Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החשבתם באמת שמחירי רכיבי האלקטרוניקה זולים יותר באיביי ?! אז חשבתם.

לצורך פרוייקט שאני עובד עליו נזקקתי ליחידה בודדת של טרנזיסטור מסוג 2N4033 באריזה מתכתית. בדקתי באיביי מה המחיר של הטרנזסיטור (כמובן עם סינון המוכרים הסינים+ישראלים) וחשכו עיניי ! המחיר נע בין 60 שקלים ליקר ביותר ל-20 שקלים לזול ביותר.

חיש קל קפצתי לאריסטוק בת"א ורכשתי את הטרנזיסטור ב-2 שקלים ליחידה תוצרת פיליפס.

הכי חשוב הנבלה הגיע תוך שעתיים לשולחן העבודה ולא שבועיים או חודש.

דרך אגב זו רק דוגמא אחת מעשרות רכישות של רכיבי אלקטרוניקה.

טרנזיסטור 2N4033.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
החשבתם באמת שמחירי רכיבי האלקטרוניקה זולים יותר באיביי ?! אז חשבתם.

לצורך פרוייקט שאני עובד עליו נזקקתי ליחידה בודדת של טרנזיסטור מסוג 2N4033 באריזה מתכתית. בדקתי באיביי מה המחיר של הטרנזסיטור (כמובן עם סינון המוכרים הסינים+ישראלים) וחשכו עיניי ! המחיר נע בין 60 שקלים ליקר ביותר ל-20 שקלים לזול ביותר.

חיש קל קפצתי לאריסטוק בת"א ורכשתי את הטרנזיסטור ב-2 שקלים ליחידה תוצרת פיליפס.

הכי חשוב הנבלה הגיע תוך שעתיים לשולחן העבודה ולא שבועיים או חודש.

דרך אגב זו רק דוגמא אחת מעשרות רכישות של רכיבי אלקטרוניקה.

וואו אכן המוצר עולה $1 אבל משלוח $4 כך שיותר יקר.

אז טוב שיש לנו את הר ציון וכל האחרים שנוכל לקנות דברים :)

ובכל מקרה אם צריך כמות של רכיבים - DigiKey ולא אחר.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

חייבים להמשיך לקנות בארץ מסיבה אחת נוספת, אם החנויות הבודדות שנשארו יעלמו אני אישית בבעיה מכיוון שאין באפשרותיי ברוב המקרים להמתין חודש לטרנזיסטור מסכן ולהתקשקש עם מוכר רמאי/שקרן ולפתוח CASE באיביי ולחכות שהכסף יחזור אלי.

סיבה נוספת שאין חנות אחת בודדת באיביי שיש ברשותה מלאי גדול של רכיבי אלקטרוניקה שבא אני יכול לרכוש את כול סוגי הרכיבים ככה שאני

צריך להזמין מכמה חנויות באיביי ואז המחיר נוסק כלפי מעלה בגלל עלויות משלוח.

אני מעדיף לקפוץ לשדרות הר-ציון ובתוך 10 דקות אני מבקר ב-4 חנויות שמרוחקות אכן מהשנייה כ-20 מטר ובדרך כלל מוצא את מבוקשי.

פורסם

אתה מצחיק אתה.

תזמין פי 20 ממה שאתה צריך ותמכור באיביי ב75% מהמחירים שהם מוכרים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לא כולם יכולים "לקפוץ חיש קל" לאריסטוק...

יש כאלו שלא נמצאים בדרום תל אביב, עובדים בעצמם בשעות פתיחת החנות, משלמים מכיסם על דלק וחנייה, והזמן המבוזבז יקר להם הרבה יותר מכמה דולרים של חסכון.

נכון, טוב שיש אותם שם בהר ציון, למי שצריך באופן מיידי או שנמצא באיזור, אבל טוב שיש גם את האופציה להזמין מהספה בכמה דקות ובכמה שקלים יותר, גם אם זה אומר לחכות שבועיים שלושה.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

יש חנייה חינם אין כסף ליד החנות של סימן טוב אלקטרוניקה שעבר לפתח-תקוה.

אצלי החנויות הם על הדרך לעבודה/לימודים חברים.

פורסם
אתה מצחיק אתה.

תזמין פי 20 ממה שאתה צריך ותמכור באיביי ב75% מהמחירים שהם מוכרים...

