Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגנה עצמית. מה הכי מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Aston Martin DB5,

say no more

לא מבצעי, כי כדי לירות במישהו, צריך לסובב את כל הרכב לכיוון שלו, וגם לפי מה שהבנתי מטופ גיר, דייהו נובירה עושה בית ספר באמינות לאסטון מרטין הזאת.

מה שאתה צריך זה טנדר כמו בתצורה של דאע"ש, עם מקלע 0.5 בארגז או על הגג, שמסתובב 360 מעלות, ומאפשר לירות לכל הכיוונים מבלי לשנות את כיוון התנועה של הרכב. קיים דגם עם תותח נ"מ.

220px-IraqiNationalGuardtechnical.JPG

יש פיתוח של רפא"ל עם מקלע שנשלט מתוך הקבינה של סילברדו ממוגן:

1024px-M2-Catlanit002.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
היית בצבר? במקרה אוגוסט 05? הם אלו שקיבלו ראשונים את המרור הזה, אישית אני התחלתי עם מקוצר ועברתי לאמ 4, את התבור יצא לי לנסות מספר פעמים כולל את המיקרו שהוא באמת עולם אחר, הרבה יותר טוב, קומפקטי יותר, אבל בול פאפ זה פחות בשבילי, זה בדיוק כמו שאני אעדיף גלוק 19 ואתה זיג 226, עניין של נוחות והרגשה.

שלילי,

אני מחזור אוגוסט 00 גדוד רותם, הניסוי התבצע במחזור של אוגוסט 01 כאשר צבר קיבלו את ההקצאה הכי גדולה של תבורים ורותם קיבלו גם כמות נכבדה.

אני כנראה לא אשכח את הלילה הראשון לאחר קבלת התבורים שחלק ניכר מהם צויידו בסמני ליזר (לא אינפרא) ובאותו לילה הבא"ח נראה כמו במסיבת טראנס עם לייזרים שמסתובבים בכל פינה....

השורה התחתונה היתה שהתבור פשוט היה עדיף כמעט בהכל על פני הפלאטופים והניסוי הזה היה בעצם מה שהתניע את תהליך ההצטיידות הנרחב בנשק ביחידות השונות בצה"ל וכן את פתיחת המפעל בארה"ב.

הריג'קט המרכזי שהיה לגבי התבור זה הנושא של מיקום המחסנית עבור מי שרגיל להשתמש ב-M16 או M4 ומורגל לשלוח את היד קדימה כדי להחליף מחסנית ובתבור המחסנית ממוקמת מאחור אבל זה בכל מקרה לא היה תקף לחיילים טריים.

את כל מהלך הניסוי ליווה מייקי ה"אגדי" ממדור קליעה במתקן אדם, טיפוס חביב וססגוני שצבר כל כך הרבה עיכובי דרגה שגם אם הוא ישרת עוד 750 שנה הוא כנראה לא יתקדם בדרגה....

מי שזה להכיר את האיש המשעשע הזה בוודאי שמע את המשפט המפורסם שלו "what the fuck is shimon dak?!" (משפט שהוא אומר בהקשר לזה שחיילים עושים לנשק "שימון דק").

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...