות בארץ.

לגבי הפירוק וההרכבה - די פשוט בתנאי שמצאת הוראות (ואם לא, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי). ממליץ שלא תנסה בלי לקרוא הוראות כי יכול להגרם נזק לריפוד הגג.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • תוכן חדש...