Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מטופל כבר הרבה זמן במרפאת כאב. לוקח הרבה תרופות ואפילו היתי בגמילה ממשכך כאבים.

כיום מטופל על ידי תרופה נסיונית שלא בדיוק עוזרת לי .הציעו לי את הטיפול הזה השתלה זמנית ולאחר בדיקה שרואים שזה מתאים ועוזר משתילים את זה קבוע

פורסם

הנה הדף באתר היצרן (או אחד היצרנים)

בכל מקרה - עליך לשבת מול הרופא המטפל בכאב שלך והעוסק בהשתלת המכשירים, לקבל ממנו הסבר ולשאול את שאלותיך. הרי לא מדובר בפעולה דחופה אלא שיש לך זמן להתכונן אליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן. הרופא אישר לי .הועדה לא

תנסה להילחם על זה, חבל לעבור ניתוח אם קנאביס יפתור לך את הבעיה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אישרו לי את ההשתלה . מדובר על מחיר של130000 שח (מאה שלושים אלף שח)

התחלתי את התהליך לניתוח. מקווה לעבור בהקדם .

עדין מחפש מישהו מושתל בכדי לדעת איך ההרגשה עם חלק זר מושתל בישבן

פורסם

משתתפת.היא עושה נסיונות ,בהתחלה רק שליש הסכימו אחר כך חצי ואחרי מכתב מעו"ד שלי הסכימו לשלם את הרוב . אבל תרופא שעולה 120 שח הם לא מוכנים לשלם בכלל

פורסם

עשה עצירה קלה וחושבים קטן מחדש , ודחה כרגע את הניתוח .

הילחם בכל הכוח לקבל קנביס רפואי , הפעל את רופא המשפחה , האורטופד ורופא הכאב שוב .

בקש מכולם מכתבים וגם שיחות עם י"ור הועדה . ( אני יודע כי זה סיפור ולא תמיד יש כוח למלחמות )

לאחר קבלת תשובות נוספות או טיפול בקנביס ללא הטבה - שקול את ביצוע הניתוח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ברור לי שהצעירים כאן מתלהבים מקנביס - אבל ממש לא מדובר בטיפול חסר תופעות לואי משמעותיות, ופות"ש בחור צעיר שזוקק לפתרון לטווח ארוך של שנים רבות.

לא הוצע לך טיפול\ניתוח שישחרר את הלחץ השורשי?

מבחינת ה"גוף הזר בישבן" - איני יודע, אולם אנשים עם מכשירים בגודל דומה המושתלים בדופן בית החזה (קוצבי לב) כלל אינם חשים בהם, לכל היותר חשים איזה בליטה קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עברתי ניתוח גב לפני שנה וחצי +- . בזמן הניתוח ניגרם לי נזק במערכת העצבים . היום אני הולך עם קב .בגלל חוסר תחושב בכמה מקומות ברגל שמאל .

• תוכן חדש...