Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע ברשותי אייפון 4 שאני מחבר אותו בבלוטוס או ב-AUX למערכת מולטימדיה לרכב.

רציתי לעבור ל-LG G2 או G3 או אולי לחכות לאייפון 6 כשיגיע.

האם יש הבדל ביציאת AUX שלהם שמשפיעה על האיכות שעוברת למערכת ברכב? כנ"ל בחיבור בלוטוס, יש הבדל באיכות?

לא מחייב בין ה-G2 ל-G3 אלא בין כל מכשיר לכל מכשיר {כמובן במכשירים החדשים ולא איזה גלקסי יאנג}.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אם אתה מדבר על היציאות האנלוגיות אז יכולים להיות הבדלים קריטיים בין מכשיר למכשיר.

האייפונים נהדרים במובן הזה - הG3 למיטב ידיעתי מעולה גם כן.

אם אתה מדבר על שימוש בUSB AUDIO באייפון דרך מתאם או דרך עריסה נוסח I PURE 20 לבין התקנת רום או שימוש באנדרואיד תומך USB AUDIO והוספת DAC או CONVERTER - אין בעצם הבדל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול אני רוצה מכשיר חדש ללא מערכת הפעלה ios שלא קוראת קבצי flac. אני יודע שיש אפשרויות אחרות באייפון אבל אין לי עצבים להתעסק עם זה.

חשבתי על g2 או htc m8, לא g3 מכיוון שהוא עולה 1000 שקל יותר ואני לא בטוח שהוא שווה את המחיר, אני לא מצלם הרבה עם המכשיר ובקושי משתמש באפליקציות ככה שלא שווה לי לשלם 3000+ על מכשיר.

אה כן...אני עובד בחברת הוט מובייל אז אני מחפש מכשיר שאנחנו מוכרים בכדי שאני אכניס אותו לשירות תיקונים.

יש המלצות? משהו? איזה מכשיר מעביר קבצי קול בצורה טובה יותר, אם זה דרך aux או בלוטוס.

אני משתמש בעיקר בקבצי mp3 אבל יש הרבה שירים שאצלי כ-flac.

והכי חשוב, יש איזה דרך שהקבצים יעברו באיכות טובה יותר? לא משהו מסובך שצריך לעשות שינויים ברכב אלא משהו שמתחבר ל-USB ונותן קצב העברת נתונים מהירה יותר.

פורסם

הG2 בעיניי הוא מכשיר מדהים. הייתי הולך על האופציה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הG2 תומך USB HOST וUSB AUDIO באופן טבעי - אתה יכול לחבר כונן נייד חיצוני ולשמור כמה תוכן שאתה רק רוצה (זה מה שאני עושה עם הנקסוס) - תתקין נגן טוב ותהנה.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי G2, מדובר באחלה מכשיר, היציאה שלו נשמעת יותר טוב מהנקסוס 4 שהיה לי קודם,

אבל קח בחשבון שהכפתורים שלו מאחורה- זה לא אמור להזיז לך אם אתה מכוון את הווליום דרך הHU,

אבל אם בנית על לשנות ווליום מהמכשיר- שכח מזה, לא נוח בעליל.

פורסם

בעניין הכפתורים מאחורה, אין בעיה יש שליטה מההגה.

מישהו בעל ניסיון עם htc m8 וחיבור לרכב? איך הוא מבחינת העברת סאונד?

הבנתי של-LG G2 יש נגן מוזיקה איכותי ובלעדי רק למכשיר, זה נכון? ואם כן יש משהו דומה ל-htc?

פורסם

הhtc מאוד איכותי בסאונד אפילו שזה לא מכשיר הדגל של החברה בזמן הזה הם עוד עבדו עם ביטס. לדעתי מבחינת סאונד הוא יותר טוב מהlg וכמובן מהסמסונג.

• תוכן חדש...