Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://postimg.org/image/ijtgt6275/

האוטו יחסית שמור, עבר 83000, יד ראשונה, מוסך מורשה.

אין פגיעות שלדה.

לגבי הטיימינג, חבר שלי טוען שאמרו לו במוסך המורשה של סובארו שעושים פעם ב7 שנים, הבוחן אמר שעושים פה ב5.

החליפו לאוטו הזה רצועה לפני שנתיים. אני יודע שזה יקר, יש לי מה לדאוג?

לגבי הבלמים, הוא אמר שהם בסדר אבל לא ברור למה הוא ציין את זה כתקלה. אמר משהו כמו לבדוק במוסך שהם תקינים.

מה לגבי הנזילה שרשום שם, הבוחן אמר שזה לא רציני אבל זה בכל זאת מופיע בדוח.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

סך הכל נראית בדיקה טובה יחסית למצב הרכב, תבדוק מול המוסך המורשה את נושא הטיימינג.

לפי מה שאני מבין, האם הרכב של חבר שלך? לרכב יש הסטוריית טיפולים מלאה במוסך המורשה?.

פורסם

לדעתי רק תבדוק מול המורשה באמת מה תדירות ההחלפה ואם יש עוד זמן אז הכל טוב. אם לא תנסה לקזז מהמחיר.

טיימינג בגולף/לאון 1600 עולה 1000-1200 שקל במוסך מורשה (מניסיון), אני לא מאמין שלסובארו זה יקר משמעותית.

פורסם (נערך)

לו אמרו 7 שנים והוא חבר טוב אז אני לא מאמין שישקר לי.

הנזילות שמן והבלמים זה רציני לדעתך?

עריכה אחרונה על ידי ykg
פורסם

תשווה מחירי טיימינג רק לאימפרזות אחרות... (ישנם רכבים שבהם טיימינג זו עבודה קצת מסובכת ויקרה, והעלות הרבה היא עקב ש"ע רבות ולאו דווקא חלפים. אינני יודע איך זה ברכבך, אבל אולי מישהו עשה טיפול דומה ויוכל לחוות דיעה גם על מחירים).

אגב - 7 שנים מרווח לטיפול כזה נראה לי זמן רב מדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
בסובארו עושים טיימינג כל 5 שנים או כל 90 אלף ק"מ.

התקשרתי למוסך מורשה של סובארו והם אמרו גם לי וגם לחבר שלי שטיימינג לרכב הזה צריך פעם ב7 שנים. וידאתי עם המוסך שהרכב עבר את הטיפול ב2012.

הסיכום בנינו הוא מחירון משוקלל , כולל יד ראשונה וק"מ נמוך, פחות 1500 שקלים. המחירון שלו יצא משהו כמו 22-24.

כרגע אני ביקשתי שניסע למוסך לוודא שהנזילה זה לא התחלה של משהו גדול יותר שהחבר שלי לא הכיר.

עוד דיעות?

עריכה: אמרו לי שהנזילה זה לא הדבר הבעייתי היחידה בדו"ח אלא עצם פתיחת אגן השמן זה לא נפוץ. מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי ykg
פורסם
התקשרתי למוסך מורשה של סובארו והם אמרו גם לי וגם לחבר שלי שטיימינג לרכב הזה צריך פעם ב7 שנים. וידאתי עם המוסך שהרכב עבר את הטיפול ב2012.

הסיכום בנינו הוא מחירון משוקלל , כולל יד ראשונה וק"מ נמוך, פחות 1500 שקלים. המחירון שלו יצא משהו כמו 22-24.

כרגע אני ביקשתי שניסע למוסך לוודא שהנזילה זה לא התחלה של משהו גדול יותר שהחבר שלי לא הכיר.

עוד דיעות?

עריכה: אמרו לי שהנזילה זה לא הדבר הבעייתי היחידה בדו"ח אלא עצם פתיחת אגן השמן זה לא נפוץ. מה דעתכם?

זה יוצא 23400. מה אתם אומרים על העסקה בכללי, אם הרכב תקין?

פורסם
אני חושב שזו עיסקה טובה מאוד רק תאפס את הרכב ותהנה.

מה זה אומר "תאפס"?

אגב,המחיר שאני משלם פה הוא גם יפה..מהמעט שיצא לי לחפש רכב, אף אחד בכלל לא מדבר ברמה של מחירון. גם לא ברכבים שמורים יחסית.

פה פשוט זה חבר ואני גם מקבל את כל האינפורמציה אז אין לי בעיה לשלם.

• תוכן חדש...