Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום לכולם.

אני מאוד מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל.. שנהם 2014 מהיבואן. מבצעים והנחות גדולות יש בשנהם.

מבחינת אבזור השברולט קצת יותר מפנק..

אני רציתי לדעת בבקשה יותר מבחינת הרכבים-נסיעה,שוק,נוחות ודיעה כללית של אנשים שמבינים הרבה יותר טוב ממני בדגמים שציינתי.

וכמובן עזרה לאיזה כיוון ללכת.

תודה קובי.

פורסם

השוק של הקפטיבה על הפנים. כך גם צריכת הדלק. בנוסף לקיה 7 שנות אחריות. יחד עם זאת הקיה מרגישה "זולה" מבפנים. כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב? ומה הנסועה השנתית שלך?

פורסם

התלבטות מעניינת, השברולט קפטיבה ספורט לא מוערכת מספיק בישראל, לאור המותג שברולט שלא מוערך בישראל.

בסך הכל מדובר בג׳יפון שנותן תצורה מצויינת.

אני חושב שהוא עדיף על הקיה ספורטאז, בייחוד שלשניהם צריכת דלק לא מזהירה ובמשוואה ביניהם זה לא מהווה לכן חסרון.

אבל לאור השוק הבעייתי של שברולט, צריך לרכוש אותו בהנחות גדולות במיוחד, יותר מהקיה ספורטאז שלה יש שוק מצויין וירידת ערך נמוכה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
השוק של הקפטיבה על הפנים. כך גם צריכת הדלק. בנוסף לקיה 7 שנות אחריות. יחד עם זאת הקיה מרגישה "זולה" מבפנים. כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הרכב? ומה הנסועה השנתית שלך?

נסיעה שנתית שלי בערך 7000-8000 ק"מ.. מתכנן להחזיק לפחות 3 שנים בתקווה ל5-6 שנים..

פורסם

היום יש הנחה על השברולט של 16000 אלף. בקיה יש 12000 אלף

הבעיה שבשברולט לא מתחייבים לקניה חוזרת במחיר מחירון ואני יודע שבשוק השם שלה לא מי יודע מה..

מה שמרגיז שמבחינת רכב ואבזור הם ממש מצויינים גם המחירים סבירים ביחס למתחרים. חבל שהשוק שלהם פוגע בהם.

פורסם

הקפטיבה דיי מיושן והתנהגות הכביש שלו נופלת מזה של הספורטאז', אני לא הרגשתי שתא הנוסעים שלו איכותי יותר משל הקיה.

בנוסף למרות שרוב המייעצים יגידו שמוקדם מדי לחשוב על סחירות עתידית הקיה דיי מבוקש היום בשוק המשומשות והשברולט? מספיק להסתכל על מחירונים של קפטיבה ישנים יותר ולעשות סיור ביד 2.

פורסם

התנהגות כביש? לג'יפון? לדעתי מרבית הרוכשים יחפשו קודם כל מראה/נראות ותנוחת נהיגה/ נוחות עם מרווח ואולי גם פרקטיקה של 7 מושבים.

לטעמי האישי הקיה מרגיש מפלוסטק וגס ודוקא האח שלו ה I35 קיבל שדרוג של תא נוסעים יותר איכותי.

לדעתי האישית, בטווח של 6 שנים הייתי בכיף הולך על הקפטיבה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שברולט קונים חדש רק אם ממש חייבים! או יד שניה ,קונים בזול מוכרים בזול. לא שהוא רכב נוראי,ממש לא!

אל אי אפשר למכור אותו כשרוצים. יד שניה,קונים בזול מוכרים בזול.

הספורטאז רכב נהדר,אירופאי בנסיעה קצת קשיח ,אחיו התאום הלא זהה עדיף עליו לטעמיXI35.

אימי נוהגת ביונדאי XI35 ויצא לי לנהוג עליו סיבוב. נוח לנסיעה,שקט מאובזר ונראה טוב.

פורסם
מאוד מפריע לי בספורטאג' הוא משטחי הפלסטיק הקשיחים הנרחבים. לפחות יכלו להשקיע בקצת צבע בדיפון הפנימי...

הספורטאז' שנמכר עכשיו הוא מחודש וכל הפלסטיקה הקשיחה - דשבורד ודלתות - הוחלפה בכזו רכה (העיצוב לא השתנה). בכלל נעשו בו לא מעט שיפורים כגון מנוע טוב יותר (גם קצת חסכוני יותר), מושבים חדשים ונוחים יותר (גם אם קצת קשיחים מידי) ועוד.

הקפטיבה "ספורט" רכב מאוד מיושן כבר וגם כשהיה חדש הוא לא היה להיט, תכלס זה סוג של רכב השכרה בלבד בארה"ב כפי שהייתה האימפלה הקודמת.

הספורטאז' לדעתי משתלם למדי ברמת הגימור אורבן, ברמת הגימור EX גם עם ההנחה, הייתי מציץ על המתחרים כגון CX-5 והקשקאי החדש (שעדיין לא יצא לי לראות על הכביש)

פורסם

אם זה שיקול תרציב אז אולי אאוטלנדר ידני ב 145 ?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא יצא לי לנסוע על הקפטיבה אבל ממה ששמעתי וקראתי החולשה שלה זה דווקא הנסיעה בכביש עצמו (שאני בכל זאת משער שזה יהיה עיקר השימוש שלך בה). הספורטז' היא מאד נוחה לנהיגה (זה הפעם אני אומר מניסיון) והרגשה מאד טובה על הכביש. אם אבל אתה צריך 7 מקומות ישיבה אז אין פה בעצם התבלטות ואתה צריך את הקפטיבה.

• תוכן חדש...