Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

נתקלתי ברשת ברכב שצד לי את העין.

קצת פרטים עליי קודם כן,בחור צעיר שהשתחרר מהצבא,מחפש רכב פוזה לצעירים בגבול הטעם הטוב,יש לי כרגע פולו קלאסיק שנת 2000,שאני מתכנן למכור אותה,חשובה לי הנוחות באוטו,אפשר לומר גם שצריכת הדלק אבל לא כזה קריטי,כל עוד הרכב עושה יותר מ1 ל10 בעירוני אין לי בעיה.

נוסע 5 ק''מ ביום בערך לעבודה,ולפעמים מעבר לזה נסיעות קצרות לסופר וכו',ואולי בסופשים גם לנסיעות של 60 ק''מ לכל היותר.

נראה לי שמצאתי אחלה רכב,באחלה מחיר,על הrover 25 שנת 2004 נפח מנוע 1800,הוא מבקש 12 אלף,עוד לא דיברתי איתו לגבי מחיר,ובמידה ואקנה אני רוצה ללכת איתו למוסך שיתחייב לי על בדיקה.

הבנתי שרובר פשטו רגל,יש בעיה של חלפים ברכב במקרה ו..?

צריכת דלק?,הבנתי ש1-11 בעיר,כמה חוץ לעיר?

איך הרכב מבחינת אמינות ותחזוקה?,רואה הרבה מוסך?(חוץ מטיפולים רגילים כמו 10 אלף)

התקציב שלי פחות או יותר הוא 12-13 אלף וזה כבר חריגה ממש גדולה,היתי נעול לפני זה על להביא פיג'ו 206 נפח מנוע 1600,אבל עוד לא מצאתי משהו מעניין(מעדיף לקנות משהו עם אנג'ל אייז,ובקליות שקופות מאחורה).

אולי יש רכבים אחרים שאפשר להמליץ שעונים על מה שאני מחפש?(מוותר מראש על הונדה),למרות שממש נדלקתי על המראה של הרובר.

דעות?

פורסם

ראה חוות דעת ממצה על הרכב.

הכתבה נכתבה מזמן. החסרונות בתחומי אחזקה ואמינות רק הוחרפו.

עדיין - אם הרכב ממש שמור מצויין מכל הבחינות וטופל היטב - מגובה בהיסטורייה קפדנית במוסכים מתאימים - לך עליה . תהנה מרכב ייחודי ומעניין.

23513699.JPG

פורסם

רכב זריז ונוח, וגם נראה מעולה. א-ב-ל, אם תהיה לך בעיה בגיר או בראש מנוע - אתה בצרות כלכליות כבדות. זו הרפתקה למי שיכול להרשות לעצמו.

אני ממליץ בחום על רכב פשוט וזמין יותר, שגם יהיו לו חלקים אם תצטרך. רובר לא מייצרים יותר והולך ונהיה קשה יותר למצוא חלקים (באנגליה קל יחסית וזול יותר, אבל זה אומר שתבלה הרבה ב- ebay).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נסעתי על רובר 214 , רכב דומה. זריז מאוד יחסית לנפח מנוע, נוח ואיכותי בפנים.

הבעיה היא תיקונים יקרים וקשה למצוא חלקים

פורסם
אני ממליץ לך להישאר עם הפולו עד שיהיה לך תקציב קצת יותר מכובד.

תגדיר מכובד?

אז ככה לגבי המוכר עם הרובר,הבחור פשוט חוצפן,או שאני יצאתי חצוף מדיי עם השאלות שלי,גילוי נאות,לא רציתי לרשום איפה ראיתי את המודעה שלו כי מישהו אחר היה יכול לסגור איתו,ראיתי אותו בפשפשוק רכב בפייסבוק,הנה ההודעה שרשמתי לו.

היי מה קורה אחי,אני מחפש רכב,אפשר פרטים והיסטורית טיפולים של האוטו?

עם איזה תוספות הוא מגיע?,מה המחירון?,צריכת דלק בעיר וצריכת דלק מחוץ לעיר?

מתחייב על מנוע גיר שלדה?(נלך למוסך,אם אין בעיות,נסגור על חצי חצי,אם יש,עליך)

ומה המחיר שאתה רוצה תכלס על האוטו?

הבחור החזיר לי תגובה''תקנה מחברה'',וזה המשיך לשיחה לא נעימה מצד שתינו,מה זה לא מקובל לשאול כאלה שאלות לפני קניית רכב?

בלי קשר,עשיתי חיפוש פה בפורום על הרכב המדובר,וכמו שאמרו פה,יש בעית חלפים לרכב ממה שהבנתי,דיי ירדתי מהעניין.

יש לי חבר שיש לו פיג'ו 206 1600 אוטמת,והרכב עושה לו גם לא מעט בעיות,לאוו דווקא חשמל אלה דברים אחרים.

לפי איזה פרמטרים כדאי לי לקנות אחת?,איזה בעיות נפוצות יש?,בלי קשר ברור שאני אלך למוסך ואבדוק את הרכב,ויש אולי המלצה לרכב מיני לצעירים אחר?(חוץ מ-לנטיס,גולף 2000)

תודה

פורסם

הבחור ממש לא היה חוצפן.

כנראה שכל אדם שפוי לא היה מסכים אם תנאים כאלו "אם הכל בסדר אז חצי חצי, ואם לא אז על חשבונך" או "התחייבות על מנוע גיר שלדה" יש לך דרישות הזויות.

פורסם

לדעתי מי שהיה חוצפן זה אתה.

המקסימום שאפשר להתחייב זה על ללא תאונות.

מי שמתחייב על מנוע וגיר ברכב בן 10 הוא פשוט מטומטם.

המוכר צריך לאפשר לך נסיעה ברכב (עם המוכר), בדיקה ויזואלית, הצצה לספר טיפולים ובדיקה

במכון/ מוסך. ואם הוא הגון לספר לך על בעיות משמעותיות של הרכב. מכאן תחליט לבד אם לקנות או לא.

• תוכן חדש...