Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשקניתי את הרכב לצערי לא שמתי לב לכך שרדיאטור החימום הפנימי מנותק (סביר להניח שניתקו אותו עקב נזילה/דליפה)

חימום ברכב זה משהו שמאד חיוני בשבילי, בחורף שעבר נהגתי ללא חימום ותוצאות של שפעת חריפה זה לא משהו שהייתי רוצה לעבור שוב :roll:

כל ההצעות שקבלתי להחלפת רדיאטור חימום ברכבי היו לכיוון 1800 ש"ח וצפונה. בכנות? דבר שלי כחייל ממש (!) כבד ולא בדיוק מתאפשר לשלם כזה גודל של סכום (בעיקר גם שממש לפני רגע החלפתי זוג צמיגים, טיפלתי בבלמים אחוריים והעברתי את הרכב טסט)

ניסיתי לחשוב על אלטרנטיבות שינסו אולי להעביר לי את החורף הבא בנעימים כדוגמת רכישת מפזר חום באיביי שמתחבר למצת הרכב אבל לבסוף הבנתי שזהו לא פתרון מוצלח במיוחד וזה לא בדיוק יעשה את "העבודה" (בלשון המעטה)

ואני שואל: מה אפשר לעשות? רדיאטור חימום פנימי זה לא עסק יקר במיוחד לפי מה שהבנתי. סביב 300-400 ליחידה אחת חליפית או מקורית הבעיה היא העבודה שמצריכה פירוק דשבורד .

ובכל זאת, חשבתי אולי יש כמה רעיונות מוזלים יותר לפתור את העניין הזה :|

תודה!

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

איפה קיבלת הצעות מחירים כאלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איפה קיבלת הצעות מחירים כאלו?

יואב מזגנים בת"א וגם עמוס מזגנים בבני-ברק (2000 ש"ח בערך)

פורסם

אני לא יודע איך זה בגטס,אבל ברכבים מסוימים הרדיאטור הוא חלק מהסרקולציה של המים. ניתוק הרדיאטור יכול לגרום ללחץ במערכת הקירור. כך שהתיקון חיוני בלי קשר למיזוג. המחירים שקבלת יכולים להיות הגיוניים אם מדובר בפירוק דש.

פורסם

נסה לבדוק מחר עם יונדאי שופ, אם הם יכולים להשיג את החלק והעבודה במחיר נמוך יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כנראה שלא חיפשת במספיק מקומות.

בשנה שעברה מוסך ביצע לי את העבודה הנ"ל על טנדר מאזדה, לקח 1000 ש"ח על העבודה.

רדיאטור מקורי עלה כ-400 ש"ח.

פורסם

חשבת על הכיוון של לקנות את החלק ולעשות את העבודה בעצמך? או שזה לא בא בחשבון?

שווה לך לבדוק על הנושא. יכול להיות שיש גישה טובה לרדיאטור ברכב שלך והעבודה לא תהיה קשה

פורסם

ברוב הרכבים רדיאטור פנימי ניתן להחלפה רק אחרי פירוק של דש.

על זה אתה משלם כ1000 שקל.

רדיאטור עצמו עולה כ400.

וניתוק חימום פנימי לא יגרום ללחץ של מערכת קירור. זה סך הכל קיצור צנרת.

סירקולציה נשמרת.

פורסם

הצעה שלי על מנת להוזיל עלויות, תרכוש בעצמך את הרדיאטור ורק תמצא מישהו שירכיב לך.. 90% מהמוסכים נוהגים לקחת גם כסף אקסטרה על החלק, וחבל.. בתכלס זה עבודה של 800-1000 שקל.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כמו שנאמר הרדיאטור עצמו זו עלות יחסית נמוכה של כ 350-400 ש“ח ומה שמייקר זו העבודה הרבה של פירוק הדש.

המלצות על בעלי מקצוע אמינים ומקצועיים בתחום יתקבלו בברכה (ורצוי מהמרכז)

אולי אגב יש סיכוי לפתור את העניין לא בהחלפה של יחידת חימום חדשה? יש סיכוי?

פורסם

אם הרדיאטור פנימי נוזל כשהוא מחובר, אתה חייב להחליף אותו.. אין לך דרך אחרת להפעיל את מערכת החימום כשהרדיאטור הפנימי לא מקבל חום.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

"כל ההצעות שקבלתי להחלפת רדיאטור חימום ברכבי היו לכיוון 1800 ש"ח וצפונה. בכנות? דבר שלי כחייל ממש (!) כבד ולא בדיוק מתאפשר לשלם כזה גודל של סכום"

תחתום על חרמונית או תנהג עם המעיל א'. :lol: זה לא נוח, אבל זה מחמם.

פורסם

אם יש לך זמן וסבלנות, לך על פתרון עשה זאת בעצמך

לפרק את הדשבורד זה לא בעיה, זה פשוט לוקח זמן, יש הרבה חלקים לפרק, הרבה ברגים לפתוח ולהבין איפה הם, אבל זה פשוט יחסית.

אחרי שפירקת את הדשבורד, אתה הולך למוסך ומשלם כמה גרושים על ההתקנה, חוזר הביתה ומרכיב.

כן, אפשר לסוע בלי דשבורד, זה מצחיק אבל גם את זה עשיתי.

אופציה ב' (הרחבה של הכתוב לעיל), אתה מחפש חבר פורום שיהיה מוכן לעזור לך בהרכבה של הרדיאטור חימום, דבר שלדעתי לא צריך להיות סיפור גדול, ואז חוסך גם את חלק המוסך.

• תוכן חדש...