Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ezuf

לגבי רמת השירות - שמעתי מלא מעט אנשים שעברו לגולן טלקום/יופון/רמי לוי, שבמחיר הכל טוב ויפה אבל אם אתה מתקשר למוקד טלפוני אתה יכול להתאבד מרוב ייאוש.

נושא השירות הטלפוני כאוב. בכל מקרה - הקוים העיקריים שלי כעת באורנג', 012 והוט ופשוט לא נזקק לשירות הטלפוני. כאשר היו לי קוים בגולן אכן סבלתי מאד מהשירות הירוד, שלו נזקקתי בגלל הרמה הטכנית הירודה. כעת, כאשר 3 קוים נהנים מרשת אורנג' עוד שנים מאלה של הוט ופלאפון (וצפוי לעבור להוט ואורנג') אין לי יותר בעיות כיסוי, ובהתאם - אין לי צורך בשירות הלקוחות. המכשירים כולם נרכשו מחוץ לחברות כך שנושא זה כלל לא בטיפול מולן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הגיע הזמן שתלמד - להתיחס לחברת הסלולר כ"צינור טיפש"ולקבל ממנו רק שירותי זמן אויר (שיחות, הודעות, data). כל השאר - ממקורות אחרים, למשל את הטלפונים לרכוש בחנויות "פרטיות" או בחו"ל.

+1

זה גם לא קושר אותך לחברת סלולר מסויימת - אם לא טוב, מצביעים ברגליים ועושים ניוד למשהו אחר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לגולן טלקום/יופון/רמי לוי

יצא לך להזכיר בדיוק את הרשתות "הבעייתיות" ושעלו בכותרות כאלו ואחרות :)

אני ב012מובייל ומאז הניוד מסלכלום יצרתי איתם קשר רק פעם אחת (מענה טלפוני שלקח כמה דקות,אבל בסוף ענתה נציגה חביבה שהתנצלה) וגם זה היה על תקלת DATA,שבסוף הסתדרה מעצמה.

לגבי אם שווה לעבור - אני לא חושב שיש אחד שיימצא הפרשים של מאות\אלפי שקלים פר חודש,או אפילו מצטבר נניח לחצי-שנתי (בהנחה שאתה משתמש בודד כן? לא מדבר על כמה קווים בבית,או כמות דו ספרתית של מכשירים בעסק)

אבל בגלל התחרות,כדאי לנייד ולעבור ובכלל לנסות - להפסיד אין מה לדעתי.

פעם זה היה "נורמלי" להכל-כאילו-כלול ב200-300שקל (אחרי איומים "אני מתנתק" כאלו ואחרים)

היום זה בגדר העשרות שקלים.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
+1

זה גם לא קושר אותך לחברת סלולר מסויימת - אם לא טוב, מצביעים ברגליים ועושים ניוד למשהו אחר

הניוד אינו קשור יותר לרכישת מכשיר - אני מחליף מכשיר כל שנתיים בערך, ומתנייד לפי הצורך. על המכשיר אתה ממשיך לשלם בנפרד לחברה ממנה רכשת.

אני מניח שאתם צודקים ושעדיף לרכוש מכשיר בחנויות פרטיות.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
מהכרותי עם המקום וחלק מנציגיו - אני מניח שמי שעזרה לך זו שxxת ?

(יש שם שתי מנהלות). למה בחידות? לבחורה קוראים רויטל, ומגיע לה שאפרסם את שמה

כמו במקומות אחרים רבים - קיימת בעייה באחידות השרות. אתה יכול לקבל מאחד שרות

מצויין ומהשני גרוע. זה בדיוק מה שרשמתי בכותרת - באותה נקודת שירות קיבלתי דוגמא לשני סוגים קיצוניים של טיפול

בכחול

פורסם

צודק.

יש שם נציגים ככה-ככה ויש משכמם ומעלה.

היות ופגשתי שם את רובם - לגבי רויטל אתה צודק. יש עוד נציגה שם שכיף לקבל ממנה שרות.

