Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. ברושתי לאנטיס 2004. 2.0 קניתי ג"אנטים יד 2 עם צמיגים. הרוחב 8 195/15 הג"אנטים יחסית כבדים.. ואיפילו התנהגות הרכב השתנתה קצת (הכוח) באחיזה אני מרגיש הרבה יותר שיפור באופן משמעותי. ולשאלה.. הייתי בפנצ"ריה וברגע שנכנסתי עם האוטו הבעלים נדהם לרעה. " זה ענק, יורידו אותך מהכביש,זה בכלל של גיפ. וזה ישבור ויזיק לך לרכב" אני קצת מודאג מדבריו.. מה דעתכם? 10501779_930847910274752_4159371791747890799_n.jpg

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם המידה לא רשומה ברישיון יכולים להוריד אותך על זה מהכביש.

אם זה גורם נזק לרכב, אין לי מושג. לדעתי זה לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדיין לא עשיתי איזון. ברישיון הרכב רשום. 195/55 15. השאלה אם הרוכב בעייתי מבחיניה חוקית?

בזה בצידי הדרך

פורסם

אתה רואה מצויין. אבל בכל זאת הוא הצליח להפחיד אותי. :(

בזה בצידי הדרך

פורסם

לפי טבלאות התאמת צמיגים לג'אנטים, ג'אנט ברוחב 8 מיועד לצמיג ברוחב שבין 215 ל 245.

מעבר לכך שזה נראה מגוחך לא הייתי אפילו מנסה לתקוף סיבובים עם הג'אנט הזה, לא הייתי רוצה לגלות בדרך הקשה שהג'אנט מתקלף מהחישוק בדיוק באמצע העיקול. אני גם נוטה להאמין שהאופסט לא מתאים והגלגלים בולטים החוצה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הנתונים שעשויים להיות בעייתים הם נתון רוחב הג'אנט (שהוא 8") ונתון האופסט (שאינו ידוע).

אלו נתונים שלרוב אינם נבדקים ע"י שוטר/בוחן רכב אבל אם הדבר בולט לעין הם עשויים כן לעשות זאת.

לגבי ענין הנזק, אם לא נוצר שיפשופים במרכב הרכב במהלך הנסיעה, הדבר היחיד שאנ ייכול לחשוב עליו כרגע הוא אולי אופסט לא מתאים שעשוי ליצור עומס נוסף על מערך המתלים. עד כמה זה משמעותי, לא יודע להגיד.

פלוס מה שאיתמר אמר.

פורסם

איתמר לדעתך להוריד אותם מבחינה בטיחותית?

בזה בצידי הדרך

פורסם

רואים בבירור שהצמיג לא יושב טוב על הג'אנט וסביר מאד להניח ששוטר/בוחן יורידו אותך מהכביש על זה.

לצמיג 195 מ"מ רוחב אתה צריך ג'אנט ברוחב של בערך 6" לא 8" (!!!).

תוריד את זה ויפה שעה אחת קודם.

בספר הרכב צריכות להופיע מידות מדוייקות של הג'אנט שיתאים לך במדויק.

פורסם

אוקיי חברים תודה, אני יעלץ להוריד אותם :mm_sad:. תוכלו להגיד לי את המקסימום של רוחב צמיג וגודל, שאני יכול לשים מבחינה בטיחותית וחוקית. לא כ"כ הבנתי את הטבלה

בזה בצידי הדרך

• תוכן חדש...