Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות מרנו מגאן דור שני שבדקתי היום - שווה או לא שווה?

rondon15
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום הלכתי לראות רכב מסוג רנו מגאן דורשני. נתונים יבשים :

• שנת- 2006.
  • גיר- טיפטרוניק.
  • תת דגם- שלט חכם,4 ח"ש,מזגן מתופעל על ידי כפתורים (לא ידוע לי באיזה תת דגם מדובר)
  • ק"מ- 140 אלף.
  • יד- 00.
  • טסט- 30/02/15

תקלות שהתגלו בבדיקה ויזואלית :

• מכות חניה בכל פינה.
  • בקליות פנס אחוריות שבורות/סדוקות.
  • מעיכה בפח בשל מיקום לא נכון של הג'ק בזמן הרמה.
  • צמיגים גמורים.
  • רעש מאיזור השעון הדיגטלי על הדשבורד בשל חופש בפלסטיק.
  • הכפתור של הידית הילוכים שבור ונופל כל הזמן.

דברים חיוביים שהתגלו בבדיקה ויזואלית ובזמןנסיעה :

• המנוע נשמע עגול ותקין.
  • העברה בין N ל-D ל-R מתבצעת ללא רעידות מיוחדות.
  • ברקסים תקינים.
  • מערכת ABS תקינה (נבדקה על ידי בלימה חריפה במגרש סגור וריק מאדם)
  • הרכב נוסע בקו ישר ללא ידיים על ההגה. (נבדק במגרש סגור וריק מאדם)
  • מצבר חדש.
  • יש תיעוד טיפולים מלא מיומו הראשון.

האם שווה לרכוש רכב במצב הנ"ל? אם כן, כמה מומלץ לשלם עליו?

עריכה אחרונה על ידי rondon15
:crazyeyes Dont drink and drive, Smoke and fly! :crazyeyes
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

היום הלכתי לראות רכב מסוג רנו מגאן דורשני. נתונים יבשים :

• שנת- 2006.
  • גיר- טיפטרוניק.
  • תת דגם- שלט חכם,4 ח"ש,מזגן מתופעל על ידי כפתורים (לא ידוע לי באיזה תת דגם מדובר)
  • ק"מ- 140 אלף.
  • יד- 00.
  • טסט- 30/02/15

תקלות שהתגלו בבדיקה ויזואלית :

• מכות חניה בכל פינה.
  • בקליות פנס אחוריות שבורות/סדוקות.
  • מעיכה בפח בשל מיקום לא נכון של הג'ק בזמן הרמה.
  • צמיגים גמורים.
  • רעש מאיזור השעון הדיגטלי על הדשבורד בשל חופש בפלסטיק.
  • הכפתור של הידית הילוכים שבור ונופל כל הזמן.

דברים חיוביים שהתגלו בבדיקה ויזואלית ובזמןנסיעה :

• המנוע נשמע עגול ותקין.
  • העברה בין N ל-D ל-R מתבצעת ללא רעידות מיוחדות.
  • ברקסים תקינים.
  • מערכת ABS תקינה (נבדקה על ידי בלימה חריפה במגרש סגור וריק מאדם)
  • הרכב נוסע בקו ישר ללא ידיים על ההגה. (נבדק במגרש סגור וריק מאדם)
  • מצבר חדש.
  • יש תיעוד טיפולים מלא מיומו הראשון.

האם שווה לרכוש רכב במצב הנ"ל? אם כן, כמה מומלץ לשלם עליו?

מה הכוונה יד 00?

לא יותר מ15000 שקל (קניתי אחת יד ראשונה מפרטי 95,000 קילומטר במחיר כזה - כלומר זכרון דברים בינתיים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה יד 00?

לא יותר מ15000 שקל (קניתי אחת יד ראשונה מפרטי 95,000 קילומטר במחיר כזה - כלומר זכרון דברים בינתיים)

יד ראשונה (הוא הוציא את הרכב מהחברה)

15K שווה להשקיע ברכב הנ"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין משהו חריג,זה שיש היסטוריה מהיום הראשון חשוב,המצב שאתה מתאר הגיוני לרכב עוד מעט 9 שנים.

