Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוז:

http://www.i4detailing.co.uk/cgi-bin/sh000001.pl?WD=uber&PN=i4d-uber-yellow-premium-drying-towel%2ehtml#aUBERDRY

גיל אני לא בא להשוות בין האובר לקוראני, אני גם לא יכול לעשות את זה כי מעולם לא השתמשתי באובר.

אבל כמו שירון אומר זה הפרשי מחיר גבוהים פר יחידה, 2 או הזמנה (4:1 יוצא הבדל של שקלים לטובת האובר).

בהתחשב בכך אני חושב שהמגבות של הקוראני הם עדיפות טובה ומשתלמת.

אז אתה עדיין ממליץ על הירוקות לשיטת המטליות, יופי כי אין לי 4 של 1100 פנויות.

אין ספק שכש1100 נרטבת היא לא כ"כ פרקטית ודיי כבדה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוויה להשתמש בקוריאני, חוץ מזה ששימוש ראשוני ללא כביסה, מלאה סיבים על האוטו אבל עושה עבודה נפלאה.

מה שכן עושה חשק לשים עליהן את הראש וללכת לישון.

פורסם (נערך)

מטלית הייבוש הטובה ביותר ללא התחשבנות בכסף היא אובר?

אני מחפש מטלית שלא קטנה מידי, שלא תרגיש לי מאוד רטובה אחרי צד אחד והכי חשוב שלא תשאיר סיבים על חלקי הפח.

אני ישמח גם לקישור רכישה מEBAY.

נמאס לי להיות עבד של הג'ילדות.

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם

שלומי..

אני בדיוק אומר לעצמי ששכחתי להגיד לך לכבס אותן קודם [emoji23]

soogood

לדעתי האובר היא מגבת הייבוש המושלמת. לרכב גדול מאוד אולי הייתי לוקח את ה-xl (הגירסה הגדולה שלה)

פורסם

יש קישור לרכישה ומשלוח לארץ?

הרכב שלי דיי רגיל, אבל אני לא חושש ממגבות גדולות, מקסימום נקפל פעמים.

אגב לכבס, יש צורך לכבס לפני השימוש?

פורסם
תודה!

אני לא מכיר את i4detailing, איך הם? עושים משלוח לארץ? מספר מעקב? מהירות משלוח?

כן, בדיוק שלשום עשיתי דרכם הזמנה למגבת uber בגודל XL. המשלוח כמעט במחיר המגבת, סה"כ נראה לי שעלה 178 ש"ח, ומחכה כמובן למשלוח (קיבלתי הודעה ששלחו כבר). חברי הפורום גם עשו משם הזמנה, אז אין מה לדאוג יחסית (קראתי כמה תלונות על מגבות קרועות שהגיעו, אבל אחרי וויכוחים של חבר הפורום עם האתר זה נגמר בהחלפה נראה לי).

פורסם

מהביקורות פה הם בסדר גמור. שולחים לארץ. לא סגור לגבי מספר מעקב, מאמין שיש. חבילות מאנגליה בדר"כ לוקחות גג שבועיים.

פורסם

אני עובד עם המגבות האלה פשוט מושלם תמורה מלאה לכסף אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי ותקבל כול תשובה לגבי המגבות של הקוריאני ובכלל לנושא הדיטייל

פורסם

רק אצלי האתר של I4 התחרפן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ואיך המחירים שם? טובים יותר או אותו דבר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
יש להם חנות באיביי

אבל בEBAY החנות שלהם לא עושה משלוח לארץ.

תקן אותי אם אני טועה.

רק אצלי האתר של I4 התחרפן?

בIE קצת משתגע, בגוגל כרום הוא עובד נהדר.

כן, בדיוק שלשום עשיתי דרכם הזמנה למגבת uber בגודל XL. המשלוח כמעט במחיר המגבת, סה"כ נראה לי שעלה 178 ש"ח, ומחכה כמובן למשלוח (קיבלתי הודעה ששלחו כבר). חברי הפורום גם עשו משם הזמנה, אז אין מה לדאוג יחסית (קראתי כמה תלונות על מגבות קרועות שהגיעו, אבל אחרי וויכוחים של חבר הפורום עם האתר זה נגמר בהחלפה נראה לי).

נראה טוב, אני חושב שכבר הערב אני יזמין את המגבת הזו.

יחסוך לי זמן ומאמץ.

פורסם

דווקא ניסיתי בIE ועבד בסדר, בFF התחרפן טוטאלית ונראה כמו אתר מהפלמח.

• תוכן חדש...