Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתון של המכונית שלך, לא מובן למה הם דורשים איתוראן מלא. אולי בגלל שגנבו את הרכב פעמיים, גם מצאתם אותו פעמיים?

לי יש את האיתוראן הזול - סייב (28 שקל בחודש) שהתקין היבואן, למרות שחברת הביטוח שלי לא דרשה איתוראן רק קודנית וכספת. אבל ככה אני לא צריך קודנית.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני עדיין מתבלט אודות המכירה. אעדכן את מי שפנה אליי במידה ויהיה אקטואלי.

לגבי האיתוראן לא ברור. אני לא מבין איך נהג צעיר מחייב איתוראן. מקום מגורים בעייתי נשמע הגיוני (סבירות שהרכב ייגנב), מה נהג צעיר שייך לזה?

כרגע מותקן אצלי האיתוראן היקר (70 ש"ח לחודש)

פורסם (נערך)

בשביל 10kkm בשנה עדיף לחברה לסבול את הגיר של הפאביה.

(אם זה עניין של פינוק)

הרכב מצויין לצרכים שלך (אמין וזול וחזק לאיזורים הרריים), ובעיני חבל למכור.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

nir100, הבן אדם פנה לפורום כדי לבקש המלצה על רכב שמתאים לצרכים שלו ולא כדי לקבל יעוץ זוגי.

אם זה עיניין של פינוק או של כל בעיה אחרת, זה עיניינו של פות"ש ושל בת זוגתו בלבד ואף אחד לא צריך להכנס לזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...