Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מק'פליי, השרוך שלך פתוח.

ה"תנך" שך האגונומטריה הוא נויפרט.

https://www.google.co.il/search?q=neufert+table+height&rlz=1C1CHMO_iwIL494IL494&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6SELVMaTNsvVauW7gJgH&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1777&bih=813&dpr=0.9

החל מגובה שולחן וכסא, ועד רמפות באצטדיון / מעבר במטוס / גובה לולי תרנגולים לאיסוף ביצים.

הגובה הממוצע לשולחן הוא בין 75-76, ואם יש לך כסא שאיתו אתה משתמש, בדוק מה הכיוונון המתאים לך ביותר ובהתאם אליו תכנן את השולחן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מסביר למה שולחן בהזמנה מיוחדת שקניתי יד שניה ממשרד אדריכלים היה בגובה 75 פונקט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

או, סמכתי על החדות שלך, היה ברור שתעלה בחכתך את הסתירה.

השולחן נעשה בהזמנה מיוחדת עבור משרד האדריכלים בהונג קונג. קניתי אותו יד שניה מהם ועברתי איתו לאירופה. מכרתי אותו עקב סקפטיות שקפצה עלי במפתיע, וכעת הוא בבעלותה של סטודנטית (לא נאה בעליל) ממוצא אזיאטי שנסעה מעל שעתיים לכל כיוון בהונדה האצ'בק (ממוצא אזיאטי גם כן, אך לא ברור היכן יוצרה) עבורו. איך שגלגל מסתובב לו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הערכתי שזה ההסבר שתספק, העדפתי את הגרסה עם הדוגמנית המולאטית, או אסייתית.

אסייתית - מאסיה.

אזיאטי מאיפה?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצטרף לי מולאטי למשפחה לפני חמשה-שה ימים (זה לא באמת המספר, אבל אני לא יודע מספרים אחרים שאתה מכיר), אני אשאל אותו אם הוא מוכן לדגמן לסיפור.

לגבי אזיאטי, זה לא ממקום ספציפי, אלא קבוצה המקומות שאין בהם תרבות. ברברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...