Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אין לי כל רקע בתחום. מלבד אקווריום צנוע בילדותי, לא יצא לי לגדל בעלי חיים למיניהם.

הייתי מעוניין לשדרג את המבואה לבית ולמקם כלוב עם מספר ציפורים בעיקר לצרכי נוי, ולהנעים את האווירה בכניסה לבית ואת השהייה בחצר.

יש לי מספיק מקום לכלוב גדול, אך אסתפק בתור התחלה ב4 ציפורים.

מבחינת תנאי המחייה- יהיה להם אזור מוצל במשך כל היום.

אני לא רוצה להשתגע, ולכן אני מחפש ציפורים פשוטות שיספקו לי ציוצים נעימים לאוזן. אשמח לקבל המלצות מה עלי לחפש. עדיפות לציפורים שיעמדו בתנאי מזג אוויר דוגמת הקור הירושלמי.

האם מלבד מים וזרעונים אני אדרש למשהו נוסף?

תודה.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

זה מה שאני חיפשתי בבית (רעש רך ונעים ברק)

לתוכים וציפרי אהבה יש שריקות מחרישות מידי פעם

פינקים הם דיי מונוטונים ונמאסים מהר

את נחלתי מצאתי בכנר, הוא שר לו סרנדות כל זמן שיש אור והוא מאוד נעים ולא נמאס

לא מפריע לשכנים, ולא מחריש אזניים או נשמע כמו איזה חפירה ומאוד קל לטיפול ותחזוקה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איזה כייף קיים בהחזקת ציפור בכלוב?

בעל חיים שיש לו כנפיים ויכול לעוף לכל מקום, כלוא כל החיים שלו בכלוב...מה כייף בזה?

אני בעד החזקת חיות מחמד, אבל יש דברים שאני לא מוצא בהם הגיון.

כשהייתי קטן, היו לי כל מיני ציפורים בכלובים. מזל שהתבגרתי :).

פורסם

האם בדקת מה מצב אוכלוסיית החתולים באיזורך? שלא איזה יום חתול מזדמן יקלוט מה יש לך בחצר,ויעשה מעשה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצתרף להמלצה על כנרים.

יש לי כלוב חצר די גדול, היו בו כבר מגוון ענק של ציפורים, בסופו של דבר, כל התוכיים מתחילים להפריע ברעש הרקע שלהם.

בכנרים אתה יכול לשלב סוגים וגוונים שונים של כנרים ובנוסף, להוסיף איזה זוג של פינקים יפים, מרהיבים ורגועים שלא יזיקו לגוזלי הכנרים כמו למשל הגולדיאנים שבתמונה.

ניתן כמובן גם לשים רק אותם אבל אז כמו בארבעת המינים, הם יפים מאוד אבל לא יהיו לך כלל "צפצופי ציפורים" בחצר.

Gouldian-finch1.jpg

הערה חשובה - בקור החורפי של ירושליים, אתה תהיה חייב להגן על הציפורים בחורף, או להכניס את הכלוב הבייתה (תלוי בגודל הכלוב) או לניילן את הכלוב בחצר ולדאוג לאיזה אמצעי חימום (בכלוב חצר שלא נייד).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...