חשבתי על זה בעבר כאשר רכשתי רכיב שעלה לי אצל סימן טוב כ-12 שקלים ובאיביי מכרו אותו ב-100 שקלים ויותר מכיוון שהופסק הייצור של הרכיב על-ידי הייצרן.

פורסם
וואו אכן המוצר עולה $1 אבל משלוח $4 כך שיותר יקר.

אז טוב שיש לנו את הר ציון וכל האחרים שנוכל לקנות דברים :)

ובכל מקרה אם צריך כמות של רכיבים - DigiKey ולא אחר.

אכן כן. אם צריך לרכוש כמות גדולה של רכיבים מסוגים שונים וחשוב שלרכיבים יהייה אבא ואמא אז באמת אין תחליף לפרנל, MOUSER ו-DIGIKEY.

פורסם

מן הסתם דברים קטנים משתלם יותר לקנות בארץ (לא תמיד), גם גפרורים ומסמרים יותר זול לקנות בארץ מאשר באיביי, אבל מה עם אלפי מוצרים אחרים שעולים במדינת זבת חלב ודבש מאות אחוזים יותר? עם כל הכבוד, כחול לבן מעניין לי תתחת (אהמ תנובה!), מעניין אותי מחיר זול ומצידי שכולם יפשטו רגל.

פורסם

הייתי היום ב 4-5 חנויות בהר ציון. חיפשתי אנקודר סיבובי כדי להחליף את זה שמת במערכת ברכב. לא רק שלאף אחד לא היה משהו כזה, אלא שרובם לא ידעו בכלל מה זה וכשהראתי להם היו בטוחים שזה פוטנציומטר.

חבל, דווקא הייתי מוכן לשלם יותר כדי לא לחכות למשלוח מאי-ביי.

פורסם (נערך)

מה עם האתר הזה?מכירים? המחירים מעולים (אם כי עדיף לעשות רכישה בכמה דולרים ולא רכישה של רכיבים בודדים בגלל מחיר המשלוח)

http://www.taydaelectronics.com/

הזמנתי משם פעם אחת רכישה דיי גדולה (ב12 דולר בערך) של דברים בסיסים כמו נגדים קבלים טרנזיסטורים מסך 2 שורות לארדואינו לדים קבלים וכו' והכל הגיע ארוז יפה בשקיות עם מדבקות עם פירוט של המוצר.

עריכה אחרונה על ידי WonderDin

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
מרק10

טוב לדעת שייש חנות כזו בפ"ת ולא צריך להרחיק עד דרום תל אביב.

הסימן טוב הזה ימכור לי 4 קבלים בודדים? או שאני לקוח קטן מידי?

בהחלט כן.

פורסם
הייתי היום ב 4-5 חנויות בהר ציון. חיפשתי אנקודר סיבובי כדי להחליף את זה שמת במערכת ברכב. לא רק שלאף אחד לא היה משהו כזה, אלא שרובם לא ידעו בכלל מה זה וכשהראתי להם היו בטוחים שזה פוטנציומטר.

חבל, דווקא הייתי מוכן לשלם יותר כדי לא לחכות למשלוח מאי-ביי.

הם לא יודעים מה זה אנקודר מכיוון שאף אחד מהם לא אלקטרונאי. היחיד שהוא מהנדס אלקטרוניקה עם ניסיון רב הוא דוד מסימן טוב אלקטרוניקה שעברו לפתח-תקוה.

נסה גם אצל אלקטרוניקה סטוק הנמצא בפתח-תקוה ומוכר לבודדים (לשעבר א.א אלקטרוניקה מת"א).

http://www.electronic-stock.com/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%AA%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7-%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%A2%D7%9E

פה יש לך מקודדים.

http://www.4project.co.il/section/miscellaneous-components

פורסם

עוד דוגמא של מוכר רמאי ששלח לי קבלים משתנים (טרימרים) אחד חדש ואחד משומש ומשקר לי כבר מספר ימים שזה מוזר...לאחר ששלחתי לאיביי את התמונות של רכיב חדש מול יישן הוא החזיר לי את הכסף.

קישור למכירה.

http://www.ebay.com/itm/Arco-403-4-60pF-trimmer-capacitor-Army-Surplus-/121445993929?

קבל סיבובי סילב&#1.jpg

קבל סיבובי סילב&#1.jpg

• תוכן חדש...