קח אותו לבדיקה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שבוע מכרתי אחת,2007 125km,שלישית מליסינג.מכרתי ב15.5. באשר למחיר- סה"כ נראה לי שהמחיר שקיבלתי סביר.יצא לי לעקוב אחר מודעות של רכבים עם נתונים זהים,התחילו ב-20 א"ש וירדו (במודעה...) גם ל16. לגבי המקרה שלך- אתה מדבר על הדגם המאובזר יותר ואולי שווה להשקיע בו.אבל אם לא לחוץ לך על המאובזר אולי שווה להמשיך ולחפש נתונים טובים יותר- נסועה,מצב חיצוני/פנימי ו כמובן מחיר עדיף. הרכב לא אמור להיות במצב הפנימי שאתה מתאר אלא אם עבר התעללות. בכל אופן אפשר לרדת מ15. השוק לא משהו.. צו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין משהו חריג,זה שיש היסטוריה מהיום הראשון חשוב,המצב שאתה מתאר הגיוני לרכב עוד מעט 9 שנים.

קח אותו לבדיקה.

כמה צריכה לעלות בדיקה? האם יש טעם לעשות בדיקה לרכב הנ"ל?

לפני שבוע מכרתי אחת,2007 125km,שלישית מליסינג.מכרתי ב15.5. באשר למחיר- סה"כ נראה לי שהמחיר שקיבלתי סביר.יצא לי לעקוב אחר מודעות של רכבים עם נתונים זהים,התחילו ב-20 א"ש וירדו (במודעה...) גם ל16. לגבי המקרה שלך- אתה מדבר על הדגם המאובזר יותר ואולי שווה להשקיע בו.אבל אם לא לחוץ לך על המאובזר אולי שווה להמשיך ולחפש נתונים טובים יותר- נסועה,מצב חיצוני/פנימי ו כמובן מחיר עדיף. הרכב לא אמור להיות במצב הפנימי שאתה מתאר אלא אם עבר התעללות. בכל אופן אפשר לרדת מ15. השוק לא משהו.. צו .

הבעלים מוכן לשחרר אותה ב-15K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כ450,אני הייתי עושה ומעלה אותה לצד כסתכים רגילים יש גם דברים שכדאי לשים לב אליהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כ450,אני הייתי עושה ומעלה אותה לצד כסתכים רגילים יש גם דברים שכדאי לשים לב אליהם.

בשל אילוצים של זמן לא אוכל להכניס אותה לבדיקה בשבוע הקרוב ואני זקוק לרכב בדחיפות.

יש אלטרנטיבה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תן לחבר או קרוב משפחה שיילך עם הרכב לבדיקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שיש טיפול טיימינג יקר שצריך לדעת (לפי חשבונית) מתי עשו - עושים אותו אם אני לא טועה כל 4 שנים או 90,000 ק"מ, מה שבא קודם, משהו בסביבות 2,000 ש"ח אם עושים כמו שצריך (סט שלם של רנו).

זה רכב מעולה אם לא קרעו אותו. תעביר מצבים במחשב הדרך עד שתראה "צריכת דלק ממוצעת" (average) - אמור להיות משהו בסביבות 8 ליטר למאה ק"מ. אם זה יותר (9- 10 ליטר למאה ק"מ ומעלה), הרי שנהגו ברכב עם רגל כבדה והגיר כבר די עייף (כמה אלפים לתקן).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת הדלק הממוצעת לפעמים מאופסת כל תדלוק (אני מאפס ככה), ואם מדובר ברכב שנסע בעיקר בעיר אתה גם תראה נתונים של 11L/100KM וזה לא משהו חריג או בעייתי, אין מה לעשות, בעיר כל רכב אוכל יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה מאוד משתמשים לא מודעים בכלל לאפשרויות במחשב הדרך, ואם קונים מבעל הרכב, אפשר להבין ממנו את אופי הנסיעות ולהתייחס בהתאם.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה יודע כיצד הוא נסע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...