Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם קיימת חייה כזאת של מכשיר שאפשר להטעין בו מים כדי לשטוף את האוטו ללא חיבור לחשמל או משהו ושהוא לא יהיה ענק ? אני גר קומה שלישית ולחבר צינור לברז במטבח לא פרקטי בשיט ! ברז כיבוי גם לא ולסחוב דלאים לפחות פעמיים גם קצת לא כיף.

2. ווקס/פוליש קל לביצוע ולא יקר מידי כדי לתת לאוטו יותר חיים.

3. איך אפשר להוציא ריח של שמן מהאוטו ? נשפך לי שמן בתא מטען וכל האוטו מסריח ממנו.

4. האם מטלית ג'ילדה(הדבר הצהוב הזה) שנספגה בשמן ניתן לכבס ?

תודה למי שיענה ויעזור :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

1-יש מיכלים עם לחץ אבל גם לא עם מיכל גדול והלחץ לא כמו של גרניק.

2-תתחיל עם ווקס פשוט של CARPLAN

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

בפוליש אף פעם לא השתמשתי לכן לא יודע.

3-תוציא את הריפוד,מציע לקנות חומר של חברת סנט מוריץ לשטיחים,יש את זה בכול סופר.

4-לא יודע,אבל כיוון שהיא זולה כול כך אפשר לקנות חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשוב לי העיקר שיהיה מספיק לחץ לשטוף את הסבון מהאוטו ויהיה קל לאחסן אותו בסיום ! וזה כולל להעלות את הדבר הזה לקומה שלישית ולהטעין אותו במים באת הצורך. לגבי השמן זה בתא מטען...אין לי כלכך מה להוציא חוץ מכל השטויות המאוכסנות שם.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
1. האם קיימת חייה כזאת של מכשיר שאפשר להטעין בו מים כדי לשטוף את האוטו ללא חיבור לחשמל או משהו ושהוא לא יהיה ענק ? אני גר קומה שלישית ולחבר צינור לברז במטבח לא פרקטי בשיט ! ברז כיבוי גם לא ולסחוב דלאים לפחות פעמיים גם קצת לא כיף.

ראיתי את המוצר הזה (שאחד מחברי הפורום פירסם).

http://www.aliexpress.com/snapshot/6056726680.html

נראה מוצר דיי טוב, אני בעצמי שוקל לקנות אותו.

• תוכן חדש...