Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול בנוגע להדבקת "טפט" מט על הרכב, במקום צביעה בצבע מט (פלסטידיפ) שהיא הרבה יותר יקרה.

אז חשבתי על הזמנה של יריעות בצבע לבן מט לרכב בצבע לבן מאייבי בעלות של 500 שקל.

http://www.ebay.com/itm/3M-1080-Matte-White-Vinyl-Car-Wrap-Film-15ftx5ft-/120707368925?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c1ab847dd&vxp=mtr

מבחינה כספית זה הרבה יותר משתלם מצביעה, אבל יכול להיות לו גם בלאי לכן אני מוכן להשקיע באיכות של הטפט.

השאלה שלי היא האם יש לי יד טובה בהדבקות וכלים מתאימים ובעזרת עוד חבר אני אוכל לצבע את העבודה לבד? או שאזדקק לבעל מקצוע?

והאם זה יוכל להחזיק זמן רב על הרכב? או שאראה בלאי מואץ על ה"טפט" בגלל תנאי מזג האוויר?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

מבחינה כספית פלסטידיפ יותר זול.

העבודה קלה והחומר לא יקר - העלות בפלסטידיפ מגיע ל4 אלף גג

עיטוף במדבקה זה יותר יקר .

החומר חייב להיות מקצועי בשביל המתיחות ובשביל שעם הזמן הוא לא יתחיל להתקלף . העבודה לוקחת מינימום שבוע ימים .

העלות לעיטוף במדבקה איכותית יכולה להגיע ל10 אלף .

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם (נערך)

^

4K פלסטידיפ גם אם אני מבצע את העבודה לבד? אתה יכול בבקשה לפרט את העלויות?

למשל לרכב קטן כנראה יש צורך ב-3 גלונים, והמוכר הזה מוכר גלון ב-180 ש"ח אז סה"כ עלות החומר 540 ש"ח. נניח שאני שולח אותם דרך USA2BUY, כמה משלוח כזה יעלה פחות או יותר? (אין לי נסיון איתם)

ולבסוף יש את המכונה לריסוס, כמה אחת חשמלית תעלה? (למשל זאת עולה 385 ש"ח, אבל אני לא יודע אם כל מכונה מתאימה)

עריכה אחרונה על ידי C14SE
פורסם

והעמידות של הפלסטידיפ? יכול להחזיק זמן לא מבוטל או שבגלל מבנה החומר לאחר X זמן יתקלף\יפגם בתנאי מזג האוויר?

והאם ניתן ליישם אותו מאופן עצמאי או שכדאי ללכת למקום מקצועי?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...