Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר לפני כמה חודשים היה איזה בחור שעשה תיקון (עצמאית) של שירטה עמוקה שהייתה לו ברכב , אם מישהו זוכר או יש לו לינק לפרוייקט תיקון אני ממש אשמח ,

תודה מראש

פורסם

שאלתי היא כזאת לפני כארבעה חודשים ביצעתי פרוייקט צביעה לגאנטים ונשאר לי ספריי של פריימר האם ישנה האפשרות להשתמש בספריי הזה

ואם לא ?

וכנ״ל גם לגבי הלכה שקניתי ונשארה לי ?

ולמה השתמשת במכחול 000 כדי למלא את השריטה עם לכה?

אז איפה ניתן לקנות את כל האביזרים שקנית?

ומה זה IPA ואיפה קונים אותו? למרות לפי מה שהבנתי זה חומר ניקוי כזה

מצטער על הכמות השאלות , כי אני עדיין לא עשיתי פרוייקט כזה ואם הוא יצליח לי כנראה שאני השתמש איתו לעוד מקומות

תודה על העזרה

פורסם

1. לגבי מכחול 000 - חשוב לקנות מברשת הכי קטנה, בשביל שצביעת השריטה תהיה מדויקת וקלה .

2. השתמשתי במכחול עם לכה בשביל למלא את השריטה בשכבות לכה , עד שתגלוש מעל השריטה .

3. את כול החומרים אתה יכול לקנות ב"טופקולור " , חוץ ממברשת שנקנתה בחנות קוסמטיקה (בזמנו שקניתי לא היה להם ) .

4. IPA זה אלכוהול רפואי מדולל עם מים.

קונים אותו בבית מרקחת.

פורסם

תודה רבה על התשובות ,

אבל רק לא ענית לי על השאלה האם ניתן להשתמש בלכה ובפריימר (ספריי)שנשאר לי

פורסם

את הפריימר מרחתי עם מברשת דקה 000 .

קניתי כמה מברשות כאלו , בשביל לא לערבב מברשת 1 עם חומרים שונים .

הלכה + הפריימר (צבע יסוד) באים כספריי לחץ + כוסית .

לדוגמא , אם אתה רוצה ליישם לכה , אתה מרסס לתוך הכוסית וצובע .

פורסם
מעניין אותי איפה קנית את הנייר מים של 2500 למה לא מצאתי בשום חנות

אם יש לך סבלנות אפשר למצוא באיביי סט גיליונות של נייר מים עד 5000

• תוכן חדש...