הרוב - בבינוניות.

alfa 156 2.5.

פורסם
שמע, אני יודע שלתת שירות ללקוח הישראלי זו משימה בלתי אפשרית.

לא נכון. פשוט לא נכון. נתתי שירות בכל הרמות לעשרות אלפי אנשים - מרביתם לקוחות מצויינים, מביני עניין, חשדניים אבל מקשיבים, נבונים.

מכל העדות, מכל הדתות.

לעשות כזו הכללה זה פשוט לא נכון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כמו במקומות אחרים רבים - קיימת בעייה באחידות השרות. אתה יכול לקבל מאחד שרות

מצויין ומהשני גרוע.

אתה יכול תמיד לעבור להוט, ולקבל שירות שכולו גרוע :roll:

אני לא מאשים את הנציגים - when you pay bananas, you get monkeys, מה שנכון לגבי רוב הנותני שירות הגדולים בישראל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

when you pay peanuts

בננות הן עניין יקר.

ד"א - סה"כ אין ליתלונות לשירות בהוט-מבובייל, פרט לבעיה הזמנת סים למרכז שירות, אבל זה היה בשבוע הראשון לפעולתם. בסופו של דבר הסימים סופק לביתי, ובפעם-פעמיים שבהם נזקקתי לשירות טלפוני אובמרכז שירות לא היו לי שום טענות.

מצד שני - אני עומד כבר חודשים מול לחץ של הבנים שלי לעבור לאינטרנט של הוט - בגלל הדיווחים על השירות הבעיתי מאד של החברה האם. התנתקתי מהם לפני 10-11 שנים, ולמרות שמאז שעברתי דירה לפני כשנה הגלישה בבזק לא מספיק טובה אני לא מסתכן במעבר להוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
הלכתי למוקד פלאפון הסמוך למקום עבודתי, בדקו ואמרו שכנראה המכשיר ספג רטיבות

מדהים איך כולם, פשוט כולם שולפים את הכסת"ח הזה של "קורוזיה". זה פשוט מחליא.

זה למה HTC HD2 הוא האחרון שרכשתי בארץ. גם כשאתה רוכש מכשיר עם אחריות, אתה יודע שהם ינסו לרכב על הכסת"ח הזה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לא נכון. פשוט לא נכון. נתתי שירות בכל הרמות לעשרות אלפי אנשים - מרביתם לקוחות מצויינים, מביני עניין, חשדניים אבל מקשיבים, נבונים.

מכל העדות, מכל הדתות.

לעשות כזו הכללה זה פשוט לא נכון.

שמע, אני לא נותן שירות מובהק כמו נציג במוקד טלפוני או פרונטלי. אבל בכמה מקומות עבודה יצא לי להיתקל בלקוח הישראלי, בהתנהלותו ובדרישותיו. ואני לא חוזר בי. אתה יודע מה - עזוב, אני פוגש אותם בבתי מלון, באתרי פעילות לילדים. חלק גדול מהם זה גישת "אני ואפסי עוד", או "לא אהיה מרוצה עד שאחרון העובדים לא ימלא את דרישותיי ואת הכוס שמילאתי כבר ברפיל 324 פעמים".

פורסם
מדהים איך כולם, פשוט כולם שולפים את הכסת"ח הזה של "קורוזיה". זה פשוט מחליא.

אין לי כמובן כלים לבדוק את נכונות טענתם. הנציג הראה לי בטלפון איזו מדבקה פנימית שהיתה לבנה והפכה לאדומה, כסימן למים שחדרו. וקשה לי לסתור אותו היות והמכשיר עבר כמה התזות מכובדות :cry:

הדגם היותר מתקדם של המכשיר שלי, האקספריה Z, מתיימר להיות עמיד בפני מים ואבק - מעניין אם זה כך והאם טיעון הקורוזיה שלהם מפסיק שם.

• תוכן חדש...